capsula de slabit

•  
    • 58 mesaje
    27 Oct 2008, 12:51
    0 0
    buna fetelor. sunt tare curioasa dak a luat careva dintre voi aceste capsule. eu iau de o saptamana jumate si am slabit vreo 4 kg. eveam 65 si acum am 60 si un pic. am tot auzit de efecte adverse, dar eu nu am avut nimik, doar senzatia de sete. efectu pastilelor este reducerea poftei de mancare. eu sunt o pofticioasaaaa. astept opiniile voastre. pupici
  •  
    • 14 mesaje
    27 Oct 2008, 15:18
    0 0
    asa se numeste sau e vorba de super slim?
  •  
    • 1 mesaje
    27 Oct 2008, 15:42
    0 0
    buna,fetelor!adelina,ne spui cum se numesc acele pilule ?
  •  
    • 88 mesaje
    27 Oct 2008, 16:42
    0 0
    buna, evelor. Si pe mine ma intereseaza numele acestor capsule pentru ca vreau sa dau jos cateva kilograme care mi-au ramas dupa sarcina.
  •  
    • 58 mesaje
    28 Oct 2008, 11:05
    0 0
    este vorba de o cutie verde, cu ceva fructe rosii, pe care scrie "Capsula de slabit", costa cam 90 de lei o cutie pt o luna, dar eu am luat tot cate 6 pastile odata, sa vad cum se manifesta la mine. astept experientele voastre mai noi, chiar dak s-a mai scris despre acest subiect.
    va spun sincer k la mine este prima data cand am rezultate incurajatoare
    pupici
  •  
    • 857 mesaje
    29 Oct 2008, 22:51
    0 0
    am auzit si eu de ea si se pare ca intr-adevar are efect...eu personal nu iau dar ma tenta sa iau pt mama mea...daca mai sunt eve care au luat asa ceva poate ne mai dau si noua amanunte ce si cum...va pup mult
  •  
    • 9899 mesaje
    30 Oct 2008, 09:44
    0 0
    .
  •  
    • 10 mesaje
    30 Oct 2008, 13:43
    0 0
    Buna Adelina, ma bucur ca ai slabit dar, nu te-ai gandit si la efectul yo-yo? Nu ar fi mai bine sa incerci pe cale mai naturala? de exemplu: sa incepi prin a manca mai sanatos, prin a face sport. gandeste-te ca acele pastile iti fac bine pe de -o parte dar, pe de alta iti dauneaza sanatatii. Astept, sa imi trimiti alte pareri despre aceste pastile. MULTA SANATATE ITI DORESC !
  •  
    • 1 mesaje
    30 Oct 2008, 21:29
    0 0
    buna adelina ma numesk ana am 1.65 si 71 de kg si sunt minora crezi k ar fi bn daca as lua aceste pastile?
  •  
    • 13910 mesaje
    30 Oct 2008, 21:49
    0 0
    mai ana, potoleste-te cu pastilele!
    esti minora, esti inca in crestere....
    mai bine renunta la mc, kfc, la cola sau mai stiu eu ce papati voi, fa sport -nu ala de-l aveti in programa scolara-, poti merge mult pe jos, te poti duce la sala, la aerobic...legume, fructe!
    incearca, nu baga in tine de acum pastile si diete....risti sa ajungi un pepene sau sa ai mari probleme de sanatate!

nu va mai prostiti cu pastilele astea minune!
    daca erau asa grozave, astea sau altele cite sint, nu erau toate femeile suple?
  •  
    • 58 mesaje
    1 Nov 2008, 20:24
    0 0
    stiu k nu e o metoda stralucita, dar de 3 ani ma tot "abtin" si nimik. cu pastilele astea am reusit sa ajung la greutatea din liceu. pt mine inseamna mult asta. acum iau una la doua zile. m-am cantarit si am 59. sunt tare multumita. va tin la curent. pupici