slabind unde vrei
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
5 Ian 2009, 18:290 0vreau sa imi spuneti si mie ce fel de exerciti se fac ...pt picioare..adik fese...ma rog....intelegeti voi( sper). la mn orce...as face sa slabesc adik diete...slabesc numai la talie mult...si la maini....dar dc nu pot slabi si la fund sau la picioare.. stiu k pare prostesc
dar asa e...sau trebuie mai mult timp de dieta k sa slabesti peste tot
? -
5 Ian 2009, 18:41Nu poti sa slabesti doar unde vrei.
Conformatia pe care o ai tu, sa stii ca e cea mai sanatoasa.
Eu ti-as recomanda sa faci sport, orice fel de sport si ptr tot corpul, iar partile care iti plac mai putin, le ajustezi cu imbracamintea potrivita. -
29 Iun 2010, 22:47Uite asta
http://sfaturi-utile.com/2010/06/26/sanatate-2/ce-exercitii-fizice-favorizeaza-arderea-grasimilor.html -
21 Iul 2013, 13:00Sunt zeci de exercitii fix pentru fiecare parte a corpului , cauta pt ceea ce vrei si ai sa gasesti chiar si video si sfaturi
-
21 Iul 2013, 13:01
conti_s said:Nu poti sa slabesti doar unde vrei.
Conformatia pe care o ai tu, sa stii ca e cea mai sanatoasa.
Eu ti-as recomanda sa faci sport, orice fel de sport si ptr tot corpul, iar partile care iti plac mai putin, le ajustezi cu imbracamintea potrivita.Ba poti face exercitii pentru a slabi unde vrei. Burta, coapse, picioare, brate...etc etc
-
11 Nov 2013, 22:37Eu am vrut burtica jos si m-am axat pe ea , facut exercitii si alergat si am scapat de ea
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness