atzi folosit cura 309 ?

•  
    • 50 mesaje
    5 Nov 2008, 10:21
    0 0
    eu am de gand sa comand..am citit intr`o revista de 'povestiri adevarate' cum o femeie de la 86 de kg a slabit pana la 50 kg cu aceasta cura..atzi incercat? va rog raspundeti-mi!

multumesc :*
  •  
    • 74 mesaje
    5 Nov 2008, 12:54
    0 0
    cum e aceasta dieta?
  •  
    • 50 mesaje
    5 Nov 2008, 19:32
    0 0
    consta intr`o dieta pe baza de 3 zile..itzi trimite niste plicuri sh pastile..le iei timp de 3 zile..si apoi 12 zile mananci ce vrei..sh in aceste zile slabesti 12 kg..

pare tentant
  •  
    • 2520 mesaje
    5 Nov 2008, 22:27
    0 0
    309 e nr. de persoane pe care au reusit sa le pacaleasca pina la acest moment sau nr de persoane care cred ca asa o treba ar putea functiona ?

Tine-ti banii in buzunar si nu mai cumpara reviste mincinoase care se numesc "povesti adevarare"

Sint atit de multe subiecte si intrebari si raspunsuri postate pe acest forum (si mai sint si altele daca de acesta nu esti pe deplin multumita) incit nu ai nevoie decit sa citesti si sa pui in practica.
    Spor la treaba!
  •  
    • 13910 mesaje
    6 Nov 2008, 00:33
    0 0
    adica 3 zile mestec plicuri (au si timbre?) si inghit pastile.....apoi 12 zile bag la mc-uri cit cuprinde, kfc si alte alea, ciorbe, creme de zahar ars si slabesc 12 kile? (1 pe zi?) a....si stau pe canapea butonind telecomanda sau tastatura?

frate!!! multi creduli pe lumea asta!

ce inseamna 309? (ca nu poate fi nr. p.rostilor, e prea mic!)
  •  
    • 1 mesaje
    7 Mar 2009, 13:45
    0 0
    Oameni buni!!! Atentie mare!!! Contine INSULINA. Cititi prospectul cu atentie. Chiar daca sunteti sanatosi, nu este indicat sa luati insulina fara acordul medicului. Sharlatanii nu scriu nimic despre insulina pe site-ul lor. In plus, am dat telefon la ei si i-am intrebat in mod special ce contine formula. Raspunsul lor a fost: "contine numai plante, minerale si vitamine". Am insistat, spunandu-le ca sufar de sindromul rezistentei la insulina (se secreta mai multa insulina, invers decat la diabet). Ei mi-au raspuns ca nu are contraindicatii. Am facut comanda, am platit o groaza de bani si cand am primit coletul, surpriza. Am citit pe cutie din ce este facut. Si cum va spuneam, contine insulina. Va dati seama daca as lua 309 ca as putea face o coma?!
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    7 Mar 2009, 17:15
    0 0
    chiar nu înţeleg de ce conţin insulină din moment ce valorile mari ale insulinei se asociază cu depunerile de grăsimi şi încetinirea procesululi de slăbire.
  •  
    7 Mar 2009, 21:31
    0 0
    sincer, eu nu cred ... ca daca ar functiona, asa cum zici tu , ar fi toata lumea 90-60-90, 50 kg .... ba din contra ca sunt din ce in ce mai multi obezi, din cate am auzit eu ... poate doar cu dieta si miscare ...