vreau sa slabesc!!!!!

•  
    • 100 mesaje
    17 Dec 2008, 12:02
    0 0
    de vreo luna de zile incerc sa mananc mai sanatos,nu mai mananc grasimi,nu mai mananc prajeli,carne de porc,mananc multe fructe,beau doi litrii de apa pe zi,poate si mai mult in unele zile,dar nu vad nici un rezultat,ajutati-ma cu vreo dieta mai rapida,poate daca vad rezultate,ma motivez mai mult,din partea mea as face foamea,dar nu pot,fiindca am gastrita,si ma doare stomacul daca nu mananc.am 1,66 m si 70 de kg,poate nu pare chiar asa de grav,dar am o burta.....ca mi-e frica sa ma mai uit in oglinda
  •  
    • 2807 mesaje
    17 Dec 2008, 17:58
    0 0
    pumuky, vad ca n-ai pomenit nimic de miscare, de un pic de efort..
    in nici un caz sa nu faci foamea, ar fi cea mai mare greseala cu atat mai mult cu cat spui ca ai gastrita

pot sa-ti spun ca nu exista o reteta minune, universala, doar ca cele mai multe care incearca sa slabeasca, ajung sa renunte in momentul in care le sunt puse la incercare ambitia si perseverenta in alimentatie si efort fizic

mai usor ar fi sa tragi un ochi la topicul ''5 kilograme'' sau ''drum printre vise'' si probabil vei invata cate ceva care te va ajuta

.. pot sa-ti spun niste reguli generale pe care daca le respecti se vor vedea rezultate :

elimini grasimile, prajelile, pastele fainoase, painea , carnea grasa, dulciurile,alcoolul...poti manca carne slaba..de vita,pui,peste, de preferat la gratar sau fiarta...legume, la abur ,fierte putin sau crude, salate,fructe..
    apa plata multa, dupa ora 18-19 uitam de papa...trebuie sa manaci des si in cantitate mica, sa nu ajungi sa simti foame si la fel de importanta este miscarea, daca se poate zilnic, aerobic, sau alergari, sau acasa CD, abdomene fara numar, exercitii pt toate grupele musculare...
    multe poti face...trebuie doar sa vrei
  •  
    • 2 mesaje
    18 Dec 2008, 00:13
    0 0
    belive me..eu leam incercat pe toate..chiar si infometarea..si nu a mers..sunt vegetariana de cva vreme..acum nush ce sa ma fac ca a venit craciunul si as manca un sorici... ..dar nu vreau sa ma ingras..am 1.50 si 45 kg..destule pt mn..desii am 18 ani..cred ca sportul este cea mai buna solutie..si vara slabesti cel mai mult..pana atunci..e bn sa facem cva abdomene si chestii..sa ne mentinem cat de cat pana atunci..
  •  
    • 100 mesaje
    18 Dec 2008, 10:54
    0 0
    multumesc fetelor pt sfaturi,voi incerca sa fac putina miscare,am facut aerobic asta vara cand am fost in romania si mi-a placut foarte mult,dar aici deocamdata imi este imposibil,pt ca sunt intr-un sat mic unde nu este nici o sala,dar din ianuarie,ma mut in oras,si acolo daca voi putea ma voi duce si la piscina,la inot,pt ca am auzit ca este foarte eficient,cat despre mancare....incerc sa mananc cat mai putin,si in majoritate verdeturi,suc de fructe,dimineata cereale cu lapte slab,si la salate,ulei de masline,dar cu toate astea,binenteles,ca daca nu fac miscare....nu se vede nimic
  •  
    • 72 mesaje
    20 Dec 2008, 08:49
    0 0
    eu nu tias recomanda sa tii un regim...sau diata ...rapida...pt ca iti vei da peste cap organismul....mai ales k ai gastrita....organismul tau are nevoie si de dulciuri...si multe altele incearca sa mananci ....putin si des si nu manca seara....multe ceaiuri.. cel verde e ff.bun si mult succes orcum
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    20 Dec 2008, 09:02
    0 0
    pumuky,
    nu e nepărat nevoie să faci foamea ca să slăbeşti, şi mai important decât orice, să fii sănătoasă. dar crede-mă că fără dulciuri se poate! organismul are nevoie de carbihidraţi complecşi: orez, paste integrale, cartofi, pâine integrală în cantităţi mici. corpul tău poate supravieţui şi fără biscuiţi şi prăjiturele. dacă ţi-e poftă, o bucată de fruct proaspăt sau fie şi din compot. e mai sănătos. plus că dulciurile din comerţ conţin o grămadă de euri şi grăsimi hidrogenate nocive pentru organism.
    mie când mi-e f poftă mănânc un cub de cicolată amăruie.
    stilul de alimentaţie pe care l-ai adoptat este corect. ţine-te de el şi te vei simţi bine.
    te pup.