elecrostimularea...are efecte vizibile ?
-
0 0elecrostimularea...are efecte vizibile dupa cate sedinte?as vrea sa merg dar mai intai va intreb pe voi...care ati fost? ce parere aveti despre? cum v-ati simti dupa?
eu am slabit destul de mult printr-o dieta sanatoasa si miscare...dar as vrea acum sa-mi ajut putin corpul in sensul asa si sa-l tonific putin
ma ajutati va rog? -
electrostimularea e destul de dureroasa...eu personal, nu o suport decat la intensitate mica (si nu prea ai rezultate).
am o prietena care a facut acum un an vreo 4-5 luni electro (de 2 ori pe saptamana)...si la sfarsit se vedea rezultatul la picioare...erau putin mai ferme, dar si mai mici (scazuse in cm mai mult).
cu un abonament, de 10 sedinte de exemplu, nu vei reusi sa ai cine stie ce rezultate...doar daca te tii vreo 3 luni de treaba. -
Carmen Bruma, in cartea ei lansata sambata, spune asa: "Electrostimularea este o tehnica moderna foarte laudata in centrele de intretinere si la TV. Electrozii, bine plasati, pot duce la tonifierea muschilor. Din pacate, aparatele care sunt pe piata actioneaza cu un singur tip de curent, in timp ce muschii au mai multe feluri de fibre, care reactioneaza la frecvente diferite. In plus, aceste aparate au putere redusa si sunt mai putin eficiente pentru persoanele cu o masa musculara mai dezvoltata".
-
fata_gradinarului...nu are rezultate la persoanele cu musculatura dezvoltata, dar la persoanele cu musculatura foarte slab dezvoltata are rezultate...si in saloane daca te duci, vei gasi persoane care nu au musculatura dezvoltata (in 85% din cazuri).
lecsy..mai fac si masaj la domiciliu. sedinta e 40lei/50 min.