despre bicicleta medicinala

•  
    • 1 mesaje
    18 Oct 2008, 22:27
    0 0
    am sh eu o intrebare pentru voi...vreau sa stiu daca da rezultate utilizarea ei (sh km cate kg se pierd)...k sa stiu dak sa-mi achizitionez sh eu una ms...weekend placut
  •  
    • 12 mesaje
    18 Oct 2008, 23:11
    0 0
    orice sport este bun,deci orice aparat este bun .Poti folosi bicicleta, stepper , banda etc
    conditia principala este sa faci cat mai mult timp pentru ca efectele se vad dupa cel putin 2 saptamani .De aceea eu am ales DANCE PAD -ul - ma distrez ,fac miscare fara sa-mi dau seama cand trece timpul( l-am luat de pe okazii)
  •  
    • 627 mesaje
    19 Oct 2008, 20:21
    0 0
    E ok bicicleta, dar trebuie sa lucrezi minim jumatate de ora o data, ca sa se vada diferenta. Daca la sfarsitul programului esti transpirata - insemana ca ti-ai atins obiectivul.

Inceraca sa-ti iei o bicicleta mai scumpa, daca tot vrei sa-ti iei. Eu mi-am luat una la 150 ROn oferta in metro, si sunt dezamagita de ea... Ca atare am transformat-o in cuier de haine
  •  
    • 2001 mesaje
    20 Oct 2008, 09:20
    0 0
    acelasi lucru iti zic si eu,30 minute minim pe zi ,sunt foarte bune,ajuta si la diminuarea celulitei nu numai la slabit,dar ai grija cu alimentatia,nu e suficienta numai bicicleta
    succes!