postul...

•  
    • 74 mesaje
    14 Nov 2008, 16:23
    0 0
    un motiv bun ca samai slabesc, sa-mi curat organismul si poate sa trec naibii mai des pe la biserica...
    slava domnului ca alimente de post sunt, dar ciorbitza aia de fasole pe care o mncai azi... mi-e si frica sa ma uit la calorii...
    deci cine vrea sa tina post cu mine... e invitata in gasca
  •  
    • 4 mesaje
    15 Nov 2008, 00:07
    0 0
    buna!si eu vreau sa tin post...cu ocazia asta imi detoxific organismul si mai slabesc~sper...!pup
  •  
    • 2342 mesaje
    15 Nov 2008, 07:26
    0 0
    Si eu vreu sa tin post.
    Dar ieri am cam dat-o in bara ca am comandat niste mancare chinezeasca. Sper sa incep de azi. Fac o supa de legume.
    Pe vremea bunicii era mai usor sa tii post ca stiai ce pui in mancare dar acum cu mancarurile astea semipreparate nici nu stii ce bagi in tine.
  •  
    • 254 mesaje
    15 Nov 2008, 10:00
    0 0
    postul nu se limiteaza numai la mancare...vreti sa ziceti ca tineti o dieta, nu mancati produse ce provin de la animale...
    prin liceu si eu tineam tot postul ca si colegele mele, ca sa slabim, dar in rest....si observam ca dupa periaoda de post ne ingrasam mai mult decat eram inainte de aceasta "abtinere" de la unele alimente...
    eu nu mai tin post din clasa a 11a cand am fost data afara de preot de la biserica ca nu tinusem postul in adevaratul sens al cuvantului...si de atunci nu ma mai prostesc cu "tin postul" ca nu pot si gata...ori totul ori nimic...
    abtinerea asta de la alimentele interzise prin post, dupa parerea mea face mai mult rau decat bine...sunt patita!
  •  
    • 2312 mesaje
    15 Nov 2008, 12:52
    0 0
    Eu in post ma ingras sau ma mentin...in nici un caz nu slabesc.
    Totusi postul e altceva..nu doar regim alimentar.
    N-ai cum sa mananci toate miercurile si vinerile de peste an de dulce dar...tii post in post.
    Eu una, anul asta nu ma simt in stare.Pur si simplu nu pot..n-am starea sufleteasca necesara.
  •  
    Eu3
    • 35 mesaje
    15 Nov 2008, 22:12
    0 0
    Eu din cate am citit pe net intelesesem k postul ingrasha si in nici un caz NU SLABESTE!Hmm...nu cred k e adevarat dar si eu vreau sa tin postul asta..dar nu pentru k vreau sa slabesc...Bafta la toate si post ushor!