Problema este RABDAREA nu dieta

•  
    • 92 mesaje
    8 Ian 2009, 13:16
    0 0
    Ca sa iti reuseasca orice proiect in viata trebuie sa fii consecvent, serios si sa iti doresti f mult; acelasi lucru este si cu dieta. am inceput-o de cateva zile, am slabit 2 kg. Mananc sanatos, dieta(daca o pot numi asa) clasica, fara dulciuri si fara exagerari. Nu e greu insa gandul ca poate dura cateva luni pana ajung la un corp NORMAL ma cam irita. E o lupta cu mine insami, nu renunt orice-ar fi. Apoi voi fi mandra de rezultate. Succes. Voi ce parere aveti?
  •  
    • 2520 mesaje
    8 Ian 2009, 13:53
    0 0
    Eu sint de parere ca nu prea esti sincera cu tine, sper sa intelegi la timp ce spun.

Ai ceva foarte pretios ptr reusita, ai entuziasm, sa nu-l pierzi ca e mai de ajutor decit multe alte lucruri.
  •  
    • 72 mesaje
    9 Ian 2009, 19:02
    0 0
    exact ,,,,rabdareaa..asta e toata problema
    bine gandit
    dasta se si ajunge la anorexie si io stiu altele..pt k nu e rabdare sa slabesti ssanatos..
  •  
    • 72 mesaje
    9 Ian 2009, 19:03
    0 0
    da mult succes....si multa rabdare k sa zik asa:
  •  
    • 92 mesaje
    9 Ian 2009, 20:00
    0 0
    Nu sunt sincera? Crede-ma sincer si am abitie sa slabesc. M-am neglijat intrucat m-am mutat in strainatate si am tot gustat. Daca nu ma cunosti personal, nu este necesar sa faci astfel de interpetari.Multumesc pt mesaje si rabdare fetelor!
  •  
    • 92 mesaje
    12 Ian 2009, 18:16
    0 0
    Da, inca mai rezist si inca mai sunt entuziasmata, ca tot ma urmareste cineva mereu si ma apostrofeaza.

Mananc, sanatos, beau lichide, inca mai sunt vesela, nu am stari de nervozitate, oboseala din cauza noului meu stil de viata.
    Trebuie sa ajung la forma de dinainte, de maine merg si la un centru de slabit, ca adjuvant la noul stil.
    Va tin la curent, numai bine!
  •  
    • 17 mesaje
    13 Ian 2009, 00:10
    0 0
    BRAVO! TINE-NE LA CURENT CU EVOLUTIA TA DESPRE ACEST PROIECT.
    E ceva deosebit la sala de intretinere? Sunt curioasa.
    Am noroc ca nu am probleme cu dieta.
  •  
    13 Ian 2009, 10:22
    0 0
    Rabdare sa ai ca le rezolvi pe toate!!Am o colega care de la superba greutate de 117 kg a ajuns la numai 75.Ce e drept,cu multa rabdare.Majoritatea timpului mi l petrec cu ea la munca.Asadar,ma va ajuta ea sa slabesc.Vointa nu prea am eu,insa vazand pozele cu ea,m+a motivat.La 25 de ani arata ca la 50.
  •  
    • 92 mesaje
    13 Ian 2009, 17:54
    0 0
    Da, foarte ambitioasa!
    Grasimea imbatraneste, urateste.
    La mine nu este atat de grav insa nu doresc sa neglijez.
    Mult succes!
  •  
    • 92 mesaje
    13 Ian 2009, 22:12
    0 0
    da, am fost la salonul de slabire. finally!!!!!eeeindig!!!!!!

Am avut antrenor special pentru mine, mi-au scanat corpul, de fiecare data cand voi merge, adica de 2 ori pe saptamana, voi fi scanata,am facut exercitii intr-o cabina speciala.Mi-a fost destul de greu.
    Mancare variata, spre ex:
    dim. cereale cu lapte
    la ora 10 un iaurt/sau 1mar
    la ora 12 supa si 2 felii de paine cu jambon, branza slaba
    ora 14 cafea cu un biscuit de cereale
    la ora 18 salata, orez/cartofi nature+ carne slaba

Deci totul clasic, daca se mananca mai putin nu se fac arderile bine.
    Ponderat, sport si rabdare asta rezolva dilema.

Notiunea de foame nu exista in limbajul lor ci sanatos si
    Mi-au dat un book unde trebuie sa-mi notez zilnic ceea ce mananc.
    Slabirea se face in timp, asa este sanatos, la teorie sunt as: sa vedem roadele eforturilor depuse.
  •  
    • 17 mesaje
    14 Ian 2009, 16:43
    0 0
    Eu am avut mai mereu kg dorite dar cand a trebuit, la o pterecere, revelion sau diferite evenimente, am avut vointa sa dau 3-4 kg cat a fost nevoie dar probleme mari adica peste 10-15 kg nu am avut.
    Si cu salonul de slabit e o treaba, costa mult si esti nevoit , motivat/a sa mergi.
    E misto chestia cu bookul sa notezi ce ai papat.
    Tine-te de treaba
  •  
    • 92 mesaje
    14 Ian 2009, 18:22
    0 0
    Ai fost echilibrata.
  •  
    • 31 mesaje
    15 Ian 2009, 18:27
    0 0
    Stil de viata,bine-ai zis nu alte metode aiurea, nu sunt de acord