ab rocket

•  
    • 24 mesaje
    5 Nov 2008, 18:53
    0 0
    As dori sa stiu daca a incercat cineva ACEST APARAT.Daca nu e eficient ,macar sa nu arunc banii pe fereastra.AM PROBLEME CU SPATELE SI NU POT FACE BINECUNOSCUTELE ABDOMENE.
    MULTUMESC
  •  
    • 54 mesaje
    7 Nov 2008, 13:57
    0 0
    eu l-am cumparat si tare sunt nemultumita
    in sensul ca nu am facut nici macar o 3 zile una dupa alta exercitii
    nu stiu sa-ti spun de ce
    poate am vrut rezultate chiar de a doua zi
    nu ti-l recomand
    poate daca ai bani o banda ar fi mai buna sau poate altcineva iti va recomanda o bicicleta
    habar nu am
    vreau si eu sa slabesc dar uite si tu exercitii nu, dieta ba iar din cand in cand si o mica prajitura
    fii tu un exemplu si fa cat mai multe exercitii
    apropo: iti trebuie si un spatiu destul de mare pt ca nu poti sa il strangi peste noapte si poate nu ai nevoie de un cuier nou in dormitor
    succes
  •  
    • 24 mesaje
    7 Nov 2008, 14:53
    0 0
    eram disperata ca nu-mi raspunde nimeni la mesaj-mai ales ca ieri sotul mi-a facut surpriza si a venit cu aparatul;ma gandeam cum de nu-l are nimeni?as vrea sa incep sa fac exercitii-poate macar de 3 ori pe saptamana,dar progresiv,sa nu fac febra musculara;nu tin neaparat sa slabesc,desi am 9 kg in plus'c.ce-mi doresc este sa-mi intaresc un pic abdominalii-care s-au lasat dupa 2 cezariene;de dieta nici nu poate fi vorba-nu am suficienta vointa;te pup si sper sa mai vorbim,mi-ar face mare placere
  •  
    • 5 mesaje
    8 Nov 2008, 10:21
    0 0
    draga mea, sa ne spui si noua cum merge, as vrea si eu sa imi iau unul si de aceea as vrea parerea ta,

bafta multa si spor
  •  
    • 24 mesaje
    8 Nov 2008, 23:10
    0 0
    desi abia am inceput de 2 zile nu pot sa spun decat ca sunt extrem de multumita ca abdomenele nu mai sunt o corvoada;ce am vazut in reclama e real,te ridica singur.si asta mi se pare super,ca nu-mi mai simt muschii de la ceafa si de la picioare durerosi;am facut sedinte de 15 min de 3 ori pe zi,de frica sa nu fac febra musculara(probabil sunt o fricoasa) .ramane de vazut ce rezultate se vor vedea in timp la abdomenul meu si daca se vor vedea-sunt inca circumspecta-oricum ma intereseaza in special intarirea peretelui abdominal,ca de slabit nu cred ca sunt sanse;ceea ce va pot spune este ca dupa fiecare sedinta-simti ca muschii au lucrat cu adevarat chiar daca nu sunt durerosi ca la exercitiile intensive;va pup si La multi ani pt Mihaele si Gabriele
  •  
    • 54 mesaje
    12 Nov 2008, 15:24
    0 0
    super! ma bucur pentru tine si astazi o sa fac si eu 15 min
    te rog sa imi scrii cand poti
    asa ma vei ajuta f.mult mult
    voi fi si eu suport pentru tine daca doresti cand simti nevoia
    succccccccccces
  •  
    • 24 mesaje
    12 Nov 2008, 18:57
    0 0
    draga Daphine
    doar aici putem tine legatura,asa-i?
    Ei bine,eu continui exercitiile zilnice,ba mai mult,tot familionul s-a luat dupa mine.
    Sincer sunt f multumita si reusesc sa fac de 2 ori pe zi,dar nu mai multe de 40-50 la fiecare"repriza".Simt exact asupra muschilor pe care lucreaza si sunt convinsa ca rezultatele vor aparea-cele legate de fermitate.Din pacate cred insa ca rezultatele vor aparea cu conditia sa nu intrerup exercitiile nici o zi,altfel se va duce totul de rapa.
    Nici pomeneala de dieta-dar macar nu mananc prajeli,nici macar la oua.Tu vrei sa tii si dieta alimentara?Eu stiu de la mama ca doar dieta hipocalorica-cu toate caloriile calculate a ajutat-o sa slabeasca f mult si sa nu se mai ingrase dupa terminarea dietei,in timpul regimului de intretinere.Si ...slava Domnului,a tinut destule regimuri la viata ei si dupa terminarea lor se ingrasa aproape dublu doar mancand in regim de intretinere.Vad ca asta hipocaloric a slabit-o fff mult insa eu nu am aceeasi vointa.
    Plus ca si gatesc tot felul de bunatati pt ai mei si sunt tentata sa si gust.In fine,sper sa mai vorbim .Nu abandona exercitiile ,macar cateva luni poate reusim sa facem.
  •  
    • 54 mesaje
    13 Nov 2008, 10:48
    0 0
    draga TRIS
    ma bucur sincer pt tine ca ai puterea de a face doua reprize
    Toate dietele care le-am tinut, caci sunt 2, au avut rezultate spectaculoase pt ca au fost hipocalorice, adica 3 mese principale si 2 gustari.Acum nu mai pot manca de 5 ori pe zi dar am ramas cu obiceiul de a bea min 2 l de lichid
    Sa nu uit nu am baut nici in plina vara bere chestie care tare mult imi placea asa 2-3 pahare dar se pare ca stomacul nu se mai reduce cu una cu doua
    dpdv al mancarii gustarile de la birou ma termina
    Aseara ma gandeam la tine: spunandu-mi "pot recunoste ca m-am culcat fara sa fac macar o serie de 5min?"
    relitatea este cruda-Nu am facut, dar sper ca azi.
    Tu nu abandona si daca poti sa faci o serie dimineata si alta cand vii de la serviciu ar fi grozav
    ai grija sa nu le faci cu putin timp inainte de culcare -ai insomnie
    Baffffffffffta
  •  
    • 18346 mesaje
    13 Nov 2008, 12:17
    0 0
    fetelor sa aveti succes.

daphina, deci nu aparatul este de vina, ci lipsa de vointa, sau nu ai motivatie destula.

imi permiti un sfat?

gustarile de la birou, inlocuieste-le cu ceva de genul: morcovi, gulie, ardei gras, fructe, eventual chips-uri care nu sunt facute in ulei, rosii, branza dietetica, si eventual fructe uscate.
    te saturi mai repede, au continut caloric scazut si sigur or sa-ti placa si apoi vei vedea si efectul.

cred ca nu tine de ce aparat ai, ci tine de tine, de cat de mult vrei sa lucrezi la aspectul tau.

bafta!
  •  
    • 24 mesaje
    15 Nov 2008, 19:47
    0 0
    draga Daphine
    Pentru nimic in lume nu renunt la exercitii-chiar au inceput sa-mi placa.Poate si "pofta vine mancand"-ex in cazul asta.Cred ca si faptul ca ceilalti din casa fac si ne numaram reciproc ajuta.Daca as fi stat singura cred ca nu aveam cu cine sa ma...indemn.Eu la serviciu imi iau de obicei fructe taiate cuburi-ca sa para mai multe-si ceva "seminte'-dar f putine-adica 2-3 nuci curatate sau ceva fistic sau 5-6 alune de padure.Imi dau senzatie de satietate,contin minerale si vitamine si imi si plac.Fructele incerc sa le schimb la cateva zile ca altfel ma plictisesc si le las sa zaca in cutiuta.Nu mananc mai mult de o felie de paine pe zi,in rest ma alimentez normal,fara ulei-prajeli decat extrem de rar.Nu sar peste micul dejun,caci altfel am probleme cu stomacul.Din acelasi motiv i-am obisnuit si pe copii sa pape dimineata.Nu cred ca as fi in stare sa tin dieta,dar ii admir pe cei care tinPupici
  •  
    • 54 mesaje
    17 Nov 2008, 13:38
    0 0
    buna Tris,
    am facut si eu douaaaaaaa reprize de 7-9 min
    am taiat pateurile si ma uit la topicul cu aerobicul parca este scris de mine
    succccces
    pupici pe maine
  •  
    • 24 mesaje
    18 Nov 2008, 22:03
    0 0
    bravo,bravo,bravo;nu uita sa o tii tot asa;eu nu ma las;daca nu mai scap de burta ce ma fac de Craciun si de Anul nou???macar sa am unde pune(la loc)cand or incepe sa curga vizitele si musafirii....mi se face rau;astept vesti ;si uzeaza cat mai mult aparatul....nu-l lasa sa "rugineasca";pupici
  •  
    • 24 mesaje
    19 Nov 2008, 19:41
    0 0
    draga mea cum pot face si eu rost de o astfel de reteta cu toate caloriile calculate cum a facut mama ta?
  •  
    • 20 mesaje
    20 Nov 2008, 09:44
    0 0
    Am o colega care are aparatul ab rocket de vreo 3-4 luni si a slabit aproximativ 9 cm in talie. Facea in fiecare seara 15 min, nu manca prajit, manca pui pe grill sau la cuptor, fructe, legume, salate si din cand in cand ceva dulce, dar nu abuza.
    Asa ca din cate mi-a zis ea e bun, dar fara un regim de viata sanatos nu reusesti.
    Bafta multa.
  •  
    • 24 mesaje
    25 Nov 2008, 19:16
    0 0
    mama a gasit o multime de carti cu tabele ce contin caloriile la fiecare aliment in parte-la biblioteca.si-a calculat tot ce manca fara a depasi 1200 calorii pe intrega zi-bineinteles a evitat prajelile si dulciurile,dar acukm mananca normal
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    25 Nov 2008, 20:37
    0 0
    şi eu l-am încercat
    e f bun
    succes în continuare
  •  
    • 46 mesaje
    5 Ian 2009, 20:17
    0 0
    Sunt dezamăgită.Am comandat ab rocket de 3 săptămâni,mi-au promis că voi primi coletul până în 24 dec. şi nici azi nu l-am primit.Am să refuz coletul pt. că dacă ei sunt neserioşi...voi fi şi eu.Cei care au comandat,după cât timp aţi primit?
  •  
    • 46 mesaje
    7 Ian 2009, 17:02
    0 0
    Åži totuşj,azi am primit aparatul.Acum să văd de ce sunt în stare.