te ajuta spa-ul sa slabesti?

•  
    • 10 mesaje
    20 Oct 2008, 11:56
    0 0
    Ati incercat sa slabiti cu ajutorul saloanelor de infrumusetare? Ma bate gandul sa ma duc sa incerc si eu cateva proceduri dar as vrea sa aud si acteva pareri.Se poate? Voi ati incercat ?
  •  
    • 2520 mesaje
    20 Oct 2008, 12:22
    0 0
    Parerea mea e ca nu te ajuta sa slabesti, dar cu siguranta te ajuta sa te simti mai bine ceea ce , indirect, poate ajuta la slabit.
  •  
    • 10 mesaje
    20 Oct 2008, 12:33
    0 0
    eu am o prietena care si-a facut nishte impachetari....chestii de-astea si a dat cam vreo 5 kg jos bine si cu ajutorul unei diete.fetele de acolo au indrumato sa tina un regim si a slabit .Cred ca o sa ma duc si eu...
  •  
    • 10 mesaje
    20 Oct 2008, 12:57
    0 0
    Draga Floripuf spa-urile sau mai bine zis saloanele de remodelare corporala te ajuta sa te modelezi, partea cu slabitul tine numai de tine , de modul tau de viata . trebuie sa sti ca orice procedura de remodelare trebuie ajutata cu consumul de lichide , cel putin 2, 5 litri.spa-urile sunt bune tine numai de tine si de noi cum stim sa ne pregatim si sa ne intretinem pentru astfel de terapie.
  •  
    • 10 mesaje
    20 Oct 2008, 13:01
    0 0
    Multumesc.Ai putea sa imi recomanzi un salon cat de cat mai decent, curat si cu un personal profesional?
  •  
    • 10 mesaje
    20 Oct 2008, 13:04
    0 0
    Eu lucrez la un salon pe nume ONYXSPA . Daca vrei mai multe detalii despre el poti intra pe www.onyxspa.ro te asteptam la noi cu mult drag si te vom ajuta sa dai jos cateva kilograme.