help!
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
20 Dec 2008, 13:450 0va rog...spunetimi e de ajuns sa nu mananci seara...sa nu mananci dulciuri..si mai putina paine....ca sa slabesti...va rog sami spuneti.....
-
20 Dec 2008, 14:00nu nu este de ajuns !!! in primul rand mancatul dupa ora 18 este doar un mit haios inteles pentru ca sunt persoane ce se culca la ora1am iar daca de la 18 la 1nu mananka nimik sar putea sa se aleaga cu o boala de stomac si nu cu slabire !! ideea este ca intre ultima ''masa'' gustare de seara si ora de culcare sa ai cel putin 3 deci iti faci un calcu singurica , insa este de preferabil ca aceasta masa sa fie alcatuita din o salata sau iaurt ceva usor nu carne(carnea ramane pana la 8 ore in stomac ) pentru ca urmeaza 8 ore de somn in care organismul isi reduce functiile (implicit arderea caloriilor) la minimum ceea ce inseamna ca tot ce vei manaca inainte se va transforma in depozite( nu se vor arde )!!
si mult mai importanta este cantitatea care o mananci la o masa ( nu trebuie sa te ridici satula de la masa deoarece senzatia de satietate intervine la 15 minute dupa ce fizic tu teai saturat ,adica creierul abia dupa 15 min sesizeaza asta ceea ce implica mancatul incet si mestecatul cat mai mult)) !!!
un alt lucru de tinut cont ar fi sa nu combini niciodata cartofii,orezu cu carnea ( carnea combinata doar cu legume) ci sa le manaci singure a masa!!
si nu in ultimul rand miscare( sport,gimnastica aerobica,topaiala,dans orice implica ardere de calorii)
nu mananca niciodata fructe inainte sau imediat dupa masa se recomanada 2ore intre o gustare de fructe si masa!!
miscare trebuie facuta cu stomacul gol pentru a fortaorganismu sa arda din depozitele facute si nu din stomac!!!
sper ca ti-am fost de folos!! -
20 Dec 2008, 14:44chiar daca nu i-ai fost de folos,ei,mi-ai fost mie,merci,am aflat niste lucruri pe care nu le faceam bine
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness