slabesti doar cu dieta...fara sport?
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
22 Oct 2008, 18:42Slabesti cat de cat....insa ti se lasa pielea dupa...si d-aia se spune sa faci si sport .....daca nu prea ai kef sau stiu eu....fa electrostimulari ,sunt foarte eficiente..
-
22 Oct 2008, 19:17Buna, orice dieta de reducere a greutatii corporale trebuie obligatoriu sustinuta de o metoda ajutatare, fie ca e sport, electrostimulare, masaj, impachetare sau ce preferi tu.
8 kg sunt destul de multe si trebuie sa ai mare grija. Conteaza de asemenea daca ai mai tinut vreo dieta pana acum si foarte important cum ai pus cele 8 kg. -
22 Oct 2008, 19:30adevarul este ca nu sunt foarte grasa incat sa-mi atarne pielea...am 171 inaltime si 60 kg...totdeauna mi-am dorit sa fiu slaba si cred ca incepe sa devina o obsesie...
-
22 Oct 2008, 19:56O mica adaugare, pielea nu atarna decat daca esti foarte gras...pielea in schimb isi pierde din elasticitate daca slabesti brusc si nu apelezi la nici o metoda ajutatoare.
Incercade exemplu sa umfli un balon, tine-l umflat 2 zile dupa care dezumfa-l brusc...
Asa se intampla si cu persoanele care slabesc brusc, deci atentie.
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness