abdomen plat
-
0 0buna....am nevoie si eu de un sfat sau o parere.Am 1,72 si 52 de kg deci nu am problema cu kg....nu sunt grasa sau ceva de genu ,insa ma obsedeaza de ceva vreme abdomenul.In urma cu o luna m-am decis sa fac ceva si am renuntat la alimente nesanatoase pe cat posibil si la bauturi gazoase dar nu pot sa zic k am tinut un regim sever.
Am inc sa fac abdomene in fiecare zi si uneori aerobic(tot acasa)..Am dat jos vreao 4 cm din talie(chiar 5 dak ma masor dimineata) insa ce ma ingrijoreaza pe mine e k am dat ( sa zic 1-2 cm) si din zona fund-picioare ceea ce nu voiam.Am avut dintotdeauna un fund bombat fain fara sa fiu lata in solduri si nu vreau sa mai dau jos din zona aia...ci numai din abdomen.Ce ma sfatuiti sa fac?Nu vreau sa ajung nici "schiloada" dar vreau un abdomen plat....aaa si dak stiti ceva exercitii pt "colaceii" de pe burtica ca am obs ca aia se dau jos mai greu si mai am putin..multumesc mult si astept sfaturi -
dacă ai mai multă grăsime in zona abdomenului inferior, fă exerciţii care să solicite mai mult această zonă. colăceii se topesc numai cu repetiţii multe şi abdomene făcute corect.
seara după duş masează energic abdomenul cu mişcări circulare în sensul acelor de ceasornic. foloseşte ulei de masaj sau cremă anticelulitică.