Delicatesa ,,a la grasutza ,,
-
0 0Va spun inca de la inceput ca pana acum 10 minute ma consideram cel mai haios bucatar
darrrrrrrrrrrrrrrrr............pentru ca urmez dieta Atkins(usor personalizata) am descoperit ca defapt am un mare talent .De ce ?Ei bine datorita faptului ca incepusem sa ma plictesesc de meniul acestei diete m-am gandit sa combin alimentele si in alt fel decat carne prajita cu branza si cascaval langa .Asa ca am luat o bucata de file peste am taiat-o marunt (ca la tochitura) am incins putin ulei de masline in care am pus imediat dupa carne si apa adaugand binenteles condimente Cosmin pentru peste .Dupa ce s-a rumenit carnea am scos-o si am ras cascaval si branza feta peste.Tin sa va spun ca arata extraordinar de bine in farfurie dar iar gustul a fost demential .Din pacate imi era asa foame incat nu am mai apucat sa fac si poze .
Inchei prin a va spune ca de acum inainte o sa mai fac si alte comnbinatii si binenteles la sfarsit de saptamana voi da raportul kg (atunci ma cantaresc ) -
Si ai idee cam cate kcal are acesta reteta? Sa iti spun de ce:
1.NU se combina carnea cu lactatele (mai ales CASCAVALUL care e bomba calorica)
2.Indiferent ca e ulei de masline, tot ingrasa pentru ca e PRAJEALA (e prajeala pura
si val energetica e aproximativ la fel, doar ca uleiul de masline are alte beneficii)
Asa ca te rog, daca vrei sa slabesti, NU MAI COMBINA CARNEA CU CARTOFII SI NU MAI PRAJI NIMIC!!! -
multe dintre voi nu-si dau seama ca nu conteaza atat de mult ce mananci ci cat mananci, vor sa slabeasca in timp record, tin diete stricte, se abtin de la "pofte" si dupa ce vad ca au dat cateva kg jos, incep sa manance haotic ... nu pot sa zic ca ma exclud total din aceasta categorie insa dc mananci o bucata de cascaval, cand ti-e pofta, nu cred ca-i mare bai! sau bagi o prajeala, ceva ... important e sa nu-ti faci un obicei din asta! hai va pup, o seara placuta
-
......multumesc de comentariu ......odata canva faceam si eu parte din categoria celor care erau fanele dietelor in care slabesti rapid ...acum nici nu mai vreau sa aud de asa ceva .......orice dieta as tine o sa am abateri ....regulile sunt facute pentru a fi incalcate .....prefer sa dau 1 -2 pe sapt fara chin
-
Sa nu crezi ca ti-am vb in dorul lelii.Am citit destule despre diete,am si tinut,inclusiv atkins vreo 2-3 zile.
Stiu cum e sa fii euforic,ca ai descoperit o dieta in care slabesti si mananci.Dar dieta asta e destul de noasoala pt organism mai ales daca abuzezi de alimentele permise.
Sfatul meu e sa incepi ceva disociat,sau daca vrei sa continui cu grasimile,macar mananca mai putine. -
Atkinsul tot pe deficit caloric se bazeaza.Doar ca atunci cand mananci lipide mai multe, te saturi fara prea multe calorii.(eu consumam cam pana in 1200 si simteam ca mananc de rup)
Disociatul nu stiu daca e o idee mai buna decat atkinsul.
De fapt la fiecare masa trebuie sa consumam proteine, carbohidrati, lipide si fibre!Unele vitamine nu se absorb decat in prezenta grasimilor, spre exemplu, iar daca la o masa nu consumi grasimi...nu absorbi acele vitamine.O nutritie completa presupune echilibru!O dieta poate presupune orice...ea nu se tine decat pe perioade limitate, pentru a slabi.Atat si nimic mai mult!
Orice dieta presupune o agresiune asupra organismului!O slabire sanatoasa inseamna deficit caloric realizat prin SPORT!Doar ca trebuie rabdare, munca multa si echilibru..Daca imi aratati voi mie macar o singura persoana de pe vreun forum de diete care sa dispuna de asa ceva...
(las intrebarea asa..cu puncte de suspensie
) -
Si credeti ca o sa slabiti vreodata schimband in halul asta dietele?
Trebuie sa mancati sanatos si sa faceti sport!
Si uite ca mi se confirma ce am mai spus... exista femei care slabesc in 6 luni si se mentin o viata.. si femei care o sa se lupte o viata cu dietele care promit tot felul si o sa ramana ca la inceput
Si puteti sa dati cu pietre ....asta e!
FARA AMBITIE NIMIC NU SE OBTINE!
Stand toata ziua cu fundul pe scaun si tinand diferite diete nesanatoase nu o sa slabiti cine stie ce.. si daca o sa slabiti o sa aratati rau pentru ca sportul tonifica si remodeleaza! Degeaba slabiti daca o sa fiti la fel de pufoase
-
"Oana draga sportul nu-i pt mine
"
No..cu asta m-ai lasat fara replica..
Rarysa, in viata exista oameni pofticiosi, oameni care judeca, oameni care arunca cu pietre atunci cand ceilalti nu sunt pe calapodul lor, oameni care..dimpotriva..se abtin de la a judeca.ideea e ca e loc pentru toti, nu crezi?Mai devreme sau mai tarziu, atunci cand judeci vei avea parte de acelas tratament.Esti pus in aceeasi situatie, mai devreme sau mai tarziu. -
vai de capu tau daca tu mananci carne prajita cu cascaval si vrei sa slabesti
niste ceafa de porc nu servesti ???
sau macar niste jumari?
are si fata dreptate totusi: vine criza financiara, doar cei cu rezerve serioase de grasime vor rezista, eu ca o scandurica ce sunt, nu ma vad bine pe foamete
..........................................
doar glumeam