vreau sa slabesc 10 k
-
0 0buna ,
vreau ( trebuie) sa dau jos de la 10 la 15 kg. Nu cred ca ma mai poate ajuta vreo dieta ( am tot incercat) as incerca pastile. Ce imi recomandati , ce pastile credeti ca ar dauna mai putin sanatatii? -
daniela, te pup

te invit pe topicul alaturat, "5 kilograme, sau "drum printre vise".... fetele sunt grozave, ne sfatuim, dam raportul ce mancam, ce miscare facem, ne sprijinim si incurajam reciproc.
noi ne cunoastem personal( adica eu cu tine), asa ca ai incredere in mine, daca iti spun ca poti si fara pastile, cu ceva dieta si ceva miscare.
te asteptam
-
buna.......uneori sunt bune si dietele......dar depinde de organism............eu tin cateodata o dieta de la care poti slabi 1-2 kg......dieta este urmatoarea:
8: - 1cafea
10: - 1 ou fiert + 1 rosie
12: - 300 g suc de rosii
14: - 200g piept de pui la cuptor
16: - 1 mar
18: - 1 iaurt mic dietetic
app: in afara de dieta asta mai beau un ceai chinezesc de slabit (beau in fiecare zi si nu conteaza dak tin sau nu dieta) si in jur de 2 litri de apa plata pe zi.....la mine da rezultate si sper sa te ajute si pe tine......mult succes la slabit -
buna september89.....in leg cu ceaiul.........beau si din cel care are cutia verde si cutia rosie dar mai mult cel din cutia rosie.......dak tin dieta asta stricta + ceai + 2 litri apa plata slabesc slabesc 1 kg la 2 zile....dar nu tin mult...........o tin 2-3 zile apoi mai schimb din alimente si mai fac si exceptii o data sau de 2 ori pe saptamana..........asa k succes la slabit fetelor