kg in plus:o piedica in relatii sexuale?

•  
    • 28 mesaje
    2 Ian 2009, 02:28
    0 0
    De ce cateva kg pot sta in fata unei relatii sexuale?Nu inteleg cum de "tati" nu o mai priveste pe "mami" cu aceeasi slipire in ochi si dorinta pe care o avea inainte de a ramane insarcinata, de a naste?
    V-ati prins: cum pot slabi rapid pt a-mi "recupera" sotul?va multumesc pt solutii
  •  
    • 1266 mesaje
    2 Ian 2009, 02:34
    0 0
    ...despre cate kg exact este vorba?
  •  
    • 28 mesaje
    2 Ian 2009, 02:37
    0 0
    cam 20 dar nici nu stiu cum am reusit performanta asta.in timpul sarcinii am pus doar 16 kg.mai mult am luat acum postmatal
  •  
    • 1266 mesaje
    2 Ian 2009, 03:15
    0 0
    ...si eu am pus 12 kg pe mine acum un an doar intr-o luna jumatate...eu am avut fractura de glezna (operatii, tije, metale bagate) si a trebuit sa stau la pat, si au mai fost si sarbatorile......si nici inainte nu eram slaba, eram doar in limite normale, am 1,68 si 75 kg (inainte aveam cam 63, eram ok)...Deci si eu ma chinui sa slabesc , si nu am avut vreo nastere...Eu inca nu am reusit, insa de luni ma apuc zdravan!
    ...Eu am tinut o perioada dieta, am slabit putin insa...caci nu am putut face sport...insa o sa ma apuc de abdomene macar, sau ce pot, din cauza gleznei (acum 3 sapt am avut alta operatie, de data asta sa-mi scoata toate tijele si metalele din picior...)
    ....Sincer, eu am constatat ca, daca tii dieta (o dieta sanatoasa, totusi, nu infometare) slabesti doar putine kg, daca nu faci si sport.
    ...Deci: muuulta vointa, dieta si sport, si rabdare...nutritionista mea mi-a si zis ca nu exista diete minune, cel mai mult se poate slabi 4-5 kg pe luna...si asa si este.
    ....Scuze ca ti-am expus si problema mea, dar si pe mine ma obsedeaza in momentul de fata...trebuie sa luam masuri!!!
  •  
    • 1266 mesaje
    2 Ian 2009, 03:18
    0 0
    ...Ne indemnam una pe alta, cum s-ar zice, ne facem curaj reciproc , sper ca nu te deranjeaza...
    ....Si fii cu un ochi aici pe eva, pt ca acest forum este ffff bun, avem numai de castigat din experientele celorlalte eve. O sa vezi
  •  
    • 28 mesaje
    2 Ian 2009, 12:03
    0 0
    multumesc pt sfat si imi pare rau pt ce ai patit!sa ti dea D-zeu sanatate si sa nu apara complicatii!
    ma bucur k am intrat in clubul vostru si k sunt printre prietene!
  •  
    • 1260 mesaje
    3 Ian 2009, 04:15
    0 0
    mary, incearca sa tii un regim de viata echilibrat.
    fa sport (stiu ca e cam greu sa-ti gasesti timp pentru tine, cand ai copil mic, dar mai lasa-l cu sotul pana faci tu un pic de sport), scoate din alimentatie zaharul, cartofii, porumbul, orezul, pastele, painea si incearca sa mananci seara cu vreo 3 ore inainte de culcare. bineinteles, ceva usor, si daca se poate, fara carne. nu sari peste mese, asta e cea mai mare greseala. micul dejun se pare ca e foarte important, nu trebuie sa lipseasca. eu, de ex. mananc un fruct dimineata si dupa o jumatate de ora, un bol de lapte cu muesli neindulciti (zaharul continut in fructele uscate este suficient). citeste atenta etichetele cu ingrediente cand cumperi mancare, sa nu contina zahar, amidon de porumb si alte porcarii. de asemenea, evita alcoolul, eventual la o masa - doua pe saptamana, un pahar mic de vin sec.
    20 kg sunt multe, dar cu cat le lasi sa se acumuleze in timp, cu atat va fi mai greu de scapat de ele, daca nu imposibil.
    happyspirit, imi pare rau ca te-ai accidentat, si sper sa-ti poti relua activitatile obisnuite cat de curand.
  •  
    • 1260 mesaje
    3 Ian 2009, 04:23
    0 0
    happy, sa stii ca se poate slabi doar cu o dieta echilibrata. normal, nu vei vedea minuni, adica 5-6 kg/saptamana, dar daca te tii de ea, si ai ambitie, chiar daca slabesti jumate de kg pe saptamana si tot e ceva. si slabesti sanatos, fara piele atarnand si alte consecinte pentru sanatate. pentru ca, inainte de toate, este important sa fim sanatoase.
    mancati legume multe, pe cat posibil sa nu lipseasca de la nici o masa, salate, muraturi (ca acum e sezonul).
    de asemenea, incepeti-va ziua cu un fruct, va da energie: un mar, o portocala, un grapefruit, sau kiwi, va dau vitamina C, plus energie.
    daca beti cafea, ceai, renuntati sa le indulciti, nu folositi nici macar indulcitori artificiali, nu sunt sanatosi.
    a, si beti multe lichide: apa, ceai (nu sucuri de fructe din comert), cam 1.5 -2 l/zi.
    tineti-va greutatea sub control, cantariti-va o data/saptamana.
    eu o fac o data/zi dar am auzit ca daca vrei sa slabesti nu e o idee buna, ca te deprimi.
  •  
    • 3036 mesaje
    3 Ian 2009, 14:43
    0 0
    nu kilogramele in plus sunt principala problema a lui "tati".

problema este faptul ca, sub ochii lui, te-ai transformat din "femeie" intr-o "mamica" respectabila, al carei corp nu mai este destinat sexului, ci hranirii si ingrijirii copilului.

pentru "tati", a face sex cu "mamica" este un lucru incestuos, imoral, indecent... total nepotrivit!

asa ca:
    ceea ce trebuie sa faci in primul rand nu este sa slabesti, ci sa redevii femeie. bineinteles, o femeie cu forme ceva mai generoase, dar pe care "tati" nu se poate abtine sa o doreasca.

PS: ar fi destul de grav daca chiar ati inceput sa va adresati unul altuia cu "mami" si "tati". asta ar indica o denaturare a rolurilor care sunt asumate in mod normal intr-un cuplu.
    "mami" si "tati" ar trebui sa va spuna doar COPILUL. corect si constructiv ar fi ca voi doi sa va adresati unul altuia cu "iubito" si "iubitule".
  •  
    • 28 mesaje
    3 Ian 2009, 19:49
    0 0
    punct ochit punct lovit! dar cum sa redevin femeia care eram inainte?fizic ma refer..nu pot da timpul inapoi si nici nu vreau pt k oricum nu o sa mai ajung la kg din tinerete .lui iubi nu i plac plinutele deci CHIAR TB sa slabesc
    cam aproape sper sa ajung pt k vointa am si nu am 40 de ani de ex sa mi fie ff greu sa slabesc.
    vroiam sa vad ce diete ar avea intr-adevar efect nu doar povestile de pe google.

cat despre tati si mami consider k poate fi tot o forma de alint..eu nu am tata si el nu are mama in realitate ..avem ambii patinti ca o adevarata familie in urma casatoriei
  •  
    • 2312 mesaje
    3 Ian 2009, 20:37
    0 0
    Pentru inceput..poti sa nu mai dormi cu bebele.Nu stiu cat are bebele tau insa stiu ca asta e o greseala facuta frecvent.
    In al doilea rand ai putea sa il rogi sa stea 2-3 zile pe saptamana cu bebele, 2 ore/zi, timp in care tu te poti duce la sala.
    Nu e acelas lucru cu a face sport acasa.Acolo vei intalni persoane, vei socializa, vei simti ca faci intradevar ceva pentru tine.Te va ajuta mult pe plan psihic.
    Nu te mai plange la sot pentru "sunculitele" tale.Pur si simplu...nu-i intereseaza.Ba chiar foarte multi prefera femeile "cu forme".
    Cat priveste meniul zilnic...nu te mai gandi la mancare!Daca iti vei face un meniu, te vei gandi la el si s-ar putea sa te ingrasi, in loc sa slabesti.Gandeste-te ca vrei sa mananci sanatos, sa fii sanatoasa, plina de energie, pt tine si familia ta.
    N-o lua pe calea asta, cu dietele!
  •  
    • 1260 mesaje
    3 Ian 2009, 22:00
    0 0
    mary, daca crezi ca te ajuta, eu tin dieta Montiganc de 2 ani jumate. n-am avut de dat jos decat 5 kg (puse in vreo 6 luni, dupa ce mi-am schimbat jobul), dar este foarte eficienta. eu n-am vrut sa-i fac reclama pe-aici, dar ceea ce am scris mai sus e luat din principiile ei (pe foarte scurt). cunosc fete (tot pe internet) care au slabit peste 20 kg cu dieta asta. este practic un regim de viata, un regim foarte echilibrat.
    de ce spui ca nu mai poti fi ca in tinerete? schimba-ti atitudinea fata de tine insati, in primul rand. tu ti-ai pierdut increderea in tine. uite, sa ma dau tot pe mine exemplu, la aproape 38 de ani si 2 copii intra pe mine aproape toate hainele din liceu si facultate. e adevarat ca un pic s-a mai latit bazinul si talia nu mai e la fel de subtire, dar nu s-a modificat intr-atat incat sa nu-mi mai fie bune hainele. daca vrei, poti face orice.
    si eu sunt de acord ca sport ca la sala nu poti face acasa, unde ai tot felul de intreruperi, asa ca lasa copilul cu sotul de 2-3 ori/saptamana si du-te la o sala. iti va face bine si tie, psihic vorbind, sa ai timpul tau.
    si nu intra in panica, ia-o incetisor, cu rabdare si multa ambitie si vei dovedi si kg. inteleg ca au un efect negativ asupra psihicului tau, dar din cate spui, nici sotul tau nu pare a fi foarte "supportive".
    faptul ca nu dormiti impreuna nu face bine relatiei voastre deloc. barbatul se plictiseste repede, nu asteapta sa-ti cresti tu copilul, ca sa-i faci loc inapoi in viata ta, si pe undeva, este si normal. asa ca, pune copilul inapoi in patut, chiar daca urla primele nopti si reveniti la viata voastra familiala.
    p.s. nici mie nu mi-au placut niciodata alinturile "mami" si "tati".
  •  
    • 28 mesaje
    4 Ian 2009, 00:11
    0 0
    asa e oana da vezi tu knd esti la primul bebe nu ai de unde sa stii ce sau nu tb sa faci.inveti din sfaturile evelor de cce nu si la al 2 lea stii cum tb sa te comporti.
    oricum nici un copil nu e la fel dar makr ai trecut o data prin anumita situatie si cam stii ce sa faci.

cat despre mersul la sala ar fi o ide f buna dar nu ma lasa sufletul sa i las aksa singurei si knd merg la facultate imediat cum termin vin aksa.tb sa stiu ce a mai facut sau zis stef iar dk ramane cu buni aflu k nu a prea mancat,nu a dormit si k tot timpul ma striga.
    cu iubi dk nu merge la munk e alta poveste..de ex intr-o zi knd eu am fost la facultate a vazut k ii da un dintisor si nu mi a zis nimic.abia a 2 a zi am vazut si eu pt k m a prins de deget . mi a zis k m a lasat sa vada knd observ si eu
    oricum stef e obisnuit sa stea mai mult cu mine...ceva normal dk eu imi petrec mai mult timpul cu el.
  •  
    • 28 mesaje
    4 Ian 2009, 00:54
    0 0
    draga mea nu e vb k nu dormin impreuna..ai inteles gresit.doar k si bebe doarme cu noi!
    sa vezi ce dulce e puiutul de obicei doarme cu fata spre mine iar ktedata knd vrea sa se intoark p spate intindec manuta sa vada dk tati e langa el si renunta.dk nu-l atinge incepe sa se agite..o data chiar s-a trezit si atunci l-am lasat pe iubi sa-l adoarma(sa-l legene
    chiar dk ar dormi in patut mai mult de o imbratisare si un sarut de la iubi nu primesc.....
    de aceea am si deschis subiectul.
  •  
    • 28 mesaje
    4 Ian 2009, 00:57
    0 0
    am uitat merci pt dieta.ma documentez si dk "imi place" o aplic.
    ce parere ai de pastilele pt slabit?
  •  
    • 2520 mesaje
    4 Ian 2009, 01:19
    0 0
    Mari, apelativele :"tati" si "mami", cum spunea si donna, strica foarte mult o repatie amoroasa. Tu nu vrei sa te iubeasca ca pe o mama, tu vrei sa te iubeasca ca pe o sotie, vrei sa-ti ofere flori si sa-si faca timp ptr tine ca si ptr o amanta
    In general, cind e vb de kg in plus, nu barbatii sint cei care nu mai au "slipire" , ci femeile ptr faptul ca nu se mai simt atragatoare au alta atitudine; sint foarte putini barbati ptr care conteaza citeva kg (fie ele si 20) in plus pe fundul. sotiei si de obicei, barbatii cu pricina fac parte din categoria frustrati si nemultumiti cu propria lor persoana.
    Daca vrei sa faci casnicia asta sa mearga, sa ai o relatie intima deosebita si un copil fericit, copilul doarme la el in camera, la el in patut FARA EXCEPTII.
    Tu ce crezi despre tine? cum te simti? esti sexi, esti atragatoare? daca ai raspuns negativ, sclipirea iti lipseste tie si nu e greu sa o redobindesti.
  •  
    • 1260 mesaje
    4 Ian 2009, 02:50
    0 0
    conti, foarte bine punctat.
    intr-adevar, asta am incercat sa-ti explic si eu mary, tu trebuie sa schimbi la tine atitudinea asta.
    iti iubesti copilul, este foarte normal si firesc, dar nu uita ca ai si un sot. altfel... ma tem ca nu-l vei mai avea pentru mult timp. asta este crudul adevar.
    eu sunt impotriva pastilelor de slabit, si in general a tot ce este artificial in mancare. nu le-am incercat niciodata, pentru ca tin la ficatul meu, si la sanatate, bineinteles. nu sunt nici pentru diete "miraculoase", ca supa de varza si altele, ci pentru un regim de viata sanatos. inainte de a incepe dieta mea, m-am documentat cel putin 6 luni, pana am ales cea mai echilibrata pe care am gasit-o si mai ales fara efect yo-yo.
  •  
    • 2576 mesaje
    4 Ian 2009, 06:53
    0 0
    Mary, ai facut toate greselile din carte .
    Dar asta este, nu ne nastem invatati.
    Puiul trebuie sa doarma singur. Si lui ii face bine. Iti spun eu, un pui care nu a dormit singur, si inca are probleme cu insomnia (si am ceva ani).

"Tati" nu te baga in seama cand sunteti singuri in pat deoarece si-a pierdut obisnuinta, asta tot din proprie experienta. La prima mea casatorie am locuit cu a mei si maica-mea era f impotriva oricaror gesturi tandre. Nici un pupic cand mi se intorcea sotul acasa nu aveam voie. Cand ne-am mutat impreuna, numai noi doi, pur si simplu nu ne mai "venea" sa o facem.

Si eu sunt de parere ca "tati" si "mami" nu sunt apelative potrivite, pur si simplu devii altceva decat iubita lui... Iar greseala pe care o facem frecvent este sa atragem atentia barbatilor asupra imperfectiunilor noastre. De cele mai multe ori ei nu le-ar observa singuri, dar le vor folosi ca argumente.

Last, but not the least. Este bine sa fii o mama devotata dar nu este bine sa traiesti doar pentru copilul tau, nu sari spunand ca te duci la facultate, te vezi cu prieteni etc. Chiar tu spui ca oricand esti departe te gandesti numai la pui.

Daca tu te transformi din tine insati (cu toate fatetele tale) intr-o mama si atat, nu te mira ca cei din jur vad numai asta. O sa-ti sufoci in timp copilul, si, cand va creste, te vei simti absolut inutila (da, sunt mama de copil mare).
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    4 Ian 2009, 10:01
    0 0
    mary,
    eu te sfătuiesc să obişnuieşti copilaşul să mai stea şi cu altcineva nu numai cu tine. în fond şi la urma urmei de ce să nu stea şi cu tatăl lui cât timp tu eşti la sală? crede-mă că pe viitor îţi va fi mai uşor. eu l-am obişnuit de mic să stea cu alte persoane şi când m-am întors la muncă nu a plâns deloc în lipsa mea.
    greşela voastră este nu neapărat faptul că doarme cu voi în cameră ci că îl legănaţi şi îi daţi prea multă atenţie noaptea. şi al meu mai plângea puţin dar îl lăsam în pace şi adormea la loc. dacă veţi continua aşa peste doi trei ani nu îl veţi mai putea obişnui să doarmă singur.
  •  
    • 2520 mesaje
    4 Ian 2009, 16:52
    0 0
    Mama are noua luni de zile timp sa creeze o relatie cu copilul inainte sa vina pe lume, tatal , in afara de ceva instinct, nu are nimic; mama trebuie sa fie mijlocitoare si promotoare a relatiei dintre copil si tata. daca mama nu lasa copilul singur cu tatal, pe linga fatpul ca saboteaza creerea acestei relatii, il face pe tata sa se simta inutil si iresponsabil.
    Si, da, cum spunea o alta eva inaintea mea, barbatii nu vad defect decit pe acelea pe care le punem noi sub lupa tot timpul. Eu ma feresc pe cit pot sa-i spun sotului ce nu-mi place la mine, sau sa evidentiezi celulita sau grasimea; ma pling si eu in alta parte aici pe forum/ scriu in fel de jurnal doar ptr ochii mei/ discut cu alte femei cu pb asemanatoare - daca ati vb cu sotul meu, conti-s, arata bestial, nu are celulita si grasimea e distribuita uniform si e necesara hahahaha
    Imaginea noastra incepe din gura noastra si la propriu si la figurat.