abdomen plat

•  
    • 39 mesaje
    13 Dec 2008, 20:25
    0 0
    buna....am nevoie si eu de un sfat sau o parere.Am 1,72 si 52 de kg deci nu am problema cu kg....nu sunt grasa sau ceva de genu ,insa ma obsedeaza de ceva vreme abdomenul.In urma cu o luna m-am decis sa fac ceva si am renuntat la alimente nesanatoase pe cat posibil si la bauturi gazoase dar nu pot sa zic k am tinut un regim sever.
    Am inc sa fac abdomene in fiecare zi si uneori aerobic(tot acasa)..Am dat jos vreao 4 cm din talie(chiar 5 dak ma masor dimineata) insa ce ma ingrijoreaza pe mine e k am dat ( sa zic 1-2 cm) si din zona fund-picioare ceea ce nu voiam.Am avut dintotdeauna un fund bombat fain fara sa fiu lata in solduri si nu vreau sa mai dau jos din zona aia...ci numai din abdomen.Ce ma sfatuiti sa fac?Nu vreau sa ajung nici "schiloada" dar vreau un abdomen plat....aaa si dak stiti ceva exercitii pt "colaceii" de pe burtica ca am obs ca aia se dau jos mai greu si mai am putin..multumesc mult si astept sfaturi
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    13 Dec 2008, 21:38
    0 0
    dacă ai mai multă grăsime in zona abdomenului inferior, fă exerciţii care să solicite mai mult această zonă. colăceii se topesc numai cu repetiţii multe şi abdomene făcute corect.
    seara după duş masează energic abdomenul cu mişcări circulare în sensul acelor de ceasornic. foloseşte ulei de masaj sau cremă anticelulitică.
  •  
    • 689 mesaje
    14 Dec 2008, 12:27
    0 0
    nici o sansa sa ai jos doar de pe abdomen...grasimea se da jos de peste tot, in mod egal...si daca ai avut fund bombat, nu-ti fa griji ca nu scapi de el, acolo sunt muschii care dau aparenta de bombat, asa ca atata timp cat nu te infometezi si faci exercitii nu o sa scapi de el..
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    14 Dec 2008, 16:57
    0 0
    oana are dreptate. ce poţi tu să faci pentru că să îţi modelezi corpul e să lucrezi la aparate pt toate zonele corpului şi nu vei ajunge să pierzi masă musculară. nu exagera nici cu dieta, nici cu exerciţiile cardiovasculare. dacă ai un metabolism accelerat, consumă proteine suficiente.
  •  
    • 39 mesaje
    14 Dec 2008, 22:40
    0 0
    pai nu am exagerat cu dieta....am renuntat cat de cat la mancaruri nesanatoase si la bauturi gazoase si nu mananc seara...app voi ce ma sfatuiti sa fac ?sala sau aerobic?sau sa le combin?
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    15 Dec 2008, 08:56
    0 0
    poţi face şi aerobic de 2 ori pe săptamâna. dar mai multă sală îţi recomand. dacă mănânci echilibrat, cu proteine suficiente, te vei modela frumos.
    te pup.
  •  
    • 39 mesaje
    15 Dec 2008, 16:45
    0 0
    si eu tot la sala m`am gandit...doar ca ma intrebam ca sala nu iti face muschi?adica in loc sa dau jos cm de pe abdomen sa fie mai multi?si in plus n`o sa arata prea nefeminin?a facut cineva si a avut rezultate bune?
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    15 Dec 2008, 16:50
    0 0
    femeile nu dezvoltă atâta masă musculară ca bărbaţii. nu te speria că nu o să arăţi ca o culturistă. dacă lucrezi cam de 3 ori pe săptămână te vei tonifica şi vei arăta bine.