An nou,hotarari noi!

•  
    • 37 mesaje
    1 Ian 2009, 13:09
    0 0
    LA MULTI ANI!
    Sper ca intampinarea noului an a fost pentru toate evele moment de fericire si bucurie.La mine a fost ceva mai calm si pe langa casa, cu familia.Chiar daca sotul a fost de garda, a reusit sa vina pentru zece minute cat sa ciocnim un pahar de sampanie si sa ne facem urari.
    Si cum orice inceput are multe propuneri bune am decis si "parafat" ca acest an va fi si cel in care sa recapat forma fizica de care beneficiam in urma cu ceva ani.
    Nu cred ca va fi usor,am avut si alte tentative de a face pasi in directia asta dar sau dovedit a fi fara o motivatie puternica.Acum totul tine de vointa si puterea de a fi perseverenta in fiecare zi.Nu imi propun sa fac o dieta anume ci sa fiu cumpatata si sa fac miscare ,in orice forma ar fi ea.Nu astept sa fac minuni intr-o luna dar un interval de sase luni cred ca este suficient pentru a avea rezultate bune.Sincer, ma preocupa sa nu am dezavantaje in zona sanilor.Se stie ca ei "sufera" primii cand incepi sa slabesti.Voi cauta pe google tot felul de exercitii fizice pentru tonifiere.
    Faptul ca am scris aici ma va motiva mai mult si vreau sa fiu prezenta cat de cat , sa fie ca un mic rezumat al luptei cu kilogramele.
    Inca o data va doresc un An Nou cu multe bucurii si putine kilograme!
  •  
    • 1266 mesaje
    1 Ian 2009, 21:58
    0 0
    ...Bravo, aqualina!!
    Te asteptam cu drag
    ...Of, si eu am luat asa o hotarare...la mine insa e mai greu, am avut o glezna facuta praf...muuult de spus...acum 3 sapt mi-am scos toate tijele si metalele din picior...greu, nici nu merg prea bine...dar barem sa tzopai ...dar o sa incep sa fac abdomene cumva...dar si asta e greu...ca nu mai am nici un pic de conditie fizica!!!
    ...Sa vad ce o iesi, ma bazez putin si pe ajutorul vostru, al evelor...
  •  
    • 37 mesaje
    2 Ian 2009, 11:26
    0 0
    Happyspirit,multumesc pentru incurajari!
    Coordonatele mele sant 1,65 si 65 kg asezate cu grija dupa nastere.Spun dupa nastere pentru ca in timpul sarcinii nu am avut in plus decat 5 kg,totul sa realizat in anii de dupa.La fel ca tine am o problema de sanatateureri lombare.Daca fac mai mult de 10 abdomene sant lata la pat pt doua zile.Ma bucur sa te gasesc aici si sa ne sustinem.Am citit ca ai vorbit cu un nutritionist,ce te-a mai sfatuit?
    Dupa cum am scris nu vreau sa slabesc cat as bate din palme,dar sa fiu perseverenta in a avea un mod de viata echilibrat.La mine problema cea mai grea este sa renunt la dulciuri.Va fi un hop greu!
    Trebuie sa plec,va las si va astept aici ori de cate ori aveti un sfat sau nevoie de incurajari.
  •  
    • 46 mesaje
    3 Ian 2009, 12:54
    0 0
    An nou fericit ,multă sănătate şi foarte multă voinţă! Problema abdomenelor se poate rezolva printr-un aparat.Eu mi-am comandat ab rocket şi tot aştept să-mi apară.Dacă veţi căuta pe Eva la alte subiecte,veţi găsi răspunsuri vis-a-vis de acest aparat.Am înţeles că ajută foarte mult să scăpăm de durerile de spate şi ceafă iar dacă te ţii zilnic de exerciţii, e ok. Când voi primi aparatul, vă ţin la curent cu mai multe amănunte.
  •  
    • 37 mesaje
    11 Ian 2009, 08:32
    0 0
    Buna dimineata!
    Happyspirit,cum este cu glezna?
    Te lasa sa "tzopai"?
    Maryangelo,ai primit acel aparat?Poti sa ne spui daca te ajuta?
    Cat despre mine...am reusit sa dau un kg.V-am spus de la inceput ca nu imi doresc sa fie mult si repede,dar asa cate putin intr-un ritm constant.Am mancat fara restrictii de alimente doar ca am micsorat portiile.Am pastrat,de cand era copilul mic,o farfurie de acelea cu doua compartimente.Si acum le folosesc pt mine.Miscare am facut doar drumul la servici.Adica doua statii la dus si tot atatea la venirea spre casa.Nu as fi crezut ca sant asa "intepenita"!In prima zi m-au durut picioarele foarte tare iar vineri as fi vrut sa fac o plimbare pe malul marii.Nu stiu daca am spus ca locuiesc in Constanta.Sa intunecat prea repede si nu am avut curaj sa merg singura.In schimb, azi voi face o plimbare mai lunga.Este ger dar e soare si parca iti da un pic de energie.
    Sa aveti o saptamana mai buna si cu mult chef de miscare.
  •  
    • 37 mesaje
    11 Ian 2009, 17:40
    0 0
    Am facut o plimbare la mare si am vazut lebede pe mare.Nu este un lucru obisnuit si toti se opreau sa faca poze si sa filmeze.Cand m-am intors am papat salata si o felie piept de gasca.Si gata pentru seara asta .
    Voi ce ati facut azi?
  •  
    • 1266 mesaje
    12 Ian 2009, 03:02
    0 0
    buna aqualina!...ma bucur sa aflu ca ai dat jos 1 kg, tine-o tot asa. Si eu mi-am mai impus niste restrictii la mancare...eu nu prea mananc nici mult nici cine stie ce...dar am, nu stiu de ce, un fel de dependenta fata de carbohidrati...mi-e greu sa ma abtin de la un colt de paine proaspata sau niste covrigei...iar pe mine chestiile astea ma cam ingrasa , nutritionista mea imi recomandase sa scap de tot de ele din meniu.......si nici de ceva sport nu m-am apucat inca...o sa incerc sa vad saptamana asta ce fac...poate prind curaj...
    ....Nu, aqualina, evident glezna nu ma lasa deloc sa tzopai...ma doare. De fapt, eu cam schiopat inca....iar schiopatatul asta nu e de la faptul ca, doamne fereste am vreun os stramb sau ceva de genul, ci de la faptul ca ma doare...si atunci nu pot sa pasesc normal. Ce sa zic, dimineatza cand ma trezesc in picioare de exemplu, si ma...intind...ca toti oamenii , pana si atunci simt durere in glezna...Nici macar cicatricile nu mi-au trecut de tot, am inca crusta, desi am o luna de la operatie.... Sa-ti spun de ce am nevoie de ceva curaj: in ultimul an, din cauza piciorului, toate miscarile sunt mai lente decat la un om normal, nici sa ma aplec din genunchi nu pot ca lumea fac din cateva miscari asta...deci artculatiile nu prea au mai fost folosite cum trebuie iar conditia mea fizica e ZERO. Imi e teama sa nu ma apuce cine stie ce dureri ori un supergafait ...asa ca mai aman momentul...dar poate sapt asta imi fac totusi curaj...
    ...Iti multumesc sincer ca te-ai gandit si la mine !...evident, o sa mai scriu pe-aici, cat de curand