toate vrem sa slabim asa`i?

•  
    • 50 mesaje
    17 Ian 2009, 14:43
    0 0
    Ce pot spune.de cateva zile am inceput sa mananc sanatos si sa fac mult sport. asta este secretul credeti-ma .. am incercat tot felul de diete care iti spune ca slabesti nu stiu cate kg intr-o perioada scurta de timp.poate ca slabesti dar apoi sigur treci la modul de viatza obisnuit si te ingrasi la loc

eu una cu timpul sper sa vad rezultatele. de dimineata mananc cam un castron de cereale [fitness] cu lapte degresat sau un aperitiv care sa contina legume.. la pranz ceva gatit de mama si seara nu mananc mai tarziu de ora 19..fac sport in casa.adica fac exercitii tokami d.aia vreau sa vina primavara sa ies sa alerg ..

am citit pe un forum ca o fata a slabit 18 kg cu 'metoda' asta..chiar daca a slabit mai greu [aprox. 8 luni] dupa 3 ani nu a pus nici un kg la loc..asa k mai bine e sa uitam de dietele 'minune' sau de pastilele de slabit si sa ne schimbam modul de viatza :* .. daca avetzi sfaturi sa`mi dati va astept

pupici :*
  •  
    • 2191 mesaje
    17 Ian 2009, 15:24
    0 0
    sfatul ar fi sa continui asa
    si eu am apelat la "metoda" aceasta...mancat sanatos si cu grija plus sport (zilnic merg 2 ore la sala si de 3 ori pe saptamana fac si sauna).
    am doar o saptamana si am dat jos doar 500gr, dar sunt increzatoare (mai ales ca saptamana aceasta a fost mai mult de acomodare).
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    17 Ian 2009, 16:39
    0 0
    aveţi dreptate, fetelor
    dietele rapide nu ajută la nimic. dacă în decurs de un an să zicem ai pus kilogramele în plus, atunci scapă de ele tot pe parcursul unui an, pantru a da organismului răgaz să se obişnuiască cu noua conformaţie.
    eu pe parcursul a doi ani am scăpat de mai mult de 20 de kilograme şi mă menţin f bine. iarna mai depun vreo 2-3 kg dar până la vară scap de ele.
  •  
    • 2520 mesaje
    17 Ian 2009, 18:03
    0 0
    Madi, multa bafta!
    Singura observatie pe care as face-o ar fi cerealele de dimineata - fitness sint o adevarata otrava, sint pline de zahar si alte chimicale. Nu pot sa-ti recomand alt tip ca nu sint consumatoare de cereale, dar sint sigura ca fetele de pe eva ar putea sa-ti recomande altceva.
    In rest, sa fii perseverenta, sa ai rabdare si sa pui in practica ceea ce crezi ca te ajuta.
    Multa bafta.
  •  
    • 50 mesaje
    18 Ian 2009, 14:38
    0 0
    Multumesc pentru incurajari:*
    Atunci voi incerca sa mananc dimineata mai mult legume..si daca o sa continui asa sper intr-un an sa ajung cum vreau eu.si apoi sa trebuiasca decat sa ma mentzin in forma
    [am 68 de kg la 1.70..vreau sa ajung la 55..sper sa reusesc]
  •  
    • 1 mesaje
    22 Ian 2009, 18:09
    0 0
    si eu am 1,70 si acum 67,4 kg
    la inceputul anului aveam 71,5 kg datorita meselor copioase de sarbatori..
    insa vreau sa slabesc, trebuie!
    si vad ca deocamdata functioneaza
    nu mananc dupa 6:30-7
    insa nu prea fac sport...
    merg pe jos cam 30 min pe zi, si am renuntat la lift sau scari rulante...
    stiu ca ar trebui sa fac si ceva sport dar...astept primavara, sa ies cu rolele in parc...
    nu-mi doresc decat sa nu pun la loc kg pierdute ... vreau sa slabesc si sa ma mentin...si sper sa gasesc motivatia si vointa de a face asta...
    pentru ca din cand in cand ma tenteaza cate o prajiturica...
    voi cum rezistati tentatiilor?
  •  
    • 2520 mesaje
    22 Ian 2009, 18:19
    0 0
    foarte greu
  •  
    • 90 mesaje
    29 Iun 2010, 22:32
    0 0
    Aveti increde fetelor !!! http://sfaturi-utile.com/2010/06/26/sanatate-2/ce-exercitii-fizice-favorizeaza-arderea-grasimilor.html