Crom si par cazut
-
0 0Buna! Fapt: doresc sa slabesc urgent, intrebare: ma ajuta cromul? Sa incerc? Orice as manca ma balonez plus ca mananc si repede, munca de birou, miscare = zero, nu mai pot ! Intr-un an m-am ingrasat cam 5-6 kg, nu ma mai incap hainele, va rog ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si va rog sa nu imi spuneti ca pt balonare sa mananc Activia ca innebunesc, urasc deja activia atatea am mancat! Ah si pt caderea parului si ingrasare ceva recomandari, inafara faptului sa il tund scurt si ulei de ricin si ulei de masline?
Scuze, dar chiar ca sunt disperata!
Multzu. -
ms mult, asa voi face, dar daca doresti mi-am putea scrie si aici pe forum, cum doresti. De saptamana viitoare m-am hotarat sa incep capsulele de crom timp de o luna, sa vad daca se intampla ceva evident cu o dieta aferenta pe baza de legume, fructe, lactate si carne de pui sau peste. De asemenea sa vrea sa fac si miscare dar nu prea am cu cine si singura este mai greu, cred ca voi merge la si de la servici pe jos macar atat nu?
o zi frumoasa sa ai! -
Honey, nu mai dispera! daca incepi cu asa atitudine, iti va foarte greu.
Fii pozitiva, increzatoare, perseverenta si cu rabdare.
1. balonarea - este rezultatul unor combinatii alimentare (fructe cu orice, produse din cereale cu orice, produse cu drojdie). Ca sa intelegi putin mecanismul: fructele ar trebui mincate cu cel putin o ora distanta de orice altceva (daca ai pb foarte mari, ar fi bine chiar doua ore) ptr ca au procesul de digestie mai lent si in combinatie cu orice altceva in afara de apa, ince sa fermenteze. Produsele din cereale - piine, paste, prajituri, cereale (ptr mic dejun, indiferent de firma si forma de prezentare), ajunse in stomac, impreuna cu sucurile gastrice, se transforma intr-o pasta precum lipiciul (cind eram mici pe vremea comunismului, cum nu aveam alt fel de lipici, faceam din faina cu apa si lipeam postere pe pereti- deci imagineaza-ti ce ai in interior), lipici care incepe sa se "aghete" pe tot parcursul intestinului unde "ia ostatic" orice altceva maninci si, impreuna, incep sa fermenteze - activia nu te va ajuta cu nimic ptr ca nu are cum sa stopeze aceste procese.
remedii: fructele consumate cu doua ore distanta de orice altceva; orice fel de produs care contine cereale, consumat in cantitati mici sau deloc (deloc doar pina reusesti sa-ti cureti intestinele - cam doua saptamini- poti folosi tarite ptr ajutor al colonului - e doar coaja bobului de griu, nu are ce sa fermenteze - doua linguri dimineata pe stomacul gol cu multa apa - logica: continut ridicat de fibre - fibrele trec prin organism fara sa sufere nici o modificare ptr ca organismul nu le poate digera si in drumul los spre "afara" iau tot ce altceva gasesc in cale); fara produse cu drojdie - aici intra si berea.
Un alt aspect FOARTE important in digestie e faptul ca trebuie sa tii cont de faptul ca digestia incepe in gura! daca nu mesteci cum trebuie, pe linga faptul ca nu simti nici o placere, maninci mult mai mult si orice maninci are potenfial de fermentare - fiind bucati prea mari in stomac, ele stau mai mult timp acolo si se intilnesc si cu fructele de peste doua ore si cu cina si cu orice altceva vei minca. Respectarea celor trei principii alimentare pe care ti le-am enumerat mai sus, va duce si la o usoara scadere in greutate. -
2. slabitul - incepi prin a mesteca cu se cuvine, nu lasi sa inghiti nimic pina nu te asiguri ca ai tocat bine cu dintii si invirtit destul cu limba
vei regasi si placerea de a minca, vei re simti gustul mincarii si vei minca mai putin - pe linga faptul ca iti ajuti digestia, ii dai timp organismului sa produca hormaonii care spun creerului ca sintem satui - asta se intimpla cu aproximatie la 25 minute de cind am inceput sa mincam.
- carnea de pui, daca nu este organica, e la fel de grasa ca si orice alta carne si este chiar mai periculoasa ptr sanatate. Ti-as recomanda muschi de porc slab (in tara unde ma aflu ei, are 2% grasime si costa app 12 euro un kg) - ca sa slabesti si sa ai si aportul de proteina necesar, ar trebuie sa maninci carne cit echivalentul volumului unui pachet de carti. Lactatele nu sint neaprat grozave ptr slabit, eu ti-as recomanda sa te limitezi la cantitatea de lactate de care iti e pofta si nimic mai mult si sa eviti in special brinzeturile tari (continut mare de grasimi si sint foarte acide). Peste e foarte bun!
3. miscarea - poti sa faci miscare stind la birou. Omul nu a fost conceput ptr a merge la sala, ci a se misca la intensitate ponderata continuu. Sala a fost inventata ptr ca sint oameni care nu au invatat inca sa faca aceasta miscare ponderata in concordanta cu stilul lor de viata.
Stind pe scaun, spatele drept - nu exagera- spate drept nu inseamna umerii fortati in spate! tii picioarele lipite in unghi de 9ograde (deci , potitia normala de stat pe scaun) si incepi sa-ti ridici calciiele de la podea. Faci exercitiul acesta non stop cit stai la birou in conjunctie cu alte ex. pe care am sa ti le spun daca vrei (la inceput va trebuie sa pui constiinta la bataie, dar dupa citeva saptamini - cam trei la nr.- vei face aceste miscari din "reflex". Nu te sfii de nimeni si de nimic, e vb de sanatatea ta. daca ai cologe de birou, ai putea chiar sa le initiezi si pe ele in ale miscarii pe scaun. -
Nu stiu cit ar putea sa te ajute cromul, poti incerca , dar nu exagera cu cantitatea.
Caderea parului are in principal cauze interne si tot intern trebuie sa actionezi ptr rezultate bune. Este normal sa pierdem cam 100 fire de par /zi - daca te streseaza asa de tara, incepe si nr. vei fi surprinsa sa descoperi ca nu-ti cade parul mai mult decit trebuie. Factori importanti in mentinerea calitatii parului: apa si proteinele - proteinele sint hrana principala a radacinii parului. -
WOW ! mda, pai, deci, chiar nici nu stiu cu ce sa incep......
conti_ s iti multumesc mult pentru sfaturi, cred ca hrana folosita de mine pana acum a fost total gresita, ar trebui revizuita urgent.
iti multumesc inca o data cred ca ar mai trebui sa citesc de inca doua ori sa fiu sigura ca nu am pierdut nimik!
O seara buna! -
pentru par ai putea folosi un sampon care m-a ajutat si pe mine foarte mult, e un sampon din plante, e un sampon din Germania dar se poate comanda si de la o firma din tara noastra...pt slabit pot sa-ti recomand niste suplimente nutritive..sunt produse de o firma din SUA..matusea mea le-a incercat si rezultatul e rapid vizibil.!!..eu zic ca mertita sa incerci..
-
Dulshe, eu nu am incredere in nimic ce vine din US
, din Germania, insa, foarte bun! Dupa legea US termenul natural si pur scris pe produs, nu are nici o insemnatate oficiala, poate fi scris si pe cianura si pe tigari si pe c.acatul de porumbel.
Dar , oricum, ne poti da detalii despre compozitie, ca sa-mi dau si o parere mai avizata, ca pina acum vb stiu doar generalitati - vorbeam "natural si pur"
-
a sigur..produsul despre care vorbeam contine: Hoodia Gordoni( molecula cunoscuta sub numele de P57, care copiaza efectul pe care il are gulcoza asupra creierului, creand o senzatie de satietate), Mangosteen,L.Carnitina, extract de ceai verde si Guarana.Mangosteenul intareste si vitalizeaza circulatia sangelui. L.Carnitina este un derivat al amionoacidului lizina, se gaseste de obicei in ficat si in rinichi. iar rolul ei este de a transporta acizii grasi catre alte tesuturi. Guarana contine cofeina si actioneaza ca stimulent , contine Methlxanthina, care creste nivelel de energie.
-
Am facut si eu o cercetare pe net despre produs (mai mult pe compozitie) si pare ok, pret acceptabil.
Personal nu as folosi produse de acest gen, ptr ca nu am nici o idee cum se comportata aceste ingrediente la un loc si pe linga asa, tot ce e pastila, e pastila si gata (chiar si lichida daca e pastila
).
Hoodia stiu ca mai e folosita si in compozitia altor pastile de slabit.
TU le vinzi sau doar le recomanzi? -
buna fetelor!
va multumesc mult pentru sfaturile date, dulshe as vrea sa stiu cat costa aceste capsule de slabit, iar pe conti_s as vrea sa o rog sa imi faca eventual daca vrei si poti cateva meniuri dupa care m-as putea ghida pentru a manca mai sanatos si fara sa ma balonez si da ai dreptate cand spui ca am probleme cu iesitul la toaleta, de un an de cand sunt impreuna cu actualul sot e mai ok merg cam o data pe zi sau max o data la 2 zile, si mi-am dat seama ca la mine functioneaza dupa starea sufleteasca, fiind linistita si foarte fericita cu sotul am ajuns sa ma ingras si sa nu mai am probleme mari cu scaunele. As aprecia daca mi-ai putea face un meniu, vreau sa mananc mai sanatos si sa fac si cura cu cromul pentru inceput. Anul viitor vrem un bebelus si as vrea sa ma pregatesc din timp.
Weekend placut! -
samponul e de la firma Krauter si se numeste Shampoo fur Haarwachstum si costa 50 de lei iar lichidul de slabit se numeste Pounds Away si conta 80 de lei. le poti comanda pe net, iar daca vrei sa te inscrii le poti cumpara cu 20-30% mai ieftine..si sunt si alte produse foarte bune
unde poti sa beneficiezi de aceasta reducere