fumatul
-
0 0stiti dak fumatul slabeste...sau dak taie pofta de mancare??...sau dak nu prea mananci si fumezi..se poate slabi...?
-
da..se poate slabi, te poti trezi si cu un cancer pulmonar de toata frumusetea, pute dupa tine ca dupa un birt, dintii ti se inegresc, pielea capata o nuanta pamantie, in cel mai scurt timp nu vei avea destul oxigen nici cat sa alergi 10 metri dupa autobuz, tusesti dimineata ca un TBC-ist....e doar inceputul sfarsitului....mai vrei?
ai grija ce si cat mananci, hidrateaza-te, fa miscare, munceste si tu putin....asa vei slabi si te vei mentine si sanatoasa
-
Linds. sa stii ca nu cauti ce trebuie si unde trebuie. Cred ca esti la inceputul unor pb serioase de perceprie personala, ai o oglinda mentala deformata.
Esti tinara, frumoasa, desteapta si nu ai nici o pb de greutate, de ce iti ocupi timpul cu a rezolva o pb care nu exista? e foarte bine sa fii atenta sa nu iei proportii, sa inveti ce e sanatos si ce nu, sa incepi sa deprinzi obiceiuri alimentare sanatoase , dar nu e ok sa-ti petreci timp pretios din viata cautind cum sa slabesti trei kg pe care consideri ca le ai in plus, cind aceste kg oricum vor pleca de buna voie ptr ca esti in crestere.
daca vrei sa discutam, trebuie sa spui ceva care sintem dispuse sa ascultam; daca vrei sa te luam in serios, trebuie sa iti schimbi putin atitudinea. Putem vb despre alimentatie sanatoasa, putem vb despre sport, putem vb despre baieti, putem vb despre parinti, scoala si orice alt subiect serios iti trece prin minte, dar nu te astepta sa fii incurajata , sustinuta sau aplaudata cind te gindesti sa faci lucruri care nu sint in favoarea sanatatii tale sau contravin principiilor de viata universal valabile.
Chiar nu inteleg cum te gindesti ca ai putea fi mai fericita si multumita de tine dobindind cu buna stiinta o dependenta. -
nu ai/ati....inteles gresit...
nu eu nu fumez si nici nu vreau....akum
vroiam dar nu mai vreau
eu int de curiozitate.....si da vroiam sa pun in practica..dar credema k mam razgandit..
si nustiu cat crezi k sunt eu de slaba.....pt k nu este asa...sincer da nu am spus..la inceput cate kilograme am si etc..( pt k eu vreau sa albesc vro 7 kg......) si....vreau sa stii ( referinduma la ce ai scris...) k stiu ce este sanatos ..stiu k tb sa mananci ..sanatos si sport etc...dar nus dak ma intelegi...dar cand vezi kat de gras esti.....parca nici nu mai ai rabdare....sa mananci sanatos etc..... -
vreau sati multumesc pt k mai facut sami dau seama de fapt ce este mai inportant....(( pt mine cel mai inportant era slabitul intruna ma gandeam la asta......si din cauza asta......pierdeeam si la scoala....etc
vreau sati multumesc pt msg asta.......ma facut sami dau seama ce este de fapt inportant....si ca nu conteaza numai cum arati ci..s alte lucruri.....multumesc -
Eu te inteleg cind spui ca vrei sa slabesti, dar nu cred ca ai vreo pb de greutate.
ma gindesc ca totusi de undeva ti-a venit ideea ca ai avea prea multe kg. Ti-a facut cineva observatii de genul acesta? acasa sau la scoala? cum ai ajuns la concluzia ca ai nevoie sa slabesti?
Stii tu ca ti-am mai spus intr-un alt mes. si poate ai mai auzit si din alta parte : calea sigura spre ingrasare este sa tii dieta, deci ideal ar fi sa slabesti, daca intr-adevar ai nevoie, prin metode care sa nu te duca la o viata de dieta perpetua. -
nu nu mia facut nimeni observatii,,,,sau criticci etc...
chiar imi spuneau ca nu sunt grasa...
dar eu sunt dar nu se vede k imi iau haine kre sa ma arate mai slabuta.,,,stii cand te vezi in fata iflinzii fara haine....
vezi dak esti gras sau slab.....dar cum am zis....k mam razgandit ......cum amzis ex fumatul.....etc....cva ce e nesanotos...... -
Buna,
Am sa va spus si povestea mea cu fumatul...acum ceva timp o colega mi-a spus ca daca ma apuc de fumat voi slabit mult, eu ca o haioasa si naiva ce sunt am ascultat-o, m-am apucat de fumat serios ca de o dieta. Dupa 1 an am slabit 11 kg, aveam 57 kg, iar acum am 46kg.Nu mi-a venit sa cred. Au trecut 4 ani de cand am slabit si de cand fumez, fara sa-mi dau seama nu m-am mai putut lasa si am facut si celulita multa din cauza tigarilor si cafelei. Acum imi dau seama ca daca de banii pe care i-am dat atatia ani pe tigari imi cumparam 2-3 aparate de fitness aratam mult mai bine, aveam corpul bine definit, muschi draguti si o piele ferma. M-am ales cu -11kg , multa celulita, bani aruncati pe fereastra degeaba in fiecare luna, tusesc dimineata foarte tare, ma simt chiar si rau si nu pot merge la toaleta daca nu fumez si nu beau cafea. Gandestete ca mai bine iti cumperi o bicicleta eliptica si asa iti lucrezi tot corpul frumos si vei slabi cu siguranta. Eu daca as putea da timpul inapoi nu m-as mai apuca nici daca mi-ar da luna de pe cer. Sunt bani cheltuiti, imi afecteaza sanatatea, am un gus tot timpul nashpa in gura, ma simt si rau........bafta