sunt slaba dar am celulita mult...help!!

•  
    • 20 mesaje
    27 Nov 2008, 14:28
    0 2
    Buna fetelor, eu sunt mai noua pe forum, citesc mereu ce scrieti voi dar niciodata nu mi-am facut curajul sa cer un sfat. Am 46 kg si 1.58 m. stiu ca sunt slabuta dar am un strat mare de celulita pe coapse, fese si abdomen. Nu mananc grasimi multe, mananc fructe, iaurturi, legume si cateodata prajeli, sosurile nu-mi plac deloc. Am facut masaj anticelulitic 6 luni cu un profesionist si nu a dat nici un rezultat decat bani dati aiurea, am facut 1 an de sala si tot degeaba, ba din contra mi s-au umflat picioarele, sunt mai groase. Ajutati-ma va rog cu un sfat bun pentru ca sunt disperata.
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    27 Nov 2008, 15:10
    0 2
    ce exerciţii făceai la sală?
    să ştii că acumularea de celulită are şi o determinare genetică
    fă o cură cu ananas
    e benefic împotriva celulitei
    bea f multe lichide, ceaiuri de plante
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    27 Nov 2008, 15:12
    0 0
    mezelurile sunt total contraindicate inclusiv cele de pui conţin ff multe grăsimi ascunse
    renunţă la anticoncepţionale dacă iei nu mânca sărat. sarea în exces reţine apa în ţesuturi
    consumă numai ulei de măsline presat la rece
  •  
    • 18346 mesaje
    27 Nov 2008, 16:05
    0 1
    hidratarea e alt pas. a pielii si a organismului.
  •  
    • 20 mesaje
    28 Nov 2008, 13:58
    0 1
    Iau antconceptinale de aproximativ 1 an, dar nu de la ele am celulita, eu aveam celulita cu multi ani inainte sa iau pastilele. Mananc dimineata iaurt cu fulgi de porumb+un baton fitness, la pranz carne cu garnitura(cartofi prajiti putini, copti, fierti, salata) iar seara mai nmk pt k pranzul la mine este la ora 16-17:00 cand ajung de la serviciu. Cam de 3 ori pe saptamana mananc dulciuri(nu mult, doar gust) si prajeli. Aproximativ o data pe sapt sau la o sapt jumatate mananc KFC sau pizza in oras. Folosesc dupa baie gel anticelulitic supliform.Am si aparat de vibromasaj dar nu prea fac cu el pentru ca nu am voie.
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    28 Nov 2008, 14:37
    0 1
    sfatul meu este să încerci să faci macar 30 de minute de exerciţii cardio pe zi: bicicletă, bandă de alergare, stepper
    pe mine mă ajută f mult
    sau mers pe jos în ritm alert
    la sală nu lucra cu greutăţi mari, mai bine mai mici dar mai multe exerciţii
    baftă
  •  
    • 84 mesaje
    28 Nov 2008, 14:41
    1 0
    buna geanina.si eu am celulita la picioare si prin exercitiile propuse pe eva.ro pentru coapse se rezolva.dar trebuie sa faci mai mult timp.
  •  
    • 306 mesaje
    29 Nov 2008, 14:44
    0 2
    uite ce fac eu pentru celulita si la mine da rezultate dar depinde si de organism: de fiecare data cand fac dus imi fac masaj cu cafea iar la final dusuri reci/calde pentru circulatie in zona cu celulita, apoi in fiecare seara imi fac masaj anticelulitic cu manutele mele si cu crema anticelulitica plus gimnastica in fiecare seara iar de 1-2 ori pe saptamana imi pun folie alimnetara si stau cu ea 1ora cat fac gimnastica sa transpir!!!
    eu beau in fiecare zi un pahar de apa cu zeama de la o lamaie an citit pe net ca ellimina toxinele din corp si ca favorizeaza circulatie si implicit distruge celulita!!! la mine abia dupa 1 luna sau vazut rezulatate deci rabdare si consecventa pentru celulita!!! mentionez ca si cand eram slaba 48kg tot aveam celulita deci nu scaderea in greutate o face sa dispara (pentru ca eu am si slabit in aceasta perioada urmand dieta)
    sper sa te ajute un pik
    dar multa rabdare
  •  
    • 20 mesaje
    30 Nov 2008, 19:40
    0 0
    merci evelor pt sfaturile voastre, voi incerca sa-mi cumpar o bicicleta statica si sa fac aproape zilnic exercitii pe ea. Mie imi este greu sa fac gimnastica pt ca lucrez si vin obosita de la munca , mananc si apoi stau sa ma odihnesc.Diana tu in timp ce faceai masajul cu cafea la dus, masaj si gimnastica ai tinut un regim special???
    Astept si alte sfaturi.
    Va multumesc mult.
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    30 Nov 2008, 20:01
    0 0
    masajul anticelulitic, cu orice ar fi făcut el, nu are efect fără mişcare, mai ales exerciţii cardio
    şi eu m-am chinuit cu masaje şi m-am ales cu vene sparte pe coapse
    poţi face cu cafea amestecată cu ulei de măsline sport şi fără grăsimi în alimentaţie
    pa.succes
  •  
    • 306 mesaje
    30 Nov 2008, 23:43
    0 1
    regim special da pentru ca aveam de dat jos 10kg !! eu din punctul meu de vedere pot spune ca masajul are rezulatate si fara sport de ce ? pentru ca celulita este un strat de grasime ce nu poate fi inlaturat prin sport ce antreneaza masa musculara ( tocmai astazi am vazut o balerina la festivalul de teatru ce avea f multa celulita deci acea fata fcea miscare continuu) sportul este bun pentru sanatate !!!de exemplu eu am bicicleta si steper si am slabit folosindule in aceasta perioada dar mi sau ingrosat picioarele ceea ce numi place si nu mai folosesc fac doar alergare usoara pe loc sar coarda si abdomene !!!deci masajul fara sport in cazul celuliteicred ca poate da rezultate dar depinde de organism si mai putin conteaza cu ce crema il faci !!! foarte buna este cafeea pentru continutul de cafeina ce stimuleaza circulatia dar eu am aceasta probleme de f multa vreme adica si la 46 de kg aveam celulita si facea si psort ca eram in liceu si alergam cu fetele si nici un rezultat insa acum sincer de cand imi fac masaj vad o reala imbunatatire cat despre vanatai mi leam facut singura in prima zi cand ma durea si atingerea unui deget acum cand celulita sa redus sa redus si durere si vanatai zero !!! dar am facut muschi la degete lol
    si inca ceva sa nu elimin grasimile de origine animala(carnea de porc ) din alimentatie pentru ca oricate fructe si legume ai manca VITAMINELE NU SE ASIMILEAZA FARA GRASIMI!!! o data pe saptamana un gratar de porc este indicat!!!incearca si lamaia in apa
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    1 Dec 2008, 09:34
    1 0
    bună geanina
    are dreptate dianaa nu la toate femeile organismul reacţionează la fel. la mine nu a a mers masajul fără sport. cea mai eficientă e alergarea. bicicleta neapărat sa ţi-o fixezi pe poziţia 0 ! e f important pt că tu nu vrei sa faci muşchi la picioare ci vrei să arzi grăsimile şi sa rezişti cât mai mult. deci ea nu trebuie să meargă greu, ci cât mai uşor. aşa nu se îngroaşă picioarele.
    în ceea ce priveşte alimentaţia într-adevăr carnea roşie nu trebuie exclusă. eu o gătesc la cuptor în pungă de copt. adaug numai condimente. la fel şi peştele. eu una nu amestec carnea cu carbohidraţi ci numai cu legume fierte sau sotate. câte o jumătate de gref înainte de masă face minuni! înlătură şi starea de oboseală, creşte imunitatea
    fumatul încă agravează depunerile de celulită.
    masaj şi eu îmi fac singură şi pot spune că mi s-au tonificat braţele.eu folosesc uleiul de masaj de la favisan. e f bun pt aspectul pielii.
    spor la bicicletă pa.
  •  
    • 20 mesaje
    1 Dec 2008, 09:48
    1 0
    Va multumesc din suflet, chiar aveam nevoie de prietene ca voi, sa-mi dea niste sfaturi atat de grozave. Acum totul depinde de mine, de vointa pe care o am eu. De azi de fiecare data cand fac baie ma voi masa la dus cu zatul cafelei, dusuri reci/calde, iar apoi masaj cu crema anticelulitica. Eu am facut atletism pana acum un an si va pot spune ca nu am dat niciodata jos celulita, o am de vreo 10 ani cred si sta bine pe mine, nu vrea sa ne despartim. Sotul meu imi spune ca arat bine asa, dar eu stiu ca ceva il deranjeaza, si anumele coapsele si colaceii de pe abdomen plini cu celulita si grasime.Bicicleta statica ajuta si pentru grasimea de pe abdomen, chiar este buna? Pentru ca nu vreau sa dau banii degeaba pe ea ca apoi sa o tin cuier pentru haine. Ce tip de abdomene trebuie sa fac ca sa scap de colacei?
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    1 Dec 2008, 10:00
    0 0
    ajută f mult şi pt grăsimea de pe abdomen
    eu am un copil de 4 ani şi la 3 luni de la naştere m-am apucat serios de abdomene şi sport. am avut 75 de kg şi acum am 51. am muncit nu glumă, dar se merită
    eu mi-am comandat ab rocket şi sunt mulţumită de el. dar fac şi abdomene clasice. am dvd uri acasă şi chiar dau rezultate. sunt exerciţii şi pe you tube de tot felul
    te pup
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    1 Dec 2008, 10:09
    0 0
    vroiam să-ţi mai spun că eu mi-am cumpărat bicicletă eliptică. e mai eficientă decât cea clasică pt că lucrează f bine muşchii abdominali inferiori şi cei lombari. plus fesierii lucrează mult mai eficient.
  •  
    • 20 mesaje
    1 Dec 2008, 14:33
    0 0
    Merci.
    Cam cat costa o bicicleta eliptica si cat timp faceai exercitii pe ea? Lucrai zilnic sau doar de cateva ori pe sapt? Am o colega de serviciu care are ab-rocket si a slabit 9 cm in talie, bine, dar a tinut si un regim de viata sanataos. Acum arata bine.
    Asa ca bafta multa.
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    1 Dec 2008, 14:55
    0 0
    acum nu ştiu cât costă
    eu o am de 7 ani şi e f bună
    e mai dinamică decât cea statică
    când mi-am cumpărat-o o foloseam cam de 5 ori pe săpt câte 30 de minute
    mergeam şi la aerobic
    acuma combin dvd urile cu aerobic şi tae bo cu bicileta sau alergatul
    te pup
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    1 Dec 2008, 15:38
    0 0
    tu cum te descurci cu sindromul premenstrual? eu una sunt disperată cu dulciurile mai am 3 zile până la ciclu şi am dat gata o bucată de halva
    bineînţeles că muncesc restul lunii pt a scăpa de surplus
  •  
    • 20 mesaje
    2 Dec 2008, 12:21
    1 0
    Eu mai am o saptamana pana la ciclu si simt nevoia sa mananc ceva dulce in fiecare zi, aseara am mancat un milcky way k nu mai putea sa-i rezist. Am incercat sa mananc batoane fitness cu ciocolata si incepusem sa scad in cm k se observa la pantaloni, dar m-am cam saturat de ele. Aseara mi-am facut masaj cu zatul cafelei, dusuri reci/calde si apoi masaj cu supliform. Ce piele moale si catifelata imi face cafeaua, promit ca ma voi tine de treaba. Cu sportul imi e mai greu ca fumez si obosesc rapid, dar incerc prin masaj si mancare sanatoasa sa obtin ceva cat de cat. pup
  •  
    • 20 mesaje
    2 Dec 2008, 12:23
    0 0
    Adevarul este ca de cand iau anticonceptionale aproximativ 1 an am celulita mai multa, a avansat, m-am latit si in solduri cam 2 cm cu toate ca am mancat la fel, poate chiar mai putin. Sunt constienta ca de celulita nu voi scapa niciodata dar sper ca macar sa nu mai am gropile atat de pronuntate pe coapse si fese.