dieta disociata
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
11 Nov 2008, 19:430 0ce parere aveti despre dieta disociata?da intr-adevar rezultate?dupa cate zile ar trebui sa observ o scadere in greutate?
-
11 Nov 2008, 22:48Salut,
Am incercat eu dieta disociata pe zile ( o zi numai fructe, o zi numai carne, etc) timp de 10 zile, de 2 ori anul asta. Diferenta a fost de vreo 2 kg de fiecare data, in conditiile in care nu am tinut-o ca la carte.
A doua oara insa m-am trezit cu lipsa de calciu si ameteli puternice... Ti-as recomanda sa incrci ceva mai "cu cap". Bafta ! -
12 Nov 2008, 08:45gis_91 eu am dat in urma cu 4 ani 30 de kg cu dieta asta .Daca ai vointa nu sta pe ganduri ........
-
12 Nov 2008, 14:5330 de kg cu dieta asta?suuuuper....dar cat timp ai tinut-o?apoi dupa ce te-ai lasat de ea ce s-a intamplat...ce mancai?da-mi te rog mai multe detalii daca poti:*
-
12 Nov 2008, 18:15am tinut dieta asta cateva luni ...nu mi-a fost greu ...ca sa fiu sincera cu tine m-am mentinut bine pana anul acesta (din pacate am de eliminat 15 kg )........dupa ce am terminat dieta mi s-a schimbat alimentatia .....pur si simplu nu m-am mai omorat cu dulciurile si nici painea nu m-a incantat ........de mancaruri grase nu-ti mai spun ca nu le mai suportam .........
-
12 Nov 2008, 19:18cum e diata disociata?
ce se manaca?
cat?
cum se succed zilele?
daca am numai 10 kile, le dau jos?
in cat tipm apar rezultatele? -
13 Nov 2008, 14:09seniora_sasha
in cate am vazut eu sunt mai multe feluri de diete disociate...eu o tin pe cea de 5 zile adica
rima zi orez a doua legume a treia lactate a patra fructe a cincea carne...eu sunt in a patra zi si pana acum am slabit in jur de un kg.poti sa te uiti pe google si ai sa vezi mai bine ce tip de dieta disociata ti se potriveste.:*
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness