o noua metoda de slabire

•  
    • 12 mesaje
    18 Oct 2008, 17:06
    0 0
    Am descoperit dance pad-ul! Este super!
    Faci sport , dansezi , te distrezi si slabesti in acelasi timp .
    Va scriu pentru ca vreau sa impartasesc cu voi bucuria mea . Petrecerea timpului pe un dance pad este ca si cum as alerga, simt cum se tonifica muschii ,dispare celulita ,este ca si cum te joci pe calculator si in acelasi timp faci miscare.
    Am slabit 3 kg in 1 saptamana
  •  
    • 325 mesaje
    19 Oct 2008, 18:35
    0 0
    pe bune???
    de unde l-ai luat si cat costa?
  •  
    • 158 mesaje
    20 Oct 2008, 15:16
    0 0
    In afara de cazul in care ai fost super super extaziata de acesta dance pad,incat te-ai inscris pe cel putin 3 forumuri ca sa scrii despre asta,de ce nu esti cinstita si spui ca de fapt tu il vinzi?
    Nu zic ca nu e bun un dance pad si nu merita,dar ti-ai ales haios strategia.
    Oricine o sa dea search pe google cu dance pad o sa gaseasca exact ce-am gasit si eu.Postarile tale in care spui cat de mult ajuta si o licitatie pe okazii la care ai facut o oferta acum cateva zile,deci daca chiar esti doar o utilizatoare nu il ai de mult timp si nu poti sa apreciezi cat de mult slabesti.
  •  
    • 12 mesaje
    20 Oct 2008, 15:52
    0 0
    Buna ,
    citesc de mult timp pe forumuri retete de slabire , exercitii fizice si nu am avut decat rezultate de scurta durata.Este pentru prima data cand scriu pe forumuri pentru a impartasi bucuria mea .Am descoperit un alt unghi din care sa privesc viata. Imi respect corpul ,nu-l mai consider un cos de gunoi in care sa arunc orice deseu alimentar .Am un raft cu DVD -uri ,CD -uri cu exercitii fizice , am bicicleta pe care le-am folosit pentru scurt timp de aceea nu si-au aratat eficienta. Cu acest dance pad ma joc si nu stiu cand trece tipul.
    Esti foarte inversunata dar sa stii ca nu am nici o legatura cu persoana care vinde pe okazii. Bucurate sa fii sanatoasa si fa din fiecare moment de miscare o bucurie
  •  
    • 2520 mesaje
    20 Oct 2008, 16:06
    0 0
    Si daca ar fi reclama nu vad care e pb atita vreme cit ofera ceva bun. Nu am idee cit poate sa coste, dar ma gindesc ca sintem toti capabili sa hotarim ce si daca vrem sa cumparam. Personal sint foarte incintata de Kinetic pe PS2 si pot sa-l laud si l-am laudat si o inteleg pe eva noastra ca e foarte entuziasta si ma bucur ca mai vin pe forum si oameni ca ea care au ceva pozitiv de spus despre viata si despre orice altceva.
    Daraga mea, din partea mea poti chiar sa deschi un subiect pe zi cu dansul si sa ne impartasesti cum merge treaba si sa il si propui spre vinzare.
  •  
    • 12 mesaje
    20 Oct 2008, 16:13
    0 0
    Buna ,

sunt 2 modele ,eu l-am luat pe cel mai ieftin 190 lei
    http://www.okazii.ro/catalog/8731140/Dance-pad-ddr.htm
    Daca iti place sa dansezi nici nu ai sa simti cand trece timpul.
  •  
    • 12 mesaje
    20 Oct 2008, 16:41
    0 0
    Multumesc conti_s
    Ai inteles perfect ceea ce vroiam sa va transmit. Bucuria de a trai!
    Sa avem grija de noi!
    Va propum de exemplu sa incepeti dimineata cu un suc natural de sfecla + lamaie+ morcovi . Nu mai am nevoie de cafea iar pana la 12 nu imi este foame (apropo eu trebuie sa ma trezesc la 6:30)
  •  
    • 158 mesaje
    20 Oct 2008, 20:13
    0 0
    Nu sunt inversunata.nu am nimic cu tine nici cu produsul.Nu as avea nimic cu nimeni care incearca sa vanda asa ceva.
    Dupa ce ti-am citit mesajul,am dat search pe google sa vad de unde pot cumpara.Am gasit linkuri catre alte forumuri,in care am gasit mesaje scrise de tine tot despre dance pad si am gasit si linkul catre okazii.
    Si mi s-a parut foarte ciudat ca tu ai facut o oferta pt produsul respectiv pe 17 octombrie seara si deja a doua zi vorbeai despre el de parca l-ai fi folosit o gramada(si intr-o zi trebuia sa=l fi primit si folosit deja).
    Chiar nu am nimic cu tine,poti sa vinzi ce vrei,te cred cand spui ca e bun,am folosit si eu ceva asemanator,dar macar fii cinstita.
  •  
    • 2520 mesaje
    20 Oct 2008, 20:30
    0 0
    shayra, nu m-ai vazut pe mine dupa prima ora de Kinetic!!!! mi-am invitat chiar de a doua zi toate cunostintele sa-l incerce hahahaha
    Asta a fost acum trei ani si inca ma uit la kinetic cu drag, dar cam atit, ma UIT
  •  
    • 12 mesaje
    20 Oct 2008, 22:17
    0 0
    Daca in2 luni ma plictisesc de dance pad ,ii voi cere celui care vinde produsul -comision -ca prea i-am facut reclama