cum sa slabesc?

•  
    • 3 mesaje
    24 Nov 2008, 16:26
    0 0
    buna...de mult timp am tot incercat sa dau jos..am cateva kg in plus si nu reusesc sa le dau jos...imi puteti da vreun sfat.. dieta ceva?
  •  
    • 1 mesaje
    24 Nov 2008, 16:29
    0 0
    elimina painea si dulciurile, nu mai manca dupa ora 18 si mananca multe fructe mai ales can iti vine foame si fa mult sport
  •  
    • 3 mesaje
    24 Nov 2008, 16:42
    0 0
    ms mult...la faza cu painea deja am inceput..sper s a nu ma reapuk iar.....mai ales acu de sarbatori
  •  
    • 2001 mesaje
    24 Nov 2008, 16:49
    0 0
    si bea apa plata macar 2 l pe zi
  •  
    Eu3
    • 35 mesaje
    26 Nov 2008, 10:23
    0 0
    Off..Cum sa slabesc?O intrebare atat de des auzita si intalnita la care primim aprope intodeauna aceleasi raspunsuri..Eu creca stiu toate astea pe de rost..Ok,glumesc..Dar totusi e simplu daca vrei cu adevarat sa slabesti..Impune-ti un regim alimentar pe care sa il respecti,dar nici prea strict deoarece dupa 2-3 zile o sa revii la vechile obiceiuri alimentareApoi,si sport zilnic,exercitii fizice,mai bine zis sa iti schimbi stilul de viata intr-unul sanatos!Bafta si spor la slabit!
  •  
    • 7 mesaje
    26 Nov 2008, 11:23
    0 0
    sfatul meu pentru a slabi e de nu a face tot felul de diete in care sa-ti distrugi mai rau sanatatea. primul lucru care e cel mai important , e sa dai corpului nutritia necesara ( cei 114 elementi nutritionali de care are nevoie zilnic).Pentru aceasta incearca sa faci un mic dejun inteligent, care il gasesti in Produsele Herbalife ( produse nutritioniste ce au rezultate de 28 de ani, SI E PREZENTA IN 69 DE NATIUNI, SUNT VIZATE DE 69 DE MINISTERE ) pt .informatii: mail: mihaela_gino@yahoo.it
  •  
    • 2386 mesaje
    26 Nov 2008, 15:54
    0 0
    Paine neagra sau integrala. Mananca mai putin si mai des, iar dupa ora 18 doar cateva fructe. Dulciuri doar de cateva ori pe saptamana, maximum 50 de g.
    Mai bea ceai de urzica care e dietietic. Cel putin 30 de minute de mers pe jos.
  •  
    • 8 mesaje
    27 Nov 2008, 16:26
    0 0
    buna.......uite o dieta pe care o tin eu cateodata, poti slabi 1-2 kg pe saptamana dar depinde si de organism......dieta este urmatoarea:
    8: - 1cafea
    10: - 1 ou fiert + 1 rosie
    12: - 300 g suc de rosii
    14: - 200g piept de pui la cuptor
    16: - 1 mar
    18: - 1 iaurt mic dietetic
    app: in afara de dieta asta mai beau un ceai chinezesc de slabit (beau in fiecare zi si nu conteaza dak tin sau nu dieta) si in jur de 2 litri de apa plata pe zi.....la mine da rezultate si sper sa te ajute si pe tine......mult succes la slabit