usor cu dieta
-
0 0E f simplu, am inceput-o acum 2 zile, mananc fructe,pui fiert, salate, nu mi-e foame, mai dreg cu o cafea si asa trece ziua. SI ma trezesc fericita dimineata ca am mai rezistat o zi. La ce ne foloseste mancarea indesata ieri, ne alegem doar cu kg in plus. Frumusetea e mai importanta,nui- asa?Salate de rosii cu ceapa, iaurt, pui fiert, fructe, morcovi. Nu ma las deloc. Succes!
-
Mari, se intimpla atunci cind merge site-ul greu si astepti foarte mult, mai dai cite un clik sa fii sigura ca a placat mes. si el pleaca in fapt la fiecare clik. Nu e nici o pb, se intimpla oricui. daca te deranjeaza, dupa ce te-ai logat, te duci pe mes. in plus si faci clik pe editeaza, stergi textul si pui o fata zimbitoare - mes. va ramine, dar nu va fi text (doar un zimbet)

sa aveti o zi minunata plina de lipsa de pofte
-
Mi-am mai tras un zambet in oglinda astazi
adica nu am trisat cu nimic. Eu am 30 de ani 1.76 si vreo 87 de kg(exagerat de mult, stiu).Eu am de munca nu gluma. Ideea e ca am ambitie si ma pun pe picioare, nici nu ma gandesc.Grasimea ne disfigureaza Ma ajuta fata dar degeaba, pana la un moment dat.. Am mancar necontrolat, v-am zis eu locuiesc in strainatate si am tot testat diferite continuturi colorate.In Romania aveam 70 de kg...va imaginati cat am lasat?! Maine am programare la o sala speciala de slabit, va dau detalii mai multe(e o mica cabina ca intr-o sauna si acolo se fac exercitii fizice).E ceva special, va tin la curent cu "sala mea speciala"
ca habar nu am nici ce denumire are, e 250 de E pt 20 de sedinte.Nu ma las deloc. Succes si fiti ambitioase.Imi cos gura si imi iau de o grija
daca nu sunt capabila