Pastile chinezesti
-
0 0a mai incercat cineva cele pastile chinesti pt slabit? Au avut rezultate? ma refer la super slim si lida dai dai hua. am tot citit despre ele si cunosc si pe cineva care le ia si a slabit foarte mult, dar parca sunt prea multe pareri contra si mi-e putin teama sa le incerc
-
Da. Am incercat Capsula de slabit. Dupa o luna de zile si aproximativ 20 de pastile eram mai slaba cu 7 kg. Dupa ce am nascut am ramas cu un surplus de 20 de kg. La FIX un an ...aveam exact acelasi surplus de kg ... dupa ce am incercat muult cure de slabit, pastile date de endocrilolog (deloc ieftine) si miscare (mi-am cumparat si role...mi-am julit si genunchii). Parca nimic nu functiona. Toate mamicile din jurul meu revenisera la kilogramele cu care ramasesera insarcinate...eu aveam cu 20 mai mult, adica 81 la o inaltime de 1.70. Mi-a dat o prietena 6 capsule de slabit...dar dupa reportajul de la PROTV nu le-am mai lot...imi era frica. Dupa aceea .. am inceput sa tot citesc pe forumuri...si cum nimic nu functionase..am riscat. Dupa cele 6 capsule am inceput sa slabesc si am mai luat o cutie de 30. Nu le-am luat zilnic pentru ca nu puteam sa mananc zilnic pana in ora 11 (risti insomnii) si asa ca intr-o luna am luat cam 20 de capsule. Acum sunt cu 7 kg mai slaba...o sa continui sa le iau...sunt sigura ca nu zilnic...dar pana o sa ajung macar la 65 de kg (adica sa mai slabesc inca 9kg). Daca mai vrei detalii poti sa ma intrebi, iti raspund cu drag.
-
Salut! Da este vorba de Capsula de Slabit. Am inteles ca nu toata lumea o tolereaza..nu stiu de ce. O problema ar fi ca atunci cand o iei nu iti mai este foame..si multa lume "uita" sa mai si manance...TREBUIE sa mananci chiar daca nu iti este foame..mai ales masa de dimineata inainte sa iei pastila. Nu am luat-o niciodata fara sa mananc, mai bine nu o mai luam.
Eu am luat supliment de calciu si magneziu, cate o pastila efervescenta in fiecare zi,
Am avut si eu ameteala si stare de rau...vreo 2 zile, dar acum nu mai am nici ameteala.
Insist cu mancarea....eu cred ca de aici vine problema...TREBUIE sa si mananci! De exemplu azi nu am apucat sa mananc pana la ora 12 si nu am luat pastila si nici nu o mai iau azi. Nu stiu daca e bine ca mai sar cateva zile si nu o iau...dar prefer sa imi fie bine.
Daca ai mancat si totusi ti-a fost rau...eu zic sa nu o mai iei. Pupici si spor la slabit -
Si eu am luat partile de slabit super slim din luna august 2008. Am terminat 3 cutii apoi am mai luat de mentinere doar jumatate de cutie. A fost binishor, am slabit cam 8 kg dar de sarbatori am pus la loc tot ce am dat jos. Ma gandeam sa reincep (desi am avut simptomele descrise de voi mai sus, ameteli, nod in gat, gura uscata, etc.), dar pentru mentinere sa fac mai multa miscare. In perioada sarbatorilor nu am facut deloc.
-
buna fetelor, si eu beau aceste pastile de 3 zile, adica azi e a treia zi si doar in prima zi m-am simtit rau, am vomitat, dar ieri m-am simtit bine, si mi s-a tras si burtica, de mancat nu prea mananc, doar dimineata ianite s-o beau ca sa nu mi se faca rau, in timpul zilei mai mananc ub fruc ceva si atat. va tin la curent, cand ma cantaresc peste 4 zile.