ce am gasit eu...

•  
    • 10 mesaje
    7 Nov 2008, 19:06
    0 0
    mai stiti de onyxspa? ce am gasit eu pe net despre el ...pe mine m-a incantat ...ia sa vad daca pe voi reuseste sa va incante.http://www.divahair.ro/editorial/onyx_dream_tur_-_inchide_ochii_si_viseaza-ti_frumusetea!
  •  
    • 2520 mesaje
    7 Nov 2008, 22:04
    0 0
    cum am putea uita?! ca e peste tot pe aici si nu e tare frumos... o data, de doua ori merge reclama, dar dupa asta, devine agasnta si s-ar putea sa refuzam sa o mai toleram avind in vedere ca nici macar nu e platita sau ma insel?
  •  
    • 131 mesaje
    8 Nov 2008, 17:19
    0 0
    sa o toleram ?? te rog vorbeste in numele tau ok ? .. nu stiu care e problema ta si nici ca ma intereseaza, dar te rog nu include o categorie larga de persoane in afirmatiile tale..

eu una ii datorez lui onyxspa un ten de invidiat si daca nu era ea in martie cand a aparut pe forum, mergeam si acum la cosmetica de 2-3 ori pe luna si schimbam saloanele mai des ca pe sosete ca sa aduc tenul la un nivel acceptabil ..

multa lume face reclama pe forumul asta, dar sunt unele care chiar merita..

din partea mea tot respectul pt onyxspa..se vede ca ii place meseria pe care o practica..

de obicei nu ma bag in astfel de polemici, desi citesc zilnic forumul..dar pur si simplu asta mi s-a parut o replica foarte rautacioasa la adresa unei persoane pe care eu personal o indragesc foarte mult si care nu mi-a lasat buzunarul gol dupa fiecare sedinta

ar fi putut profita de pe naivitatea mea foarte usor, avand in vedere ca as fi cumparat toate cremele din vitrina salonului numai sa stiu ca scap de acnee.. si totusi nu a fost asa.. m-a indrumat pas cu pas si mi-a recomandat strictul necesar pana aduc tenul pe linia de plutire, folosind luni de zile numai un demachiant, un tonic si o crema hidratanta.. as fi venit saptamanal la salon, dar iarasi nu m-a lasat, spunandu-mi ca o data pe luna e suficient si lucram cu cremele de acasa..plus ca am stresat-o mereu pe messenger si niciodata nu s-a intamplat sa nu primesc raspuns.. pentru mine e o cosmeticiana de nota 11 !!
  •  
    • 857 mesaje
    8 Nov 2008, 17:50
    0 0
    multumesc baby_nfs , pentru apreciere si ma bucur ca am reusit sa te ajut...lasa eve-le nemultumite sa spuna ce doresc si nu mai fii trista...cu reclama sau fara reclama, pana la urma fiecare e liber sa faca ce doreste si sa mearga unde doreste...te pup si seara placuta! apropos, luni vin peeling-urile de iarna...