tesofensinaREVOLUTIONARpastila de slabit

•  
    • 427 mesaje
    24 Oct 2008, 13:04
    0 0
    Pilula zilnică - slăbeşti de două ori mai repede!
    Tesofensina, ultima descoperire în combaterea obezităţii, vine din partea cercetătorilor danezi şi urmează să iasă pe piaţa anul viitor.
    Luată zilnic şi asociată unei diete alimentare moderate, pilula te ajută să cântăreşti cu până la 20% mai puţin într-un interval de şase luni.
    Efectul noii pastile este de două ori mai eficient decât cel al pastilelor deja existente pe piaţă: Acomplia, Reductil şi Xenical. Spre deosebire de aceste pastile, Tesofensina nu a înregistrat niciun efect advers (diaree, constipaţie, insomnie sau greţuri) - cel putin, niciunul pe termen scurt.
    Efectul noii pastile este de două ori mai eficient decât cel al pastilelor deja existente pe piaţă: Acomplia, Reductil şi Xenical. Spre deosebire de aceste pastile, Tesofensina nu a înregistrat niciun efect advers (diaree, constipaţie, insomnie sau greţuri) - cel putin, niciunul pe termen scurt.

CE PARERE AVETI?
  •  
    • 2520 mesaje
    24 Oct 2008, 13:14
    0 0
    Am citit acum putin pe net. Nu pare cu nimic mai bun decit reductil in ce priveste sanatatea. Are acelasi mod de interventie, atit ca de data asta asupra a trei hormoni (reductil - doar doi). Avertizarile sint cam tot aceleasi si cea mai grava e tensiunea ridicata.
    Eu cred ca ptr cineva care are de slabit peste 30 kg nu are nevoie de pastila minune care sa-l sustina in a slabi 7 kg pe luna, ci are nevoie de un tratament care sa fie sigur din pct de vedere al sanatatii, sa-l poate luat timp indelungat , sa-l sustina sa-si schimbe obiceiurile si sa slabeasca la o rata de 2 pina la 4 kg pe luna. Din pacate, companiile farmaceutice nu gindesc asa.
  •  
    • 13910 mesaje
    24 Oct 2008, 13:20
    0 0
    zau mai? inseamna ca de la anul, pe strazi, vor fi numai oameni suplii?
    traiasca pastilele minune si naivitatea unora!
  •  
    • 15 mesaje
    24 Oct 2008, 13:22
    0 0
    buna, mergand pe ideea ca fiecare produs nou este o imbunatatire a ceea ce exista deja, eu spun ca probabil sunt mai bune. desi continui sa cred ca nimic creat intr-o eprubeta in mod artificial nu poate sa inlocuiasca un stil de viata sanatos, si miscarea. spun astea desi am inceract aprope tot ce mi-a cazut in mana in continua nebunie dupa kg in minus... si totusi... sunt fara efecte secundare "pe termen scurt" dupa cum ziceai si tu.