cum sa slabesc?
-
0 0buna...de mult timp am tot incercat sa dau jos..am cateva kg in plus si nu reusesc sa le dau jos...imi puteti da vreun sfat.. dieta ceva?
-
Off..Cum sa slabesc?O intrebare atat de des auzita si intalnita la care primim aprope intodeauna aceleasi raspunsuri..Eu creca stiu toate astea pe de rost..Ok,glumesc..Dar totusi e simplu daca vrei cu adevarat sa slabesti..Impune-ti un regim alimentar pe care sa il respecti,dar nici prea strict deoarece dupa 2-3 zile o sa revii la vechile obiceiuri alimentare
Apoi,si sport zilnic,exercitii fizice,mai bine zis sa iti schimbi stilul de viata intr-unul sanatos!Bafta si spor la slabit!
-
sfatul meu pentru a slabi e de nu a face tot felul de diete in care sa-ti distrugi mai rau sanatatea. primul lucru care e cel mai important , e sa dai corpului nutritia necesara ( cei 114 elementi nutritionali de care are nevoie zilnic).Pentru aceasta incearca sa faci un mic dejun inteligent, care il gasesti in Produsele Herbalife ( produse nutritioniste ce au rezultate de 28 de ani, SI E PREZENTA IN 69 DE NATIUNI, SUNT VIZATE DE 69 DE MINISTERE ) pt .informatii: mail: mihaela_gino@yahoo.it
-
buna.......uite o dieta pe care o tin eu cateodata, poti slabi 1-2 kg pe saptamana dar depinde si de organism......dieta este urmatoarea:
8: - 1cafea
10: - 1 ou fiert + 1 rosie
12: - 300 g suc de rosii
14: - 200g piept de pui la cuptor
16: - 1 mar
18: - 1 iaurt mic dietetic
app: in afara de dieta asta mai beau un ceai chinezesc de slabit (beau in fiecare zi si nu conteaza dak tin sau nu dieta) si in jur de 2 litri de apa plata pe zi.....la mine da rezultate si sper sa te ajute si pe tine......mult succes la slabit