asta e cauza?

•  
    • 17 mesaje
    16 Ian 2009, 19:59
    0 0
    am 30 de ani,1.60 si 90 de kg.nu am o relatie de mult timp..........credeti ca faptul ca sunt grasa sa fie cauza?in rest,cred ca sunt ok.merci pt eventualele raspunsuri.
  •  
    • 2520 mesaje
    16 Ian 2009, 23:32
    0 0
    Dai, pot sa fie mai multi factori. Poate te streseaza prea mult faptul ca ai citeva kg in plus si ai o atitudine mai de "lasa-ma-n pace". Sint foarte multi baieti/barbati care sint atrasi exclusiv de fete mai plinute , dar nu cred ca aspectul fizic primeaza, cred ca atitudinea. Stiu fete mai plinute care, atunci cind sint abordate de vreun baiat, i-au si pus eticheta ca nu e normal la cap ptr faptul ca o curteaza pe ea, adica o plinuta; deci pina la urma conteaza felul in care ne vedem noi insine si ce imagine proiectam la exterior.
    Tu ce crezi despre tine? esti sexi ? ce crezi despre personalitatea , caracterul si atitudinea ta?

p.s. Dai, sa nu lasi o experienta mai putin placuta, sa-ti umbreasca viitorul. Atunci cind stii cine esti si cit de mult contezi pe lumea asta, stiu si cei din jur sa te pretuiasca.