SUNT IREMEDIABIL PIERDUTA?HEEEELP!

•  
    • 351 mesaje
    26 Dec 2008, 21:19
    0 0
    Buna,fetelor!
    Sunt aceeasi floricica dintotdeauna.De fiecare data cand ma ingras,daca 50 gr depun,ele se duc direct pe talie.Sau,in fine pe acel loc unde la altele e talia.
    Poate ca nu as fi aici daca nu mi s-ar intampla toate numai mie.Am intalnit un barbat care mi-a placut si care dadea semne ca ii plac.Dar,a venit momentul adevarului.Si,mi-a spus ca acea parte a corpului lui nu reactioneaza decat la corpuri stil amfora.Nu am sarit direct pe forum,m-am dus 3 luni la sala,am slabit,m-am aruncat si pe nesanatoasele Capsule de slabit,dar...
    Talia nu se arata.Spuneti-mi ce sa ma fac.?Exista vreun exercitiu care sa ma faca sa arat ca o femeie si nu ca o bucata de lemn???
    Sa nu-mi plangeti de mila,ca tipul ala nu e dragostea vietii mele,dar,in discutii cu colegii(obisnuitele glume de la serviciu) am dedus ca e primul si cel mai important lucru pe care ei il cauta:talia.La mine au ce cauta..
    Heelp!!!!!!!!!!
    (Nu va luati dupa tonul vesel,ca rad eu,dar nu e rasul meu...)
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    26 Dec 2008, 21:22
    0 0
    draga mea,
    abdomenul şi implicit talia se lucrează prin exerciţii zilnice. minim 200 de abdomene pe zi şi se văd rezultate.
    succes.
  •  
    • 46 mesaje
    26 Dec 2008, 21:43
    0 0
    Stai liniştită că nu eşti singura care disperă.Aceeaşi problemă o am şi eu.Singura soluţie este să facem cât mai multe abdomene.Binenţeles că vreau să mai scap şi de câteva kg.
  •  
    .A.
    • 1 mesaje
    27 Dec 2008, 02:20
    0 0
    eu am talie...da am niste solduri...
  •  
    • 2807 mesaje
    28 Dec 2008, 11:23
    0 0
    draga mea, nu esti pierduta deloc doar ca, cea mai sigura cale` de a scapa de cm si kile in plus e si cea mai grea si anume efortul fizic constant, abdomene si exercitii pt talie,solduri sau ce parte a corpului intereseaza, fara numar, fara numar..

desigur grija la alimentatie....

si mai trebuie si putina rabdare, ele dispar dar nu peste noapte...deci nu dispera, insista
  •  
    • 2386 mesaje
    30 Dec 2008, 15:22
    0 0
    E prima data cand aud ca barbatii se uita la talie. Eu stiam ca la sani si la fund. Si picioare.
  •  
    • 2807 mesaje
    30 Dec 2008, 17:05
    0 0
    printe, degeaba ai sani si fund daca nu ai talie..dupa parerea mea lipsa taliei te face sa arati ca un butuc

la mine odata cu trecerea anilor, cu toata agitatia cu aerobicul si alimentatia atenta, realizez cu disperare ca nu mai am taliutza de viespe de pe vremuri..desigur ca am o varsta si o nastere la activ, dar totusi....
  •  
    • 2386 mesaje
    31 Dec 2008, 15:33
    0 0
    Da ai dreptate, dar cand vad colegii mei de generatia care aratau foarte bine la 20 de ani, dupa ce s-au casatorit au toti niste burti imense si nu mai nici talie nici nimic.
    O femei trebuie sa se tortureze, iar barbatii pot sa se lase in voia sortii.
    Si daca ai conformatia fara talie, ce poti sa faci? Accepta-te si cauta se maschezi defectul prin imbracaminte. Pana la urma daca un barbat vede intr-o femeie numai o talie, e un dobitoc.
    Sunt femei caree n-au sani deloc sau fund. Ce sa faca? Ce exercitii? Asta e mama-natura.
    Ati vazut ce-au patit unele care erau nemultumite de corpul lor, s-au operat si au ajuns mai rau decat erau inainte.
    Mai bine v-ati multumi cu ce aveti si sa gasiti un barbat care sa va aprecieze asa cum sunteti.
  •  
    • 6798 mesaje
    2 Ian 2009, 18:11
    0 0
    automat tipul nu merita o atentie prea mare din partea ta, dragamea.
    talia ta , insa, da!
    cu curaj, ambitie, rabdare si perseverenta, se poate
    ia-o usor.
    efort fizic( eu iti recomand aerobicul, modeleaza cel mai frumos corpul), abdomene, aplecari, rotiri, ridicari ale picioarelor in lateral, in fatza, in spate, dans.
    alimentatie sanatoasa, multe fructe si legume.
    multa bafta!
    ah.... si sper ca ai schimbat tipul pana acum
  •  
    • 351 mesaje
    5 Ian 2009, 11:27
    0 0
    Fetelor,la multi ani!
    Va multumesc ca m-ati luat in seama.Tipul..m-a schimbat el pe mine,dar nu am suferit prea mult.Insa,a trebuit sa-i dau dreptatae ca nu arat ca o amfora..chiar deloc.
    Daca nu am reusit altceva,am capturat macar o obsesie,un complex in plus.
    Cand eram slabuta,aveam si talie,dar acum,ce sa zic..dulap care sa-si mascheze lipsa de talie...Cam greu..Eventual simulez niste rafturi..???Ca talie???
    Am facut 3 luni aerobic.am insistat pe talie,abdomene,dar minuni nu am obtinut.
    Ma urasc,asta e!!!