fetelor stiti vreun remediu pt vergeturi

•  
    • 214 mesaje
    18 Oct 2008, 00:28
    0 0
    buna fetele .... sunt la dieta am inceput sa slabesc ... si imi apar vergeturi stiti vreun remediu ca vreau sa o iau din timp nu sa ajung sa curga pielea pe mine ... va rog mult daca stiti ceva sa imi spuneti ...
  •  
    • 2191 mesaje
    18 Oct 2008, 00:43
    0 0
    incearca sa te dai pe zonele cu vergeturi cu vitamina A+D2. sunt niste capsule, le spargi cu un ac..lasi lichidul din interior sa curga si te ungi cu el.
    sunt foarte foarte bune pt piele vitaminele acestea
  •  
    • 214 mesaje
    18 Oct 2008, 00:48
    0 0
    mersi mult ... pot fi procurate din farmacii?
  •  
    • 2191 mesaje
    18 Oct 2008, 01:20
    0 0
    da...de la farmacie
  •  
    • 2001 mesaje
    18 Oct 2008, 10:21
    0 0
    cand esri la cura de slabire e foarte indicat sa faci de 3 ori pe sapt masaj,ajuta foarte mult
  •  
    • 2 mesaje
    23 Oct 2008, 09:04
    0 0
    Buna , eu mi-am rezolvat aceasta problema cu cremele anticelulitice de la Herbalife , mi-au devenit aproape invizibile si pielea are un aspect mai luminos si este catifelata ca pilea de bebelus .
    Specific ca sunt mamica a unui baietel de 1 an si 5 luni , deci am avut nevoie . E adevarat ca in momentul in care am vazut ca au produse bune si am avut rezultate , am decis sa ma inscriu si eu ca distribuitor al acestor produse , sau cum spun ceilalti colegi , ca nu suntem doar distribuitori ci suntem consultanti de sanatate .
    Si un lucru care ma incantat nespus , daca le folosesti corect si nu ai rezultat , le poti returna si iti primesti banii inapoi.
    Daca vrei mai multe detalii , putem vb pe adresa mea de mess ella_ella2 .
    O zi minunata in continuare ! Pupici !