un pic de ajutor plss
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
3 Nov 2008, 00:380 0buna fetelor ,va rog sa ma sfatuiti si pe mine as dori sa tin si eu o dieta
am 19 ani ,1.50 si 60 kg
(((((((((((
am gasit una 3 zile intre 4 si 3 kg
1 legume ,2 fructe 3 orez credeti ca merge ?un sfat va rog ?
va multumesc pooop -
3 Nov 2008, 19:48buna! eu te sfatuiesc sincer sa nu crezi in diete care promit ca slabesti in 3 zile cat ai pus in cateva luni. nu se poate. ce spui tu este o dieta disociata. eu am slabit cu dieta disociata cu ceva timp in urma, dar am tinut vreo 3 luni si am si alergat. depinde cat vrei sa slabesti si depinde si de organismul fiecareia dintre noi cum reactioneaza la dieta. eu de ex. slabesc foarte greu sau cel putin la inceput. daca nu ma descurajez si tin in continuare incep sa slabesc. si eu sunt la dieta acum si in 3 sapt. am slabit doar 2 kg. si am mancat pe zi doar un iaurt, vreo 3 mere si ciorba de varza in marea majoritate a zilelor. fara paine, dulciuri, fainoase in general, cartof.
daca sti c aslabesti repede pentru inceput e suficient sa reduci painea, dulciurile si sa nu mai mananci dupa ora 18, cel mai tarziu 19. si daca faci si ceva sport o s avezi rezultate. bei si ceai verde si de slabit si e foarte bine.
multa bafta! -
4 Nov 2008, 10:09Hmm..eu n-as recomanda nimanui o dieta de asta kre promite 3-4 kg date jos in cateva zile..nu uita k cu cat slabesti mai repede o sa pui kilogramele tot asha de repede inapoi..eu iti recomand sa incerci sa te hranesti sanatos si echilibrat.din toate cate putin.sa renunti la dulciuri,paine si toate astea care ne ingrasa...si nu in ultimul rand si sport..macar 30 de minute pe zi..Bafta!
-
4 Nov 2008, 18:51Eu3 sint de acord cu tine miscare ,miscare,miscare si poti minca de toate dar cu limita.
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness