buna tuturor

•  
    • 3 mesaje
    12 Ian 2009, 16:52
    0 0
    Sunt noua pe fourm Ma numesc Florentina ..si as vrea sa va spun...ca si eu as vrea sa scap de kg in plus la fel ca voi toate .
    eu am 1.55 si 64 kg si as vrea daca vreti sa ma sfatuiti....
    eu vreau sa dau jos 4 kg pt inceput...(am auzit k cel mai sanatos este un kg pe saptamana..)...ar veni 4 kg intro luna....eeu as vrea sa enunt la dulciuri,paine.prajeli. si sa beau mai multa apa...si vreau sa stiu daca voi ati slabit asa....sau daca se slabeste....si normal si sport.....
    mult succes si voua.....astept raspunsuri
  •  
    • 2520 mesaje
    12 Ian 2009, 19:27
    0 0
    Eu ti-as recomanda sa incepi sa faci schimbarile pe care crezi ca vei putea sa le pastrezi ptr toata viata - ce nu e sanatos in cura de slabire, nu e sanatos nici dupa.
    Da, la inceput ar trebui sa slabesti cam 1 kg pe saptamina, dar trebuie sa fii pregatita sufleteste si ptr perioada in care nu vei mai slabi deloc (probabil ca ai auzit de perioada de platou care se instaleaza dupa citeva saptamini de dieta, diferit de la persoana la persoana) si/sau daca vei slabi sub un kg. E foarte important acest aspect ptr ca altfel, cind vei vedea cintarul ca nu se misca sau se misca foarte incet, sa nu-ti pierzi motivatia.
    In privinta a ceea ce ar trebui sa maninci si ce nu, sint multe de spus, ar fi bine sa citesti topicurile active (dieta 5kg si drum printre vise) sau poticuri mai vechi pe diete specifice (atkins, monti, ww, etc).
    Pina te mai informezi, poti face aceste trei lucruri : sa faci schimbarile ptr o viata, sa te pregatesti psihic ptr succesele si stagnarile din dieta si sa incepi dieta de azi diminuind portiile.