AVERTISMENT
-
0 0fetelor ,scriu aici despre pastile le minune pt slabit ..........INCETATI A LE MAI LUA ........deoarece am probleme cu greutatea am apelat la tot felul de adjuvante in diete si cum de fel sunt depresiva cand este vorba de kg in plus acum ceva ani am apelat la Regenon ........prima cura a dat rezultate f bune .....am renuntat si binenteles am pus dublu dupa .....asa ca am inceput a doua cura .......dupa o luna de zile eram ZOMBI .....NU MA MAI RECUNOSTEAM .....MERGEAM PE STRADA SI PLANGEAM AIUREA ......ACESTE PASTILE IDIOATE MI-AU AFECTAT CREIERUL ....AU TRECUT LUNI BUNE CA SA IMI REVIN .......VA ROG DIN SUFLET INCERCATI SA RENUNTATI LA ADJUVANTELE ASTEA IDIOATE ......cand vad postarile voastre in care le divinazati simt ca o iau razna ......imi amintesc cat am avut de patimit si chiar imi este teama sa nu patiti ca si mine .....va rog din suflet INCETATI CU PORCARIILE ASTEA ........EFECTELE SECUNDARE SUNT FOARTE PERICULOASE
-
grasutza, imi aduc aminte ca ai fost avertizata, dar erai asa entuziasmata ca nu ti-a pasat!
imi pare rau, sper sa-ti rezolvi problemele....
mereu spunem aici : nu pastile minune, nu amestecuri gustoase care taie pofta de mincare.....DAR mese echilibrate, miscare, sport (nu neaparat sala......o bicicleta acasa, mers pe jos mult, si mai mult, si inca....)
bafta!
(si eu am de dat jos niste multe kile) -
"grasutza, imi aduc aminte ca ai fost avertizata, dar erai asa entuziasmata ca nu ti-a pasat!"
Subscriu..
De ce crezi ca altele vor reactiona diferit fata de tine?
Sa stii ca fiecare e responsabil de propria persoana.Stii vorba aia, asa cum iti asterni, asa dormi..
Fiecare am facut propriile nostre greseli, asta sa fii convinsa!Faptul ca ai recunoscut asta..e un pas inainte. -
sunt de acord cu tine ...
eu am luat reductil o singura cutie care ma ajutat doar psihologic in ele gasimdu-mi motivatia de ami schimba stilul de viata deci acesta este singurul merit care lil acord oarecum dar degeaba iei pastile daca dupa ce termini cutia golesti frigiderul !!Putine sunt cele ce inteleg ca slabitul este un stil DE VIATA si nu pentru 1luna2 sau 3 !!
nu incurajez luatul de pastile si nici nu as recomanda nimanui sunt doar o motivatie cu efect placebo dar la mine a functiomant adica am ajuns la 52 de kg de la 64 in 7saptamani si NU DATORITA LOR ci datorita sportului si alimentatiei corecte cu care voi continua toata viata !!!
grasuta imi pare rau pentru tine dar astfel de dezechilibre au la baza efectele yoyo in conditiile in care revii la vechiul still de viata
o persoana ce are probleme cu greutatea trebuie sa intelegea ca toata viata au nevoie de dieta echilibrata nu doar cat timp iau pastile!!! -
dianaa1019 sunt mai mult decat convinsa acum ca pastilele astea nu sunt bune .......stiu si faptul ca atunci cand organismul este predispus la ingrasare nu ai ce sa faci decat sa te conformezi si sa previi cat poti ......am incercat ,,n,, diete ......am avut momente in care am clacat ....si tot asa ...intotdeauna am luat-o de la capat ....acum am cu mult peste limita kg acceptate si lupt cu toata puterea si vointa mea ......nu este deloc usor dar nu cedez .....ciudat este fatul ca ma ingras desi dulciuri nu mananc iar painea lipseste de mult timp din meniul meu ......asta este .......
-
si apropo de pusul dublu la loc despre care vorbesti miam amintit ca am citit ceva scris de tine odata
ostat de: grasutza80 la data: 2008-11-09 16:00
Va spun inca de la inceput ca pana acum 10 minute ma consideram cel mai haios bucatar darrrrrrrrrrrrrrrrr............pentru ca urmez dieta Atkins(usor personalizata) am descoperit ca defapt am un mare talent .De ce ?Ei bine datorita faptului ca incepusem sa ma plictesesc de meniul acestei diete m-am gandit sa combin alimentele si in alt fel decat carne prajita cu branza si cascaval langa .Asa ca am luat o bucata de file peste am taiat-o marunt (ca la tochitura) am incins putin ulei de masline in care am pus imediat dupa carne si apa adaugand binenteles condimente Cosmin pentru peste .Dupa ce s-a rumenit carnea am scos-o si am ras cascaval si branza feta peste.Tin sa va spun ca arata extraordinar de bine in farfurie dar iar gustul a fost demential .Din pacate imi era asa foame incat nu am mai apucat sa fac si poze .
Inchei prin a va spune ca de acum inainte o sa mai fac si alte comnbinatii si binenteles la sfarsit de saptamana voi da raportul kg (atunci ma cantaresc )
si mi sa parut ca ai vrea sa te ingrasi nu sa slabesti !!!daca vrei sa slabesti regulile sunt simple :
1 nu mananci nimik prajit doar gratar,fiert sau la cuptor
2 nu combini niciodata carnea cu cartofi sau orez doar cu legume daca vrei cartofi sau lactate sau orez se mananc singure la o masa
3 cascavalul ingrasa groaznic foloseste branza cu putine grasimi
4bea doar apa plata
5mananca putin si des (putin adica 100gr de ceva nu o farfurie) la interva de 3 ore sau rontaie o leguma
si cel ma important nuti priva organismul de carbohidrati si dezechilibre si invata sa alegi carbohidrati buni din fructe si legume!!!
e foarte greu dar are rezultate !!!
eu oadata pe saptamana imi satifac o placere ( inghetata 1 cupa cateva guri de shaorma sau altceva caremi place dar nu in cantitati industriale nu mai mult de 100gr )
echilibrul este cheia si sportul( miscare nu musai sport mers pe jos orice inseamna ardere de calorii) -
surprinzator se slabeste cu atkins dar la fel de surprinzator Dc atkins a murit din cauza dietei sale ....''surprinzator'' poti slabi cu multe tampenii ....din pacate
in mod principal trebuie sa MANANCI MAI PUTIN !!!
nu manca pana te saturi !!! eu sunt convinsa ca daca manaci putin si des(repet putin cateva guri de ceva salata gratar un ardei iaurt si nu toate odata) vei slabi!!! -
dianaa1019 usor de spus dar mai greu de facut ........privitor la dr.Atkins eu am auzit alta varianta in cazul mortii sale ......in fine ....nu ma mai intereseaza subiectul asta ......stiu foarte bine ce si cum sa mananc ...nu-s deloc straina in ale dietelor ........in alta ordine de idei parerea mea este ca trebuie sa combinam utilul cu placutul fiecare trebuie sa-si aleaga o dieta care sa nu-i displaca ......eu momentan am ales disociatul pe zile ..........nu-l voi tine foarte strict dar incerc .......ce voi face mai departe nu stiu .......voi vedea la momentul respectiv......
-
stiu ca e usor de spus acum dupa ce am dat jos14kg dar sa stii ca totul este psihologic daca ajungi sa te convingi pe tine insati ca sunt alimente ceti fac rau(te ingrasa ) si ca nu trebuie sa le mai mananci e mai simplu!! eu sunt gurmanda din fire iubesc mancarea si gatitul dar am reusit sunt sigura ca poti si tu !!!
trebuie sa ai mare incredere in tine si fffffff multa vointa tone de vointa!!!
si vorbesc din experienta pentru ca repet eu iubeam mancarea
-
dianaa1019 stiu despre ce vorbesti si ai dreptate ........ca sa fiu sincera pe mine ma disciplineaza disociatul ......la inceput este foarte greu dar dupa ma obisnuiesc ........in urma cu ceva ani am topit cu ajutorul acestei diete peste 30 kg si pana anul asta nu m-am ingrasat atat de mult .........deocamdata trebuie neaparat sa dau jos kg si abia dupa sa pun in practica si sfaturile tale pentru care iti multumesc ..........