merge cineva la aerobic/pilates?
-
0 0sunt si eu curioasa dupa cat timp se vad la voi rezultatele, eu merg de doua 2luni si rezultate s-au vazut dupa prima luna chiar, din pacate mananc haotic si imi pare rau de toata muca depusa acolo. as vrea sa-mi spune-ti voi cum mancati, ce mancati, de cate ori....l-a mine rezultatele s-au vazut imediat dupa ce am scos dulciurile
-
Ca sa se vada tre sa mergi regulat si sa tii un pic de cura ...eu am renuntat sa mai mananc dupa 7 si am slabit 5 kg pana acum dar mai am de dat inca 5 jos ca sa ajung la kg normale si am fost de cateva ori la sala (aerobic) ... asa ca daca vrei sa dai jos mai usor tre sa tii si un pic de cura altfel nus ... depinde de organismul fiecaruia
bafta in continuare
. -
gogosiko - iti tinem pumnii
eu sunt la regim continuu
)) dar clar nu ma abtin de la dulciuri, asa cite o data !
Vreau si eu la aqua gym - stie cineva unde este !? dar unde mai in centru, sau mai aproape de mine - eu stau pe Oltenitei , aproape de iesirea de metrou - Brincoveanu !
Astept vesti.... -
NatiG
suntem vecine de cartier 
Auzisem undeva pe la Maiott dar sunt niste scoruri de te doare mintea(in euro, si nu mici), si am mai gasit pe net adresele astea 2:
World Club Champions, Str. Popa Marin, Nr. 2, Tel: 021.230.51.03;
Body Dynamic, Str. Lipscani, nr. 28, etaj 1, Tel: 021. 410.24.73, 0722.396.563;
Dar nu mi-am luat inima in dinti sa sun si sa intreb de tarife si de program. Eu nu pot decat seara dupa ora 18.... De saptamana viitoare o sa incep si electrostimulare hot
Succes si tie, si o zi senina