o dieta buna pentru cele interesate
-
0 0Am gasit pe un site o dieta care mie mi se pare buna si sanatoasa .de maine incep si eu chiar sunt sigura ca o sa am rezultate bune.dieta este urmatoarea: Dieta pe care v-o recomand a fost elaborata de cercetatorii Institutului de nutritie “MAX PLANKâ€din Germania. Cine tine aceasta dieta vreme de doua saptamani, nu-si mai schimba greutatea corporala trei ani. Metabolismul se modifica si creaza un camp energetic care impiedica depozitarea grasimilor.
Ce este absolut interzis la aceasta dieta: nu se bea nici un fel de alcool (bere, vin, tarie).
Important:
- se foloseste numai sare dietetica
- se bea cel putin 2 litri de lichid pe zi (ceai cu lamaie si cafea fara zahar, apa minerala slab concentrata, exclus sifonul si bauturile dulci acidulate)
Cine tine aceasta dieta va fi un om slab, dar plin de energie. -
LUNI
Dimineata: cafea (fara zahar sau lapte) si nimic altceva
La pranz: 2 oua fierte tari si spanac fiert (cu putina sare) - cat vrei (exclus paine)
Seara: 1 gratar (mare) de floricica cu salata verde si telina - cat vrei (exclus paine)
MARTI
Dimineata: cafea (fara zahar sau lapte) si nimic altceva
La pranz: 1 gratar (mare) de floricica cu salata verde si fructe – cat vrei (exclus paine)
Seara: sunca de Praga – cat vrei (exclus paine)
MIERCURI
Dimineata: cafea (fara zahar sau lapte) cu 50 gr. paine intermediara
La pranz: 2 oua fierte tari cu salata verde si rosii – cat vrei (exclus paine)
Seara: sunca de Praga si salata verde – cat vrei (fara paine) -
JOI
Dimineata: cafea (fara zahar sau lapte) cu 50 gr paine intermediara
La pranz: 1 ou + morcovi fierti (sau cruzi) + Schwitezer - cat vrei (exclus paine)
Seara: fructe cu iaurt - cat vrei (exclus paine)
VINERI
Dimineata: cafea (fara zahar sau lapte) +morcovi cruzi, rasi cu lamaie si nimic altceva
La pranz: peste fiert + rosii - cat vrei (exclus paine)
Seara: 1 gratar de floricica + salata verde - cat vrei (fara paine)
SAMBATA
Dimineata: cafea fara zahar sau lapte + 50 gr. paine intermediara
La pranz: pui la gratar – cat vrei (exclus paine)
Seara: 2 oua fierte tari + morcovi cat vrei (fara paine)
DUMINCA
Dimineata: ceai cu lamaie si nimic altceva
La pranz: 1 gratar de floricica + fructe - cat vrei (exclus paine)
Seara: orice si cat vrei (mancarea preferata)
(NU alcool sau dulciuri)
LUNI se reia dieta pentru inca o saptamana
ATENTIE: nu se inlocuieste nici un produs din dieta -
Si sa va mai spun ceva... E din start o porcarie pentru ca in primele zile nu mananci nimic la micul dejun... si apoi mananci mai nimic

MICUL DEJUN E CEL MAI IMPORTANT
So... nici prea sanatoasa nu e.. pentru ca nu ma simteam plina de energie asa cum ne spune dieta
Ci mereu cu o stare de foame... -
Rarysa depinde de organism, eu am vazut ca multe fete sunt multumite si chiar au slabit.cu partea ca nu te mai ingrasi nu prea cred nici eu ,dar asta nu conteaza pentru cineva care dupa o dieta va avea grija in continuare la ce mananca . oricum nu ma gandeam sa tin dieta si dupa aia sa dau iama in frigider.eu am tinut o dieta asemanatoare si a dat rezultate .eu am sa tin dieta asta si am sa revin cu detalii daca slabesc sau nu.este o dieta usoara si chiar placuta .
-
Conti_s m am uitat la dieta de care ai zis .seamana dar nu pare sa fie aceeasi.in dieta de care ai zis u sunt calculate mesele pe gramaj pe cand la asta mananci consistent .uite asta este linkul unde am gasit eu dieta pentru mai multe informatii http://www.fitlifeclub.vcc.ro/forum_slabire/viewtopic.php?f=1&t=22&st=0&sk=t&sd=a&sid=91860558332b3a208334208595bb23f5
-
incerca tu si ne spui ce rezultate ai avut..
dar s-ar putea sa fii dezamagita.
cunosc 2 persoane care au incercat dieta aceasta...si dupa ce au terminat-o, s-au ingrasat la loc.
sa nu mai zic ca nu e deloc sanatos sa slabesti 9kg in 2 sapt (4kg/luna sunt de ajuns).
daca tii dieta..te asteptam sa ne impartasesti rezultatele pe termen lung