Cineva a murit de la pastile de slabit!!

•  
    • 31 mesaje
    15 Ian 2009, 18:26
    1 0
    Atentie la ce metode apelati, e nenorocire curata cu pastilele de slabit!!!
    Nu va indopati ca ...apoi sa apelati la metode usoare.
    Aveti grija de ficatul,stomacul de organele voastre!
  •  
    • 100 mesaje
    15 Ian 2009, 20:24
    0 0
    stii un caz concret,sau doar ai auzit,sau ai citit in presa?
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    15 Ian 2009, 20:59
    0 0
    poate este vorba de cazul femeii care a murit în urma unei operaţii şi s-a presupus că ficatul şi rinichii ei au fost afectate de pastilele de slăbit pe care le lua. dar nu s-a dovedit încă nimic.
    familia femeii sisţine că ar fi murit în urma unei infecţii luată în sala de operaţie.
  •  
    • 2520 mesaje
    16 Ian 2009, 12:21
    0 0
    da, debora, ai dreptate, foarte multa lume a murit de la pastilele de slabit...asa in eter... unii au murit si numai ptr ca au baut prea multa apa....
    Am mai dezbatut subiectul acesta, foarte detaliat si ducumentat cu citeva pagin in urma. ptr cei interesati sa ia pastile, ar fi foarte bine sa se informeze din cit mai multe surse despre efectul acestora. Cititi si ce spun fetele care au luat pastile de genul acesta : au slabit si au pus la loc, daca nu se schimba nimic la "centru" , nu se schimba nimic nici pe talie.
  •  
    • 31 mesaje
    16 Ian 2009, 17:32
    0 0
    mi s-au mai dat vreo 20 de nickuri in carca, deranjeaza se pare.Nu conteaza pentru mine, nu toti fac la fel hehehe
    Am citit din presa despre pastile de slabit care omoara, sau incercati sa demonstrati ca nu se moarebine?
    No bine,pa pa
  •  
    • 2520 mesaje
    16 Ian 2009, 18:44
    0 0
    cum spui tu, debora, te credem pe cuvint.