Sexul slabeste/ingrasa?:-??
-
0 0Uite o curiozitate...mi-au zis mai multi tipi ca cik sexul slabeste...ce e cu asta?e adevarat sau e doar asa,superstitie?
Oricum...am de gand sa slabesk...trebuie sa dau jos 5 kg,ar fi suficient.aaa si faza cu sexul e doar curiozitate,nu am de gand sa fac asa ceva pt a slabi
Dar sunt curioasa si eu...sa stiu daca e adevarat.
Thnx! -

o "superstitie" nu poate fi. Dar logic, fiind vorba de miscare, este o ardere de energie. Se mai spune si ca endorfinele eliberate la orgasm "impun" creierului senzatia de fericire, deci nu-ti cauti starea de bine in frigider. Cam astea ar fi argumentele pro-slabire.
Cele pro-ingrasare care crezi ca sunt? ca eu n-am mai auzit ca sexul sa ingrase. -
Da, s-ar putea zice ca slabeste, din moment ce e un fel de activitate fizica. Unele site-uri, precum calorie-counter, daca nu ma insel, arata si cate calorii pierzi in timpul unui act sexual; acum depinde. Daca stai nemiscata, pe spate nu prea e cine stie ce.
Dar cum adica "nu te-ai apuca de asa ceva ca sa slabesti"? Din cate stiam eu, asta se face din placere, de dragul (si nevoia) de a o face, nu ca trebuie, sau aerobic alternativ.
In privinta argumentelor cum ca ar ingrasa e si mai simplu - dupa, multe femei simt nevoia sa manance. Si chiar daca au consumat calorii, mananca mult mai mult decat au dat jos. Asa ca e posibil si sa ingrase.
Dar...sexul propriu-zis nu ingrasa, la fel cum nici anticonceptionalele nu ingrasa. Mancarea, da.