dieta disociata?

•  
    • 17 mesaje
    6 Ian 2009, 15:40
    0 0
    Buna fetelor!
    Sunt noua in "comunitate" si as vrea sa va intreb: care dintre voi ati mai tinut vestita dieta Monica Anghel?
    Eu am mai tinut-o acum vreo 3 ani (parca) si la mine a dat rezultate. Am slabit in 6 luni aproape 30 de kilograme! Doamne ce slaba si frumoasa eram)))))
    Desi am mai tinut aceasta dieta si STIU ca da rezultate nu o recomand nici eu (desi vreau sa ma apuc acum din nou de ea) pe termen lung! Eu in 6 luni nu am pus STROP de ulei in gura, nu am baut sucuri, nu am baut pic de alcool (oricat de speciala ar fi fost ocazia) Nici acum nu imi vine sa cred ca am avut atata ambitie! Din pacate pt ca amtinut-o atat de strict si pe o perioada destul de lunga mi-a cazut f tare parul si m-am speriat f tare! Am inceput sa mananc haotic din disperare! De ingrasat nu m-am ingrasat la loc foarte repede! dar m-am ingrasat! am pus la loc in cei 3 ani tot ce am slabit + inca 10 kg! ( Situatia e disperata, dar oricat de disperata ar fi oricum eu sunt o gogosica.VESELA
    So.... vroiam sa va intreb: cine ma ajuta? Cine se apuca cu mine de dieta 3 zile carne/ 3 lactate/ 3 fructe si legume? De data asta nu vreau sa o mai tin decat 2 luni, si as mai avea nevoie de ceva sfaturi.... Am citit ca as avea voie sa mananc si mezeluri de pui? Stie cineva? Se incrie cineva??
  •  
    • 6798 mesaje
    6 Ian 2009, 20:40
    0 0
    gogosico , bun venit
    eu nu ma inscriu.
    nici acum, nici altadata....
    mi se pare cumplita dieta disociata, ca de altfel toate dietele "prestabilite", n-as putea sa urmez nici una.
    eu sunt genul care imi spun ce nu am voie, si in rest mananc orice am chef , in limita unui nr de calorii potrivit mie (in functie de inaltime, kg, varsta, efort fizic)
    si imi planific astfel:
    n-am voie: prajeli, sosuri, ciorbe, porc,grasimi,paine, cartofi, mezeluri , pizza si ciocolata (ultimele 2 fiind obsesiile mele si permitandu-mi-le doar rar )
    apoi, ma bazez pe iaurturi, fructe,legume, salate de tot felul, cereale,pui, curcan, carne de vanat, peste.
    apoi tin cont sa am o lingura de ulei de masline pe zi, eventual cateva bucati de miez de nuca....
    o ora de aerobic zilnic (sau cat poti de des) ar fi ideal.

o dieta atat de stricta priveaza organismul de atat de multe.......incat nu-i de mirare deloc ca pui totul la loc, si inca cateva kg pe deasupra.
    poate te mai gandesti, sa nu mai repeti dieta aia.....
    succes.
  •  
    • 17 mesaje
    7 Ian 2009, 09:25
    0 0
    buna dimineata, bertha_
    Multumesc de sfaturi, o sa tin cont de ele la perioada de "mentinere", dar acum trebuie neparat sa fac ceva sa dau jos repede cateva kg, dupa care voi cauta o dieta mai adecvata, poate voi consulta chiar si un nutritonist. Am de dat jos 40 de kg! E grav, stiu! Dar sunt hotarata sa ma lupt cu ele, asa ca incerc sa nu disper...prea tare si sa actionez
    Pupici
  •  
    • 2 mesaje
    30 Ian 2009, 22:33
    0 0
    si eu m`am apucat de dieta disociata cu 3/3/3 de pe 05.01.2009 dar cu o pauza de 3 zile intre seriile de disociat....pana acum am slabit doar 7 kg....sper mai multe....pe langa dieta nu mananc dupa 6 si fac si sport...mi`am luat bicicleta deoarece sala kre era deschisa au inchis`o.....succes!
  •  
    • 306 mesaje
    30 Ian 2009, 22:56
    0 0
    nu-ti trebuie inteligenta cat sa trimiti rachete pe luna dar cu un strop poti realiza ca ori dieta duce la dezechilibru in organism !!! doar cu tone de vointa pt o alimentatie echilibrata si sanatoasa( fara excese de zahara,paine etc) + sport se poate slabi !!!
  •  
    • 306 mesaje
    30 Ian 2009, 22:58
    0 0
    si inka ceva fara grasime ''ulei'' nici o vitamina nu se asimileaza in organism deci renuntatul la grasimile bune(peste,porc slab,ulei de masline la salate) este total gresit si vei ramane fara par si doamne fereste alte minuni!!!
  •  
    • 8 mesaje
    1 Feb 2009, 20:30
    0 0
    Eu ma inscriu...de fapt am inceput-o acum 2 sapt (am trisat 2 zile)...
    Am mai tinut-o si eu in urma cu vreo 2 ani si ceva...a avut super efect. Acum am pus la loc cam 10 Kg din cele 20-25 pierdute.
    Pe langa dieta disociata eu beau dim un pahar cu apa cu otet de mere si miere si seara si dim ceai de mustel cu lamaie. Mai beau si ceaiuri de slabit - laxative adik.
    Mai nou....vreau sa ma apuc si de o anume renumita si controversata pastila.
    Multu succes Gogo...Aspet vesti!!!!
  •  
    • 2191 mesaje
    1 Feb 2009, 23:51
    0 0
    ma apuc si eu de maine cu legume/fructe, dar voi face cum a spus cineva mai sus, pauza intre zile, ca sa nu fie un soc prea mare pt organism cand voi renunta la disociat. insa ma gandeam ca pauza sa fie de 2 zile. adica 3 zile carne, 2 zile pauza, 3 zile lactate, 2 pauza...etc
    as vrea sa-l tin pana la 1 martie...si pe urma sa incep dieta lui catalin crisan (acum mi se pare cam dura si nu cred ca as reusi). o luna stau cu dieta asta disociata, pt pregatire
    multa bafta.
  •  
    • 34 mesaje
    2 Feb 2009, 01:48
    0 0
    Adevarul e, ca slabesti bine cu disociata asta.
    Insa pentru mine e foarte ,foarte greu de tinut.
    Am mereu senzatia de lesin oricat as manca din ceea ce am voie in ziua aia.Si mai ales mi-e pofta de ceea ce nu pot manca atunci.in ziua de carne poftesc legume,in aia de fructe lactate si tot asa.
    Eu nu pot sa o tin.cand insa reusesc(cu mari eforturi!!!) nu pun inapoi ce am slabit.Hmmmm....
  •  
    • 1234 mesaje
    2 Feb 2009, 11:18
    0 0
    puteti tine toata viata dieta asta?
    daca nu, aveti mari "sanse" sa puneti inapoi pe voi ce ati dat jos...
  •  
    • 2191 mesaje
    2 Feb 2009, 16:25
    0 0
    ai sanse daca nu ai grija ce faci dupa ce renunti la disociat.
    indicat ar fi, o perioada sa tii disociatul pe mese..si abia apoi, incet incet sa revii la o alimentatie normala, dar echilibrata....
    insa, de obicei fetele cand slabesc (si nu ma refer la 2-3kg, ci la peste 10-15)..sunt multumite, au vazut rezultatele si revin la modul de viata obisnuit...in acest caz, mi se pare logic sa pui dublu inapoi, avand in vedere ca organismul deja se obisnuise cu alt mod de viata.
    tot ce trebuie sa faci, este sa ai grija ce mananci.
  •  
    • 8 mesaje
    3 Feb 2009, 17:42
    0 0
    Cam are dreptate addictyv3 ....
    O zic din proprie experienta. Din 2006 de cand m-am lasat de disociat...m-am ingrasat doar in ultimele 6 luni cand am rupt cu mancatul halandala...Pana atunci aveam cat de cat grija sa nu amestec alimentele chiar fara nicio gandire si chiar nu e greu...
    Sa vad ce-o sa fie de acum. Bafta la toate!
  •  
    • 4 mesaje
    3 Feb 2009, 18:28
    0 0
    Si eu am slabit cu dieta asta vreo 8 kg acum cateva luni, dar, ca sa nu le pun la loc, am avut grija ce am mancat apoi. Cel mai greu e sa te mentii. Ce ati facut? A inceput cineva dieta?
  •  
    • 1427 mesaje
    4 Feb 2009, 21:31
    0 0
    ce chestie..eu o tin de pe 5 ianuarie...si o sa radeti poate dar in extremis mi-a fost recomandata de un medic..adevarul e ca la mine da rezultate..rapide si spectaculoase...
    am mai tinut-o acum 2 ani si m-am ingrasat din nou pt ca am inceput iar sa bag in mine..altfel nu-i o problema..
    aa, si eu il tin cate o zi din fiecare, pt ca altfel mi se pare mult prea chinuitor...
  •  
    • 2191 mesaje
    4 Feb 2009, 22:43
    0 0
    roxana, tu cat timp ai tinut dieta asta in 2006 si cat ai reusit sa slabesti?

eu am inceput de ieri...ieri si azi fructe si legume, maine la fel...pe urma carne, apoi lactate.
    daca reusesc, as vrea sa o tin asa pana la 1 martie (3 zile, 3 zile, 3 zile)...apoi pana la 1 aprilie sa tin cate o zi (trebuie sa caut pe net disociatul ala de cate o zi, ca am uitat zilele parca erau 6,nu? si in a-7a alegeai ce vroiai)...iar din aprilie, vreo 3 luni, pt obisnuinta, o sa tin disociatul pe mese (daca va intereseaza, o sa postez aici regulile).
  •  
    • 3 mesaje
    5 Feb 2009, 12:09
    0 0
    si eu vreau sa ma apuc de dieta disociata nu stiu cum se tine corect.Ce anume trebuie sa maninci in mod corect?
  •  
    • 3 mesaje
    5 Feb 2009, 12:13
    0 0
    in cele 2 zile dintre cele 3ce maninci?
  •  
    • 3 mesaje
    5 Feb 2009, 12:15
    0 0
    Intre seriile de disociat in cele 3 zile ce maninci?
  •  
    • 2191 mesaje
    5 Feb 2009, 13:14
    0 0
    ma gandeam sa mananc ce se mananca si in celelalte zile de disociat, doar ca le voi amesteca (adica fructe,legume, carne fiarta sau gratar, mezeluri slabe, lactate)...insa voi avea grija cum le amestec.
    ma mai gandesc momentan daca fac pauza sau nu
  •  
    • 8 mesaje
    5 Feb 2009, 23:07
    0 0
    Am tinut cam 6 luni....Sincer iti spun ca nu stiu cat am slabit, eu am fobie de cantar....iti pot spune ca am trecut de la marimea 50 la marimea 42 (la haine).
    Am tinut disociatul numai pe 3 zile. Pe o zi ma incurcam...si ma si enerva, dar acum cred ca mi-ar prinde mai bine disociatul pe cate o zi.
    Bafta!