stie cineva gati la grill la micounde???
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
24 Nov 2008, 21:350 0am si eu ceva piept de pui,legume: cartof, mocov , brocoli, ardei , dovrecel ....ce ar putea iesi?
nu am aragaz...doar masinarie de fiert in aburi electrica si microhonde -
24 Nov 2008, 23:40microunde soro...si aburitoare= steamer, vreau retete ..cum se face ce se poate face
-
24 Nov 2008, 23:49nici o "soro"! tu ai zis microhonde....bine ca nu ai trezit hondaneagra!
ti-am raspuns la gastronomie, daca nu citesti, nu mai deschide topinguri.
fiecare aparat vine si cu o carticica cu retete (daca ai putina imaginatie, faci combinatii din retetele alea).
daca tu ai cumparat aparatele de la marginea santului, asta e....cauta pe net retete, gasesti o multime! -
26 Dec 2008, 14:53Åži eu am un cuptor microunde cu grill, dar sincer nu o folosesc pt că nu vreau să dau o groază de bani pe curent.Din fericire am contorul în casă şi imediat trag cu ochiul la contor atunci când folosesc ceva pe curent. De exemplu, mi-am cumpărat o oală cu grill pe aburi (am luat-o cu vreo 35 lei) şi-mi place nespus să gătesc pe ea ciocănele,peşte, aripioare de pui,mici sau carne de grătar toate condimentate.Este mult mai sănătos decât prăjite.Åži soţul s-a luat după mine.La fel am renunţat şi la cartofi prăjiţi.Le fac la cuptor.Sunt mult mai bune.
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness