Am slabit 3 kg!!!!!!!! Yupiiiiiiii!

•  
    • 199 mesaje
    18 Oct 2008, 14:39
    0 0
    Sunt f incantata astazi!! M-am urcat cu teama pe cantar de dimineata si am descoperit ca am dat jos 3 kg...teama mea fiind ca am mai pus Tin sa spun ca de o luna am inceput munca...unde manac in fiecare zi papa bun...fripturele cu piure..ciorbite taranesti..si alte cele..dar tot de o luna am inceput sa merg pe jos 25 de minute pe zi...

De cand a inceput munca nu m-am mai cantarit dar azi mi-am facut curaj...curioasa sa vad daca mancarica aia buna a tras la cantar..si cand colo ce descopar? Ca in loc sa fi pus, am dat jos Sunt fericita Mai am inca 10 kg si gata!
  •  
    • 27 mesaje
    18 Oct 2008, 15:08
    0 0
    salutare! felicitari allia_allya !!!!! poate data viitoare cand intrii imi zici si mie cum ai reusit sa slabesti si in cat timp.eu tin regim de doua saptamani,am inceput sa fac si mai multa miscare...sper sa reusesc sa dau cateva kg-me jos. te pup si spor la slabit!!!!
  •  
    • 199 mesaje
    18 Oct 2008, 18:36
    0 0
    Buna, Anickia!Adevarat e ce se spune: efortul fizic e cel mai bun...mey..eu am incercat vara asta cu Clarinol si Atkins in paralel si n-am dat dat jos nici juma de kg...dar cum am inceput lucrul si am inceput sa merg mai mult pe jos deja am eliminat 3 kg!!

Tin sa spun ca totul se datoreaza mersului pe jos! Am inceput cam de 6 sapt sa merg pe jos cel putin 25 de min..in astea 6 sapt nu m-am cantarit deloc iar azi surpriza mare cand m-am urcat pe cantar si am constat lipsa

In concluzie: foarte bine ca faci efort!

Si apropo, tin sa spun ca mananc destul de bine- dar cu cap:mananc si o friptura...si o ciocolata( nu sunt genul sa renunte la aceste mici placeri) dar dupa aceea merg pe jos ceva mai mult.

Week-end placut iri doresc!