celulita bat-o vina...
-
0 0Buna.Deci eu nu stiu ce sa mai fac cu celulita asta....chiar daca tin regim tot nu scap de ea.Ce as putea face?Voi ce diete tineti?
-
apa are un rol ffff important si miscarea...
eu dupa a treia sarcina,m-am procopsit cu o celulita......dar am inceput sa fac miscare(macar 30 min zilnic),am baut apa plata la greu,am o alimentatie sanatoasa,dar......am folosit crema de ARDES,si vreau sa-ti zic ,ca pielkea mea a devenit ca de bebelus
-
Buna fetelor!
Da apa este foarta importanta pentru organism, in japonia este popular obiceiul sa se bea apa imediat dupa trezire pentru a trata diverse boli .
Pentru celulita impreuna cu o alimentatie sanatoasa trebuie facuta multa miscare.Mai nou am achizitionat un "dance pad "( pe okazii.r
cu ajutorul caruia imbin miscarea cu buna dispozitie deci ma simt si bine am si corpul tonifiat -
Buna fetelor!Pentru a scapa de celulita,trebuie sa aveti un regim de viata sanatos care sa imbine in mod armonios alimentatia,miscarea si odihna in acelasi timp.Vizitele la saloanele de infrumusetare sunt recomandate tuturor persoanelor,indiferent de gradul celulitei.Procedurile din saloane destinate "coajei de portocala" sunt foarte utile iar rezultatele sunt pe masura asteptarilor.Dupa parerea mea,celputin 2 zile/saptamana ar trebui dedicate tratamentelor corporale.Va pup si va astept cu intrebari.
-
Multumesc pentru raspunsuri.Onyx iti multumesc si tie si sper sa imbin dieta cu miscare si poate poate reusesc sa scap de celulita aia. Am auzit si eu de la prietenele mele ca mersul la salon te ajuta la slabit dar nu stiu ce sa cred.Voi ce parere aveti? Ati incercat vreuna procedurile de slabit?