sa nu ....faceti exceptii daaa???

•  
    • 87 mesaje
    5 Ian 2009, 20:22
    0 0
    uitati..fetelor sunt nou pe fourm si sunt un baiat da dar...da sunt un gay....dar sunt mandru de asta....si daca vrei sami dati sfaturi ...eu va multumesc..dak nu...nui frumos...k oi fi eu gay dar zok politicos..daaaa
  •  
    • 2807 mesaje
    5 Ian 2009, 20:27
    0 0
    carnacior, eu atat am reusit sa inteleg..ca esti baiat si ca esti gay
    in rest ai putea avea o scuza ca esti beat sau ca ai sub 10 ani

totusi ce legatura au dilemele tale cu dieta?
  •  
    • 2520 mesaje
    5 Ian 2009, 20:35
    0 0
    Da, da si care e dilema?
  •  
    • 87 mesaje
    5 Ian 2009, 20:53
    0 0
    nuu........dar nu vroiam sa fiu descriminat adik sa ma excludeti daca sunt gai scz am gresit mai sus vroiam sa zic zic nu zok))) scz
  •  
    • 87 mesaje
    5 Ian 2009, 21:03
    0 0
    si vroiam sfaturi pt a slabi
  •  
    • 2520 mesaje
    5 Ian 2009, 22:04
    0 0
    Sa stii ca exista posibilitatea ca cineva sa vina si sa spuna lucruri care nu iti vor fi pe plac sau chiar jignitoare, tu intreaba ce ai de intrebat si "inregistreaza" raspunsurile care iti sint utile.
    Ca sa te putem indruma, ar trebuie sa stim mai multe despre tine (sexul e important - baietii slabesc mai usor si mai repede, dar orientarea sexuala, nu ).
    Ar fi important de stim citi ani ai, cam ce maninci acum, cite kg ai si ce doresti sa atingi, daca faci ceva miscare sau ce ai fi dispus sa faci.
  •  
    • 87 mesaje
    6 Ian 2009, 14:44
    0 0
    poi am 17 ani. si am 85 de kg...si vreau sa s;abesc panla 80...si apoi vad eu....pana la 75..
  •  
    • 87 mesaje
    6 Ian 2009, 14:45
    0 0
    si fara sport
  •  
    • 2520 mesaje
    6 Ian 2009, 16:14
    0 0
    Esti mult prea tinar sa te apuci de diete. Calea sigura spre kg IN PLUS, sint dietele.
    Cinci kg nu e mult si pare foarte rezonabil.
    Daca maninci fast food, sucuri gazoase (coco cola), dulciuri si alte porcarii (chips, biscuiti, etc), pe astea le tai, in rest iti pastrezi alimentatia ca si pina acum, dar incerci sa reduci din portie.
    Sa te feresti de tot ce inseamna produse light sau low fat, astea toate sint niste pacaleli (sa aiba gust, au tot felul de timpenii in ele), mult mai bine sa alegi varinta naturala si sa maninci mai putin.
    Incerca sa bei multa apa sau ceai - te ajuta sa te simti satul, dar sa nu bei in timpul mesei ptr ca iti afecteaza negativ digestia.
    Manica cu rabdare, mesteci bine fiecare imbucatura (lasi tacimul din mina dupa fiecare imbucatura, altfel maninci mult prea repede si creerul nu are timp sa primeasca mesajul ca e satul).
    Ca miscare, daca nu vrei nici cum sa faci nici un sport, te duci si bati magazinele pe centru de trei ori pe saptamina sau cind si cum ai timp, la pas normal.
    Daca vrei sa faci sport, dar nu-ti place sa mergi la sala sau in public, pot sa-ti dau link-uri cu ex. pe care le poti face acasa fara nici un echipament.
    Daca parintii tai au pb cu greutatea, e bine sa incepi de acum sa-ti ordonezi viata din pct acesta de vedere ptr ca tocmai mostenesti niste obiceiuri mai putin sanatoase.
    daca ai intrebari, te asteptam.