cum?
-
0 0hey salut sunt noua pe forumul asta...vroiam sa va intreb cum pot slabi??eu stau in madrid(spania)am venit aiici de un an....eu in romania si cand am ajuns aici aveam 52 kg...si dupa o luna aveam 64...dc oare???vreau sa spun ca sunt nebuna dupa dulciuri da nu mananc asa mult ...na..acuma cum scap de viciul dulciurilor pt ca vreau sa slabesc ..nu ma mai suport ma urasc....datimi vreun sfat ceva plzzz
-
buna,puiutul,si eu am cam aceeasi problema,eu in romania aveam 53 de kg si acum am 70,dupa 2 ani de stat aici(am 1,66 m)si nu stiu cum sa mai fac sa dau jos macar 10 kg,deocamdata singurul mod pe care l-am adoptat,este sa nu mai mananc(cel putin incerc(eu sunt in cantabria,santander)si pt grasuta:te rog sa-mi explici si mie cum e cu dieta disociata
-
bună, puiutz,
tu zici că nu mănânci aşa mult. să ştii că uneori în porţiile mici de mâncare se ascunde un număr imens de calorii. de exemplu chips, dulciuri, mezeluri, fast food, etc. poţi mânca cantităţi rezonabile din legume, carne slabă, iaurt degresat, fructe. cred că acolo găseşti din belşug aşa ceva.
renunţă la fast food şi la prostioare şi vei slăbi.
succes. -
puiutzul, mi se pare absolut INCREDIBIL ca ai pus 12 kg intr-o luna !!!!!!!
cum s-a intamplat asa ceva???
ca sa intelegi efectul, trebuie sa indepartezi cauza.
spune-ne ce s-a intamplat in acea luna, ce ai mancat, ce obiceiuri alimentare ai avut, ca sa ne dam si noi seama cum ai reusit asemenea "succes" , si apoi , rememorand tu insati acea perioada, cred ca vei realiza singura ce anume trebuie sa scoti din meniu, ce trebuie sa elimini.
astept cu sufletul la gura sa ne spui ! -
am asteptat cu sufletul la gura pana mi-a ajuns in calcaie

nu le inteleg pe fetele care posteaza un mesaj de "ajutor disperat" ( pleaaaaaase heeeelp !!!! " ) , si apoi nu mai intra cateva zile sa-si citeasca raspunsuirle !
mai astept, sincer asa ceva nu mi-am inchipuit vreodata ca e posibil, sa te ingrasi intr-o luna 12 kg !!! deci sunt extrem de curioasa sa aflu explicatia.... -
Eu as avea o explicatie ptr asta. Asa mi s-a intimplat mie, nu stiu daca e si cazul evei noastre.
Am avut toata viata de adult intre 47 si 50kg. Nu aveam nici o pb de alimentatie sau de imagine. S-a intimplat ceva pe plan personal care mi-a dat tot universul peste cap, am pierdut echilibrul si in mai putin de sase luni am ajuns la 70kg. Eu, la vremea aceea nu ma cintaream prea des, ba dimpotriva, doar odata la citiva ani, nu era o necesitate. Am ajuns la 70 fara sa-mi dau seama, eu traiam cu impresia ca am tot 50 si ca, poate am pus totusi vreo 2 kg. Nu va puteti imagina soc pe capul meu cind m-am urcat pe cintar si am vazut 70, am fost sigura ca e stricat, doar eu aveam in mintea mea cel mult 52. Nu stiu in distanta aceea de sase luni cind am pus cele 20kg diferenta, cert este ca daca nu m-as fi cintarit si cu sase luni in urma, si mie mi s-ar fi parut ca m-am ingrasat intr-o luna.
Acesta este motivul ptr care dietele in care slabim mult si repede nu functioneaza - mintea nostra nu are timp sa se obisnuiasca cu noua greutate (timp care variaza intre patru luni si un an).
Deci , teoria mea legat de ce s-a intimplat cu eva noastra ar fi ca ea, neavind pb de greutate nu s-a cintarit inainte si traia in minte cu o anumita greutate care nu corespundea cu realitatea. -
Subscriu la cele de mai sus; este posibil.
Am tinut o cura de slabire drastica (cola light si 1-2 batoane de slabit pe zi, uneori cate un kiwi, evident nu in fiecare zi, mai calcam stramb) cam 2-3 luni, in care am slabit foarte mult. Vazandu-ma slaba, in timpul unei vacante de primavara, nu am facut altceva decat sa rod in fata calculatorului si numai dulciuri. Nu ma puteam opri din mancat de ciocolata. Cred ca ajungeam la 3-4.000 calorii usor. M-am trezit la finalul celor doua saptamani cu zece kilograme in plus si multe, multe dereglari (nu am mai avut ciclu o perioada si mi-era tot timpul frig).
De putut se poate..ingrasat instant...mai greu cu slabitul, totusi. -
Eram prea trista la momentul respectiv ca sa-mi pese cum arat si in afara de pantalon de treing nu stiu daca am luat si altceva. Singura chestie pe care imi amintesc ca am obs. a fost ca mi s-a parut ca sint pantalonii tot mai scurti
ceea ce e normal cind te ingrasi , dar la ora aceea nu stiam despre asta.