ma ajuta cineva?

•  
    • 3 mesaje
    21 Oct 2008, 20:55
    0 0
    ciao!am si eu o intrebare si va rog mult sa imi raspundeti!merele si gutuile mancate seara ingrasa? eu momentan sunt la o dieta dar seara nu ma pot abtine sa nu mananc 2 fucte(mere sau gutui) !am senzatia ca atunci cand mananc fructe seara ma ingras!
  •  
    • 11 mesaje
    21 Oct 2008, 21:39
    0 0
    stai linistita ca nu te ingrasi....asa patesc si eu..am ajuns sa cred ca si aerul ma ingrasa...da nu e asa..defapt totul este doar in mintea ta... succes...
  •  
    • 3 mesaje
    22 Oct 2008, 09:17
    0 0
    da este ff adev cand tii cura ai impresia ca shi o gura de mar mancata seara te ingrasa dar nu este asa shi fetelor asta se numeste obsesie sincer as vrea sa nu ma mai gandesc la felul cum arat si sa incerc sa fiu perfecta pana la urma perfectiunea nu exista e doar in mintea noastra..
  •  
    • 6 mesaje
    22 Oct 2008, 10:28
    0 0
    Buna adelutza4u!Intr-adevar "ai senzatia ca te ingrasi"deoarece gandul iti este mai mereu la kg tale in plus si la cum sa slabesti mai repede.Ai auzit de "efectul placebo"?Daca o sa-ti skimbi modul de gandire ai sa vezi ca totul va fi mai usor si mai placut ptr tine...O zi buna!
  •  
    • 2312 mesaje
    22 Oct 2008, 15:23
    0 0
    Depinde cat ai mancat ziua respectiva. Daca ai consumat un nr de kcal corespunzator mentinerii, atunci orice e peste...ingrasa.Poate sa fie fructe, iaurturi ..nu conteaza.Chestiunea e simpla: tot ce mananci trebuie sa arzi, pentru a te mentine.Vrei sa slabesti..faci sport!Vrei sa slabesti doar prin deficit caloric...ai nevoie de vitamine/ minerale a sa nu te imbolnavesti. Restul sunt....mituri.
  •  
    • 3 mesaje
    22 Oct 2008, 17:11
    0 0
    ms mult fetelor...sport...fac zilnic cate 30 de minute...si cred k aveti dreptate...totul e doar in mintea mea...si cam obsedata de slabit..mai am doar 3 kg...de dat jos...si vreau sa scap odata de ele....
  •  
    • 2312 mesaje
    22 Oct 2008, 17:30
    0 0
    De scapat vei scapa..fii sigura..doar ca greul abia atunci incepe.
    Totul e in creierasul nostru..