Problema este RABDAREA nu dieta
-
0 0Ca sa iti reuseasca orice proiect in viata trebuie sa fii consecvent, serios si sa iti doresti f mult; acelasi lucru este si cu dieta. am inceput-o de cateva zile, am slabit 2 kg. Mananc sanatos, dieta(daca o pot numi asa) clasica, fara dulciuri si fara exagerari. Nu e greu insa gandul ca poate dura cateva luni pana ajung la un corp NORMAL ma cam irita. E o lupta cu mine insami, nu renunt orice-ar fi. Apoi voi fi mandra de rezultate. Succes. Voi ce parere aveti?
-
Da, inca mai rezist si inca mai sunt entuziasmata, ca tot ma urmareste cineva mereu si ma apostrofeaza.
Mananc, sanatos, beau lichide, inca mai sunt vesela, nu am stari de nervozitate, oboseala din cauza noului meu stil de viata.
Trebuie sa ajung la forma de dinainte, de maine merg si la un centru de slabit, ca adjuvant la noul stil.
Va tin la curent, numai bine! -
Rabdare sa ai ca le rezolvi pe toate!!Am o colega care de la superba greutate de 117 kg a ajuns la numai 75.Ce e drept,cu multa rabdare.Majoritatea timpului mi l petrec cu ea la munca.Asadar,ma va ajuta ea sa slabesc.Vointa nu prea am eu,insa vazand pozele cu ea,m+a motivat.La 25 de ani arata ca la 50.
-
da, am fost la salonul de slabire. finally!!!!!eeeindig!!!!!!
Am avut antrenor special pentru mine, mi-au scanat corpul, de fiecare data cand voi merge, adica de 2 ori pe saptamana, voi fi scanata
,am facut exercitii intr-o cabina speciala.Mi-a fost destul de greu.
Mancare variata, spre ex:
dim. cereale cu lapte
la ora 10 un iaurt/sau 1mar
la ora 12 supa si 2 felii de paine cu jambon, branza slaba
ora 14 cafea cu un biscuit de cereale
la ora 18 salata, orez/cartofi nature+ carne slaba
Deci totul clasic, daca se mananca mai putin nu se fac arderile bine.
Ponderat, sport si rabdare asta rezolva dilema.
Notiunea de foame nu exista in limbajul lor ci sanatos si
Mi-au dat un book unde trebuie sa-mi notez zilnic ceea ce mananc.
Slabirea se face in timp, asa este sanatos, la teorie sunt as:
sa vedem roadele eforturilor depuse. -
Eu am avut mai mereu kg dorite dar cand a trebuit, la o pterecere, revelion sau diferite evenimente, am avut vointa sa dau 3-4 kg cat a fost nevoie dar probleme mari adica peste 10-15 kg nu am avut.
Si cu salonul de slabit e o treaba, costa mult si esti nevoit , motivat/a sa mergi.
E misto chestia cu bookul sa notezi ce ai papat.
Tine-te de treaba