capsula de slabit
-
0 0buna fetelor. sunt tare curioasa dak a luat careva dintre voi aceste capsule. eu iau de o saptamana jumate si am slabit vreo 4 kg. eveam 65 si acum am 60 si un pic. am tot auzit de efecte adverse, dar eu nu am avut nimik, doar senzatia de sete. efectu pastilelor este reducerea poftei de mancare. eu sunt o pofticioasaaaa. astept opiniile voastre. pupici
-
este vorba de o cutie verde, cu ceva fructe rosii, pe care scrie "Capsula de slabit", costa cam 90 de lei o cutie pt o luna, dar eu am luat tot cate 6 pastile odata, sa vad cum se manifesta la mine. astept experientele voastre mai noi, chiar dak s-a mai scris despre acest subiect.
va spun sincer k la mine este prima data cand am rezultate incurajatoare
pupici -
Buna Adelina, ma bucur ca ai slabit dar, nu te-ai gandit si la efectul yo-yo? Nu ar fi mai bine sa incerci pe cale mai naturala? de exemplu: sa incepi prin a manca mai sanatos, prin a face sport. gandeste-te ca acele pastile iti fac bine pe de -o parte dar, pe de alta iti dauneaza sanatatii. Astept, sa imi trimiti alte pareri despre aceste pastile. MULTA SANATATE ITI DORESC !
-
mai ana, potoleste-te cu pastilele!
esti minora, esti inca in crestere....
mai bine renunta la mc, kfc, la cola sau mai stiu eu ce papati voi, fa sport -nu ala de-l aveti in programa scolara-, poti merge mult pe jos, te poti duce la sala, la aerobic...legume, fructe!
incearca, nu baga in tine de acum pastile si diete....risti sa ajungi un pepene sau sa ai mari probleme de sanatate!
nu va mai prostiti cu pastilele astea minune!
daca erau asa grozave, astea sau altele cite sint, nu erau toate femeile suple?