zilnic 2-3 l apă plată
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
23 Dec 2008, 14:120 0Bună evelor! Peste tot scrie că e necesar să bei 2-3l de apă zilnic ca să slăbeşti.Problema mea este că şi după o gură de apă mi se umflă burta.Toată ziua aş arăta ca o gravidă.Åži tocmai de burtă vreau să scap cel mai mult.Oare numai la mine se întâmplă?Mai este cineva cu această problemă?
-
23 Dec 2008, 14:49Nu 2-3 litri, ci maxim 2. Si nu in timpul mesei sau imediat dupa. O hidratare buna are multe beneficii, printre care si ajuta la eliminarea celulitei (dar ar trebui sa nu mananci prajeli in primul rand). Dar daca tu nu simti nevoia sa bei mai mult, nu consuma degeaba "ca asa se face" pentru ca risti sa retii apa si ajungi...asa cum ai zis...cu burtica umflata.
-
23 Dec 2008, 14:54Chiar şi 2 litri mi se par prea mult.Să nu mai spun că de la orice mă simt umflată.Oare să fie altceva de vină?
-
23 Dec 2008, 18:23Mary, bea cita apa simti nevoia. Orice maninci contine apa , chiar si carnea are peste 60% apa, deci nu ajungi la deshidratare. Recomandarea cu apa (cica 2 L pe zi) nu are nici o baza stiintifica. Chiar am vazut un experiment facut de BBC cu doua surori gemene , aceeasi greutate si inaltime. Exp. a durat o luna; in acest timp una din fete nu a avut voie sa bea apa deloc si cealalta a trebuie sa bea 2L/zi. Dupa o luna, testele au aratat diferente nesemnificative la cele doua surori.
Recomandarea cu apa e ok ptr cei care vor sa slabeasca, mai tine de foame. -
23 Dec 2008, 23:33Ha! Been there, done that! Asta vream sa spun, ca apa poti s-o bei si de foame, chiar merge, dar ma gandeam ca primesc critici de la cele ce sunt anti infometare.

Daca nu vrei sa bei, nu bea. Adica atat cat ai nevoie, cum am mai zis si cum a zis si cea de deasupra mea. Dar sa nu inlocuiesti apa cu sucurile, ca nu sunt bune (ok, un suc o data, da, dar nu 1-2 litri/zi).
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness