cerealele fitness

•  
    • 72 mesaje
    19 Dec 2008, 13:08
    0 0
    buna..sunt noua pe fourm si as vrea sa stiu si eu daca cerealele fitness si iaurtul..cu fructe..ingrasa.?
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    19 Dec 2008, 13:38
    0 0
    dacă vrei să slăbeşti, în prima fază până pierzi o parte din surplus, nu-ţi recomand iaurtul cu fructe. conţine mult zahăr, creşte glicemia rapid, creşte insulina. insulina blochează arderea grăsimilor. e un hormon care stimulează depunerile de grăsimi. tot ce conţine zahăr duce la descărcări mari de insulină.
    de cereale nu ştiu că eu nu prea le consum. pur şi simplu nu-mi plac. prefer o pâine prăjită cu iaurt.
    pa.
  •  
    • 2520 mesaje
    19 Dec 2008, 15:35
    0 1
    Cerealele ingrasa si in combinatie cu lactate, pot sa aduca si pb cu digestia.
  •  
    • 6798 mesaje
    19 Dec 2008, 15:45
    2 0
    conti, permite-mi sa te contrazic.
    eu mananc cereale integrale cu iaurt degresat in fiecare dimineata, de 3 ani am acelasi mic dejun.
    crede-ma ca nu exista ceva mai usor de digerat si care sa ajute tranzitul intestinal mai bine decat combinatia asta .
    eu prefer iaurtul, nu-mi place laptele.

si nu, nu ingrasa deloc, dar logic, depinde si de cantitatea pe care o mananci.
    eu imi cantaresc mereu 30 gr de cereale ( 120 kcal) si 100 gr iaurt 0,1% ( 30 kcal), deci total mic dejun 150 kcal.
    e usor, hipocaloric, nu ingrasa, nu te umfla, iti da energie, iti regleaza perfect tranzitul ( eu sunt ca un ceas, mananc astea, beau o gura de cafea si fuga la toaleta).

inainte, cand mancam dimineata un sandwich sau o omleta, ma simteam grea si umflata.
    de cand manac cereale, nu am avut NICIODATA probleme cu stomacul.
  •  
    • 6798 mesaje
    19 Dec 2008, 15:46
    0 0
    iaurtul cu fructe nu ti-l recomand nici eu, e gras.
    alege iaurt degresat, cu 0,1 % grasime.
  •  
    • 7673 mesaje
    19 Dec 2008, 17:43
    0 0
    sunt total de acord cu bertha in pricinta cerealelor,iar iaurtul poti sa-l mananci dietetic si adauga tu fructe proaspete,eu asa procedez si e foarte bun
  •  
    • 2312 mesaje
    19 Dec 2008, 18:02
    0 1
    Si iaurtul cu fructe si cerealele fitness au mult zahar.Dar pana la urma conteaza si cantitatea in care le mananci..
    Ideal ar fi iaurt simplu cu cereale integrale(de la plafar), nu fitness.(care practic se numesc "dulciuri", nu cereale)
    Practic...nu e bine sa excluzi nimic din alimentatie. Mai tarziu dai iama in ceea ce excluzi..
  •  
    • 72 mesaje
    20 Dec 2008, 08:40
    0 0
    da...va multumesc pt sfaturi/