extracte fluide de plante Arkopharma
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
23 Oct 2008, 15:22E prima oara cand aud de ele.Ne poti da mai multe detalii, cum se administreaza, cat costa...?
-
23 Oct 2008, 16:59eu le-am cumparat de la sensiblu la pretul de 550 000(55 ron) sunt extracte fluide din plante:ceai verde,alge verzi,ananas si ortoshipon.administrare este de o fiola pe zi dizolvata in 50 ml de apa.gustul este bunicel nu este deloc scarbos si are o aroma foarte placuta.este a 2 a zi de cand le iau cura este de 10 zile .cam atat stiu eu despre ele.nu stiu insa cat poti sa slabesti de la ele.eu tin si o dieta pe langa ele asa ca astept sa vad ce rezultate da
-
24 Oct 2008, 17:41am luat si eu ceva de genul, niste capsule Cura de slabire de la Dr Ionut Moraru (contineau ortosiphon, ceai verde, guarana, extract de alge etc), insa in cazul meu n-au avut niciun rezultat
poate ceea ce ai luat tu d la Sensiblu este mai bun, plus k difera de la organism la organism .iti doresc multa bafta si sanatate!~sa ne tii la curent!
-
24 Oct 2008, 20:08multumesc Lakry si eu sper sa dea ceva rezultate .deocamdata nu vad nici un efect.sanatate multa si tie
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness