dieta
-
0 0nu stiu ce sa fac cu dietele acestea le tin in disperare dar dupa iarasi ma ingras !ce sa faaac
-
Pai dupa dieta e recomandat sa te tii in continuare de sport si sa nu revii la vechile obiceiuri in legatura cu mancarea..adik vreau sa zic k gata dupa ce ai iesit din dieta sa te repezi la farfuria cu cartofi prajiti sau chestii de genul asta...k asha nu ai rezolvat nimic si kg sigur se pun inapoi in scurt timp...Asha ca ai grija ce manaci si cum te mentii!!Bafta!
-
o luna,doua,trei cata vreme vrei esti la dieta,mori de foame ,tragi de fiare pana nu mai poti si apoi,cand slabesti si zici sa te opresti ca ai ajuns unde vroiai,te pui si azi papi o pizza,maine o savarina ......si usor ajungi iar la obiceiurile vechi si te ingrasi......dupa ce tii dieta si ajungi unde vrei....tre' sa-ti faci un mod de viata mai sanatos si sa devina un stil de viata....gen sa mai scapi o data pe sapt. la o praji,si o felie de pizza..........
-
Buna, cred ca dietele vor fi vesnicile probleme ale fmeileor in special. din pacate ai deptate, nu dietele sunt solutia ci schimul total de stil de viata, impunerea unori reguli si unei organizari de acre sa te tii. imi permit sa spun toate astea deoarece nici un exemplu nu e mai bun decat cel propriu. am tinut regimuri peste regimuri, diete, etc, dar efectul a fost mereu acelasi (asta in cazul in care nu am renuntat dupa primele 3 zile
) cand mai incer cnad mai repede dar kg s-au pus inapoi ( si nu vb de 3-5 kg, ci de vreo 25 din pacate). asa ca dupa lunigi lupte "seculare" am ajuns la o deteminare finala, STOP si de la capat, refuz sa mai fac diete, sa ma mai chinui ca dupa cateva zile sau saptamani sa imi vina mai degraba sa mor decat sa mai mananc o salata fara sare...
asa ca , am inceput incet, treptat, si uite azi dupa aproape 3 luni am 9 kg in minus si o gramada de haine pe care nu el mai pot purta( si de data asta nu ot ca nu ma mai urca fermoarul
), ma simt bine, mai usoara, mai relaxata si mai ales mai optimista si cu o singura certitudine majora in viata "never again".... mai este drum lung pana la tel (inca 20 de kg) dar cu un pic de incurajare din partea pantalonilor care pica de pe mine
si acelor dragi stiu ac ma sa reusesc! bafta tuturor! spor la slabit! spor la schimbari majore! pt ac le meritam! puszi -
Depinde ce diete tii..
Daca tii vreo dieta drastica, poti pierde din muschi.Muschii au nevoie de mult mai multe calorii decat stratul adipos, deci va trebui ca la terminarea dietei sa mananci mult mai putin..o data pt ca ai alt necesar caloric la noua greutate si a doua la mana...pt ca ai pierdut din muschi.Ca sa nu te mai ingrasi trebuie sa mentii masa musculara(sa faci sport si sa consumi macar 1 gr proteina/kg corp) si, deasemenea, sa nu depasesti nr de calorii necesar mentinerii.
E bine totusi sa tii cont de rata metabolismului bazal, sa nu scazi nr de cal sub acea valoare.
Asta e teoria.
In practica...tre' sa-ti schimbi absolut toate obiceiurile.Exact ca atunci cand te lasi de fumat si nu mai poti sa-ti spui "o tigare si gata" .