ma gandesc sa incep atkins
-
0 0va intreb si pe voi,ce parere aveti despre aceasta dieta?mama care a tinut-o mo-a zis ca este buna si ca e singura dieta care nu i-a facut si sanii sa slabeasca.ar fi deci perfecta pt mine.insa ma gandesc ca dezavantajul ar fi ca in prima faza fiind bazata numai pe proteine(carne,branza,oua,carnati,mezeluri,cascaval si atat)produce constipatie...
-
eu am o parere f buna,am incercat-o si e ok
n-am avut de slabit mult dar am dat jos cat mi-am propus si n-am avut nici un fel de probleme legate de constipatie
o prietena de-a mea a tinut atkins si a slabit vreo 35-40 de kg, smecheria fiind ca dupa ce ai terminat cu acest regim trebuie sa respecti niste reguli legate de alimentatie,practic iti schimbi modul de viata intr-unul sanatos(asta-i vestea buna)
pregateste-te bine psihic inainte de a incepe si odata inceputa nu te mai abate
daca nu esti sigura ca o poti tine,nu te mai apuca de ea
succes
-
Eu te-as sfatui, daca tot esti hotarata, sa incerci keto.Gasesti amanunte pe forumul getfit.(da search..nu mai stiu linkul)
E mai bine gandita decat dieta atkins, e cu ciclizarea carbohidratilor, cu calcularea gramelor nete de carbo, etc, etc.
Ai grija insa, nu toti pot tine o dieta saraca in carbo.Creierul foloseste glucoza, corpul uman prefera sa arda glucoza.Vei fi nervoasa nonstop.. -
Salut ! prietenul meu e putin plinut iar cand am fost in spania s-a cantarit la o farmacie iar rezultatul a fost ca ar trebui sa scape de 30 kg. Nu e vorba de estetic pt ca mie mi se pare ca il prinde la fel de bine ...imi place la fel de mult
dar e vorba de sanatate si ma ingrijoreaza faptul ca 30 de kg e mult in plus pentru inima...si asa mai departe. Am inteles ca cineva slabise cu atkins peste 30 kg....dar nu revin ????Poate cum ati spus voi....cu putin sport si alt fel de mancare ..? asa se poate? pt ca daca da...ne apucam impreuna (eu am 167m si 65 kg) pt ca asa ii va fii mai usor
si schimbam un pic si stilul de viata